Asimetrik burun delikleri

nazmk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
257
29
18
25
Merhaba ,1 ay önce burun estetiği oldum .Burun kanatlarım genişti .Doktorumdan burun kanatlarımı daraltmasını istemistim ama sadece sol burun kanadım yapılmıstı.Sol burun deliģim daha büyükken sağ burun kanadım daha içe çökmüs gibi .Psikolojim bozuldu aynaya bakamıyorum bile .Nostril retainer kullanıyorum ama çok da faydasını görebileceğimi sanmıyorum .Daha önce bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Screenshot_20230922-060514_Gallery.webp

Ameliyattan sonra ufak tefek asimetriler belki düzeliyor ama gözle görülen şeyler en fazla bir tık daha iyi hale geliyor. Ben de nostril kullandım hiçbir faydası olmadı

Ameliyattan sonra ufak tefek asimetriler belki düzeliyor ama gözle görülen şeyler en fazla bir tık daha iyi hale geliyor. Ben de nostril kullandım hiçbir faydası olmadı
Çok kötü duruyor değil mi ?Eski burnumda hiçbir şekilde sıkıntı yoktu ön profilden geniş olması beni rahatsız ediyordu.Şimdi de böyle bir burun ..Gece gündüz ağlıyorum .Gözüme gram uyku girmiyor

Çok kötü duruyor değil mi ?Eski burnumda hiçbir şekilde sıkıntı yoktu ön profilden geniş olması beni rahatsız ediyordu.Şimdi de böyle bir burun ..Gece gündüz ağlıyorum .Gözüme gram uyku girmiyor
Hayır tabii ki çok kötü durmuyor. Zamanla biraz daha düzelecektir herkesin bünyesi farklı belki sende işe yarar delik eşitleyici. Seni çok iyi anlıyorum ben de iyi bir psikolojide değilim. Yeni ameliyat olmuşsun şu anda beklemekten başka çare yok

ben de 2 kere rinoplasti geçirdim benim de bir tarafım asimetrik duruyor ama hiç umrumda değil. Birazcık kusur doğal görünmesini sağlıyor bana sorarsanız. Çok estetik estetik durması hoşuma gitmiyor benim :)

Back
X