asilaşılama yaptiranlar

Tuma479

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
148
127
33
34
Merhaba.
2 yildir bebek istiyoruz ama henüz nasip olmadı. Eşim ve ben bütün tahlillerimizi yaptirdik. Ikimizde saglikliyiz çok şükür. Tüp bebek düşünmüyoruz maddi olarak bizi zorlayacagi icin. Aşılama yaptirmanin kararsizligi içerisindeyiz. Aşılama icin anadolu yakasinda özel hastahanede aşılama yaptiran var mi? Varsa maliyeti nedir? Bilgilendirmelerinizi bekliyorum
Hoşçakalin.

Merhana ben anadolu yakasında özel bir hastanede aşılama yaptırdım 1000 liraya.diğer hastanelere göre uygun bir fiyattı biz çok araştırmıştık istersen hastanenin ve doktorun adını size verebilirim.

Merhana ben anadolu yakasında özel bir hastanede aşılama yaptırdım 1000 liraya.diğer hastanelere göre uygun bir fiyattı biz çok araştırmıştık istersen hastanenin ve doktorun adını size verebilirim.
Merhaba tabi ki çok memnun olurum paylasirsaniz. Ne zaman yaptırdıniz ve su an sonuc nedir? ☺

Canım merhaba ben devlet hastanesinde yaptiricam ama ilk önce rahim filmi istediler perşembe günü rahim filmim cekilecek..hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhh...

ilk önce testler yapılıyor. rahim filmi çekiliyor ona göre yapılıyor. özel medistate hastanesinde yaptırdım. doktorum prof.dr.oya gökmen çok iyi bir doktor kendisi.

tabi benim aşılama sonucu negatif oldu. klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım kaç kere ama nasip olmadı henüz

Canım merhaba ben devlet hastanesinde yaptiricam ama ilk önce rahim filmi istediler perşembe günü rahim filmim cekilecek..hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhh...
Devlet Hastanesinde yaptirmaya zamanım yok malesef. Çalışıyorum. Allah gonlune gore versin. Mutlaka haberdar et aşılama icin :)

tabi benim aşılama sonucu negatif oldu. klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım kaç kere ama nasip olmadı henüz
Ben klomen ve catlatma ignesini 2 ay kullandim. Ilk defa kullaninca olacak sandim ikinci ay da olmayinca psikolojik olarak yiprandigimi hissettim ve bi daha kullanmadim. Anladigim kadariyla aşılama icin de klomen ve catlatma ignesi kullanılıyor. Peki tüm masraflara ne kadar odediniz? 1000 tl sadece hastaneye ödenen para mi? Ve bir daha aşılama yaptircak misin?

şu anda adetim benim 14 gün geçti 5.günde test yaptırdım 1.20 çıktı. şimdi yine yaptırmayı düşünüyorum ama aslında korkuyorum sizce şimdi yaptracağım kan testinde hcg yüksek çıkarmı hamile olabilirmiyim .

aşilama yaptırmayı düşünmüyorum artık çünkü yıpratıcı bir durum sadece aşılama için 1000 tl ödedik ayrı olarak diğer masraflarda 500 tl felan oldu. çatlatma iğnesi 80 lira civarında.

Adetinin 5. Günü mu yaptin testi? Yani eger öyleyse düşük cikmis. Belki de geç döllenmedir oyüzden düşük çıkmıştır. Ya 14 gun nasil bekliyosun bi an once doktora gitmelisin.

Hem yipratici hem cok masrafli olur surekli yaptirinca. Peki sende Veya esinde bir problem var miydi?

aslında ben hep kahverengi akıntı oluyorum böyle adet olcak mışım gibi ağrılarımda var aslında kısacası tüm hamilelik belirtileri var. ama hala olmadım kan testide negatif çıkınca çok ihtimal vermedim olurum dedim ama bu kadar geçikince şüpheleniyorum 8 aydır düzenli oluyorum zaten hiç aksamamıştı.ama şimdi böyle olunca acaba geç döllenme olduğunda hemen çıkmazmı sonuçlar.

Gec dollenmeyse eger hemen çıkmaz. Bence bu aksam bi acile git çalışıyorum normal zamanda gelemedigini soylersin. Çünkü su soylediklerin normal değil. Idrar testi alip yap bu aksam. Tek cizgi de ciksa cift de ciksa doktora git. Ihmal etmemelisin. Çünkü herseyden once onemli olan sensin biziz.

gidicem zatende işte korkuyorum yani bir nevi sonuç hep hüsran ama nasip bu işler siz daha önce gebelik yaşadınızmı yaşadıysanız nasıl gebelik belirtileri yaşadınız.

gidicem zatende işte korkuyorum yani bir nevi sonuç hep hüsran ama nasip bu işler siz daha önce gebelik yaşadınızmı yaşadıysanız nasıl gebelik belirtileri yaşadınız.
Malesef hic gebe kalamadimm 2 yildir olmuyor tipki senin gibi hic bir sorun yokken. Gebelik herkeste farkli etkiler yaratabiliyor. Lutfen doktora gidersen beni de haberdar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…