E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi estel
-
canım ben sağlık ocağında yaptırıyorum buradki hemşireler çok iyi niyetli sen dengesiz insanlara rastlamışssın canım özel hastahanede de yaptırabilirsin aşılarını bi problem olmaz
canım bende sağlık ocağında yaptırıyorum, şimdiye kadar herhangi bir sorun yşamadık.. hergittiğimizde ilgilenirler bebişleri severler.. hatta bir keresindetammesai bitiminedenk geldi gitmemiz ona bile bişey demediler sadece bir dahaki ay saati yazıyorum o saatde gelin dedi her zamanda deviti varmı diye sorarlar..
gerçekten sen dengesiz insanlara denk gelmişin yada ogün başka bir sorunu vardı acısını senden çıkarmış gibi geldi..
özel hastane konusunda bir fikrim yok..
onların işi o . ama gelgör ki kimse hakkıyla işini yapmıyo. Allah bu tip doktor hemşire vs.eline düşürmesin insanı.Ben özelde yaptırıyorum.Doğum yaptığım hastanede . Para da veriyorum ama ne yapıyım. Hiç olmazsa kimsenin ağzının kokusunu çekmmiyorum.sen de tabiki özelde devam edebilirsin.Ben zaten sağlık ocağının seni aramış olmasına çok şaşırdım.
onların işi o . ama gelgör ki kimse hakkıyla işini yapmıyo. Allah bu tip doktor hemşire vs.eline düşürmesin insanı.Ben özelde yaptırıyorum.Doğum yaptığım hastanede . Para da veriyorum ama ne yapıyım. Hiç olmazsa kimsenin ağzının kokusunu çekmmiyorum.sen de tabiki özelde devam edebilirsin.Ben zaten sağlık ocağının seni aramış olmasına çok şaşırdım.
bende ılk asılarımızı ozelde yaptırmıstım
sonra bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne ve evımıze kadar gelıp ılgılenmelerı sebebıyle baglı oldugumuz saglık ocagına gıttım
ıkı kez gıttım ve ıkısınde de cok guler yuzle karsılayıp soru sormaya mahal vermeyecek sekılde acıklama yaparak aydınlattılar benı
ıkı gun evvel gıttıgımde ogle saatıne denk gelmıs olmasına ragmen ılgılenerek ası odasında emzırmeme bıle musaade ettıler
bu durumda sıkayetcı olması gereken kısı sensın bence
gorevlı olan kısı o ve hastaya karsı sınırlı bır sekılde konusması onun gorevı geregı yasak
bu tıp ınsanların ceza alması taraftarıyım ben kı bır daha kımseye yapamasınlar
benim de doğumdan birkaç gün sonra evime gelip ısrarla sağlık ocağına davet ettiler , ben de aşıları orda yaptırıyorum ama aylık kontrolleri için doktoruna götürüyorum.
2 aylık aşıları olurken bende hemşireyle biraz atışmıştım , ama diğer aşılarda bi problem yaşamadım.. ama memnun diilsen özele götür derim ben , o hemşireyi de şikayet et ki senin yaşadağını bidaha başka biri yaşamasın arkadaşım
benim oğluşumu niye aramadı bu kadınlarrklava:
sistem o kadar garipki kime şikayet edeceğini bilemiyo insan
geçenlerdede öğle saatinde gitmişiz ordaki en yetkili kişiydi sanırım saate bakmayı öğretiyo bize..
gidip buna şikayet etsem ne olucak ama gidicem..
eşimle konuştuk telde çok sinirlendi..
o benden daha sakin olduğu için o çözsün gidip ben çok sinirlendim çünkü..
Ben bugüne kadar kızımın tüm aşılarını sağlık ocağında yaptırdım hiç bi sorun da yaşamadım. Sanırım şans biraz. Bizim buradakiler gayet kibar ve güler yüzlü. Ama seninki gibi bir durumla karşılaşsam ben de aşıları hastanede yaptırmaya karar verirdim... Bu arada seni bu kadar üzecek şekilde kabalık ettiyse durumu şikayet et derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?