• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılamayla hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

cc1988

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
8
0
16
İstanbul
ben 4 gün önce aşılama yaptırdım.hamile kalırmıyım çok merak ediyorum aşılamayla hamile kalan hanımlar belirtiler neler bi umut verin banaaa

ben 4 gün önce aşılama yaptırdım.hamile kalırmıyım çok merak ediyorum aşılamayla hamile kalan hanımlar belirtiler neler bi umut verin banaaa

Merhaba arkadaşım bende 3 gün önce aşılama yaptırdım.Belirtisi yokmuş tahlil gününü beklemekten başka çıkar yol yok sanırım.Umarım kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz

Merhaba arkadaşım bende 3 gün önce aşılama yaptırdım.Belirtisi yokmuş tahlil gününü beklemekten başka çıkar yol yok sanırım.Umarım kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz

Bende aşılama yöntemiyle hamile kaldım karnım birden büyümüştü on dört gün sonra tahlil yapıldığında hamile kaldığımı öğrenmiştim

Arkadaslar ilk aşılamayla hamile kalanınız var mı ya belirtileriniz nelerdi lütfen yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar kütfen bakın bi ben dört gün önce asılama yağtm hemen gösteren idrar testlerinden varmış onlardam yaptım iki çizgi çıktı az kan testi sonucuma baktım 14.3 doktoru aradım çatlatma iğnesinden olabilir dedi sizce bem hamilemiyim çok merak ediyorum aglayacaö artık

Arkadaşlar kütfen bakın bi ben dört gün önce asılama yağtm hemen gösteren idrar testlerinden varmış onlardam yaptım iki çizgi çıktı az kan testi sonucuma baktım 14.3 doktoru aradım çatlatma iğnesinden olabilir dedi sizce bem hamilemiyim çok merak ediyorum aglayacaö artık
merhaba ikimiz aynı günde aşılama yaptırmışız bende bugün kan verdim 15 cıktı sonuç Dr.um var pozitif ama normal gebelik olup olmaddıgı 2gün sonra kan tahlilinde belli olur sonuç 30 olursa normal gebelik tir dedi inşallah

benim bugün aşılamadan sonraki 5 günüm 2gündür başladı benim belrtilerim hafif hafif bel ve kasık agrısı ama çok şiddetli deyil hatta kendimmi kuruntu yapıyorum pskolojikmi acaba diyede düşündüm bugünde agzımda demir tadı ve kan tahlili yaptırdım sonuç 15 çıktı iki gün sonraa 30 olursa sonuç var demekmiş
hayırlısı olsun bu 6 cı bebegim inşallah bu tutunur

Bende dün ve bugun yaptrdım birincî gün 14.3 ikinci gün 9,6 çıktı yani hamile degilmişim çok moralim bozuk inş sende gebesindr canım

Back
X