Merhaba arkadaşım bende 3 gün önce aşılama yaptırdım.Belirtisi yokmuş tahlil gününü beklemekten başka çıkar yol yok sanırım.Umarım kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz
Merhaba arkadaşım bende 3 gün önce aşılama yaptırdım.Belirtisi yokmuş tahlil gününü beklemekten başka çıkar yol yok sanırım.Umarım kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz
Arkadaşlar kütfen bakın bi ben dört gün önce asılama yağtm hemen gösteren idrar testlerinden varmış onlardam yaptım iki çizgi çıktı az kan testi sonucuma baktım 14.3 doktoru aradım çatlatma iğnesinden olabilir dedi sizce bem hamilemiyim çok merak ediyorum aglayacaö artık
Arkadaşlar kütfen bakın bi ben dört gün önce asılama yağtm hemen gösteren idrar testlerinden varmış onlardam yaptım iki çizgi çıktı az kan testi sonucuma baktım 14.3 doktoru aradım çatlatma iğnesinden olabilir dedi sizce bem hamilemiyim çok merak ediyorum aglayacaö artık
merhaba ikimiz aynı günde aşılama yaptırmışız bende bugün kan verdim 15 cıktı sonuç Dr.um var pozitif ama normal gebelik olup olmaddıgı 2gün sonra kan tahlilinde belli olur sonuç 30 olursa normal gebelik tir dedi inşallah
benim bugün aşılamadan sonraki 5 günüm 2gündür başladı benim belrtilerim hafif hafif bel ve kasık agrısı ama çok şiddetli deyil hatta kendimmi kuruntu yapıyorum pskolojikmi acaba diyede düşündüm bugünde agzımda demir tadı ve kan tahlili yaptırdım sonuç 15 çıktı iki gün sonraa 30 olursa sonuç var demekmiş
hayırlısı olsun bu 6 cı bebegim inşallah bu tutunur