kızlar hepinize tekrardan merhaba belki bilenleriniz vardır zor uğraşlarla 2. aşılamada hamile kaldım yanlız bu mutlu günlerim çok kısa sürdü ve bebeğimi 3 aylıkken kaybettim yaklaşık 3 ay oldu meleğimi kaybedeli ve biz çalışmalara başladık tekrardan ama normal yolla hamile kalabilirmiyim bilmiyorum yoksa yine aşılamamı yaptırıcam tekrar o zor aşamalardan geçmek düşüncesi bile beni şimdiden çok yoruyo.acaba aranızda benim gibi olupta kürtajdan sonra normal yolla hamile kalan varmı?
sorununuz nedir bilmiyorum ama buyuk bir sorun yoksa ya da sebepsiz ise, tabiiki her an kalabilirsin. aslinda tahmin ediyorumki biliyorsun bunu ama insan ornek ariyor degil mi? 21 ayda hamile kalip ucuncu ayin sonuna dogru kalp atisinin durmasinda kaybetttim ben de bebegimi, 4 ay oluyor hala cok aci veriyor. bende herkese soruyorum uzun sureden sonra hamile kalip kaybaden ve sonra kisa surede kendiliginden hamile kalan var mi diye.
peluseden baskasindan duymadim. ama tibben tabiiki de kalabiliriz buna inanmamiz gerekiyor. Rabbim hicbirimizi cok bekletmez insallah.
pelusecim sen hepimizin umudusun, her okudugumda kocaman cok icten bir Masallah diyorum icimden sanauc haftaya sanirim dogumun var, Insallah bebisinle evden dogum haberini de yazicaksin bize, daha da sevinecegiz
Canım Allah razı olsun. Ben yarın doğuma giriyorum. ınşallah yani yarın bu saatlerde oğlum kucağımda olacak. Ben de inan ki özlem80 , sen ve anjelike herzaman dua ediyorum. Yarın da doğum sırasında sizler ve sizin gibi özlemini çeken herkes içn dua edeceğim. Dört sene boyu beklemek çok acı ama tam buldum derken kaybetmek daha da acıydı. Hala bile o anlar aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Ama beterin beteri var derler ya. Allah daha büyük acılar göstermesin. Elbette o güzel duyguyu yeniden yaşatacak Allah sizlere de ve bu sefer en sağlıklı şekilde kucağınıza da almayı nasip edecek inşallah.
merhaba arkadaşım ben ilk aşılamada hamile kaldım daha sonra düşük yaptı ve sonra kendiligimde hamile kaldı ama oda düştü sana tavsiyem aşılamadan sonra 4 ay felan bekle çünkü ilaçlar kendiniliginde vücutta reaksiyon gösteriyormuşkızlar hepinize tekrardan merhaba belki bilenleriniz vardır zor uğraşlarla 2. aşılamada hamile kaldım yanlız bu mutlu günlerim çok kısa sürdü ve bebeğimi 3 aylıkken kaybettim yaklaşık 3 ay oldu meleğimi kaybedeli ve biz çalışmalara başladık tekrardan ama normal yolla hamile kalabilirmiyim bilmiyorum yoksa yine aşılamamı yaptırıcam tekrar o zor aşamalardan geçmek düşüncesi bile beni şimdiden çok yoruyo.acaba aranızda benim gibi olupta kürtajdan sonra normal yolla hamile kalan varmı?
Ben varım. Hikayemi daha önce de paylaşmıştım. Dört sene üzerine ikinci aşılamayla hamile kaldım. Dokuz haftalıkken kalp atışları durdu kaybettim.
Dünyam yıkıldı. Bazı doktorlar bir adet bazıları altı ay bekle dedi.
Ben de ilk adetten sonra tekrar aşılama çalışmalarına başlayacaktım.
Allah'ıma çok şükürler olsun ki adet olmayı beklerken hamile kalmışım kendiliğinden.
Aslında kürtajdan sonra korunduk 23. güne kadar ondan sonra nasılsa yumurtlama günü geçmiştir bunca zaman da olmadı şimdi mi olacak düşüncesiyle bıraktık korunmayı.
İşte Allah nasip etmiş o sırada onca zamandan sonra.
Ben de çok üzülüyordum, aynı stresler, ilaçlar takipler nasıl olacak diye çok düşünüyordum.
İnşallah sizin bebişinizde kendiliğinden gelir.
Şimdi mesajlarına baktım da canım yazışmışız seninle galiba. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşalllah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın.
ben cumartesı gunu asılama olucam cok heyecanlıyım neler yasayacagımı bılmıorum bana bıraz yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?