Aşının Çalkalanması

Merhaba, HPV aşısı olmuştum, aşının çalkalanması gerekiyormuş ama sanırım aşı çalkalanmadı, sorun olur mu ?

Aşının etkisi azalacaksa cidden üzülürüm :KK43: Kanser aşısı bu sonuçta.
Bu aşıyı olduğunuz için sizi tebrik etmeye geldim ❤️

Teşekkürler :KK36:ama aşı çalkalanmayınca acaba etkisi geçer mi diye korktum. Siz ne zaman oldunuz ?
Ben malesef olmadım. Öğrendiğimde benim için geç olmuştu. İlerki yaşlarda etkisi çok fazla olmadığı için yaptırmadım :(
etkisinin geçeceğini sanmıyorum merak etmeyin

Ben malesef olmadım. Öğrendiğimde benim için geç olmuştu. İlerki yaşlarda etkisi çok fazla olmadığı için yaptırmadım :KK43:
etkisinin geçeceğini sanmıyorum merak etmeyin
Twitter'da bir doktorun" bize fakültede 39 yaşına kadar yaptırılabilir diye öğretiyorlar" yazdığını okumuştum, bence yine de bir araştırın.

bende oldum ama asinin calkalanip calkanilmadigina bakmadim hiç sadece sogukta saklandigini biliyorum buzdolabindan alip vuruyolar .vuran hemsireler bilincliydi bide ben vurmadan hemşireden asiyi alıp bakmistim şefaf su gibiydi berraktı oyuzden çalkalamak obemlimidir bilemedim 🤷‍♀️

bende oldum ama asinin calkalanip calkanilmadigina bakmadim hiç sadece sogukta saklandigini biliyorum buzdolabindan alip vuruyolar .vuran hemsireler bilincliydi bide ben vurmadan hemşireden asiyi alıp bakmistim bembeyaz berraktı oyuzden çalkalamak obemlimidir bilemedim 🤷‍♀️
Ya biz eczaneden alıp hastaneye götürdük, sizin çok iyiymiş hemen buzdolabından alıp yapmışlar.

bende oldum ama asinin calkalanip calkanilmadigina bakmadim hiç sadece sogukta saklandigini biliyorum buzdolabindan alip vuruyolar .vuran hemsireler bilincliydi bide ben vurmadan hemşireden asiyi alıp bakmistim şefaf su gibiydi berraktı oyuzden çalkalamak obemlimidir bilemedim 🤷‍♀️
Benim hemşireler aşıyı anneme yapacaktı:olamaz: Siz şanslıymışsınız.

Ya biz eczaneden alıp hastaneye götürdük, sizin çok iyiymiş hemen buzdolabından alıp yapmışlar.
benimkinin ilk dozu hastanede kalmamisti depolarinda birini aradilar bi gorevli eczaneden alip geldi hemen hastanenin karsisiydi eczane. hemen goturduyseniz bi problem olacagini sanmiyorum .hatta asidan sonra 15 dk icerde oturmami istediler .

benimkinin ilk dozu hastanede kalmamisti depolarinda birini aradilar bi gorevli eczaneden alip geldi hemen hastanenin karsisiydi eczane. hemen goturduyseniz bi problem olacagini sanmiyorum .hatta asidan sonra 15 dk icerde oturmami istediler .
Ya biz yarım saat 45 dakika kadar oyalandık ama buzlu torbadaydı, sorun olmaz umarım :(

Benim hemşireler aşıyı anneme yapacaktı:olamaz: Siz şanslıymışsınız.
asiyi normal acilde falan mi yaotirdiniz yada sağlık ocağında kadin hastaliklarinda yaptirmistim ben oyuzden daha bilincli olabilirler . ama takildiginiz seyin onemli oldugunu düşünmüyorum çünkü tortulu bir sıvı degil şisedede homojen duruyor .insallah bi sagkikci cikip dogrusunu yazar suraya 🙏🏻

asiyi normal acilde falan mi yaotirdiniz yada sağlık ocağında kadin hastaliklarinda yaptirmistim ben oyuzden daha bilincli olabilirler . ama takildiginiz seyin onemli oldugunu düşünmüyorum çünkü tortulu bir sıvı degil şisedede homojen duruyor .insallah bi sagkikci cikip dogrusunu yazar suraya 🙏🏻
Hastanede acildeydi, sağlık ocağındaki hemşire daha bilinçliymiş.Annem sormak için gittiğinde ilişkisi oldu mu ,yaşı kaç diye sormuş.

Homojen sıvıysa belki çalkalanmasına gerek yoktur? Heterojen sıvılar çalkalnıyor tekrar karışması için belki bu homojeniktir. Sonuçta içinde ne varsa hepsi enjekte ediliyor. Çalkalanmasa da hepsi gelmiştir:)

Kızlar kullanma kılavuzuna baktım. İlk başta saydam görünüyormuş ama iyice çalkalamak gerekiyormuş ve iyi çalkalanınca beyaz renkte oluşan aşıyı yapmak gerekiyormuş. Bir de birisi yazmış, aşı donmuş ise çözününce etkisizmiş, o yüzden donmadan saklanan aşıyı alın. Eğer hemşire çalkalamazsa çalkalamasını söyleyin.

Merhaba, HPV aşısı olmuştum, aşının çalkalanması gerekiyormuş ama sanırım aşı çalkalanmadı, sorun olur mu ?

Aşının etkisi azalacaksa cidden üzülürüm :KK43: Kanser aşısı bu sonuçta.
Ben 26.5 yaşımdayken olayim dedim.
Gittim yapmadılar yaşım gecmismis.

Siz kaç yaşında oldunuz

Hastanede acildeydi, sağlık ocağındaki hemşire daha bilinçliymiş.Annem sormak için gittiğinde ilişkisi oldu mu ,yaşı kaç diye sormuş.
evet onlar onemli en sagliklisi hic iliski olmadan vurdurtmak benimda yok.
Ben 26.5 yaşımdayken olayim dedim.
Gittim yapmadılar yaşım gecmismis.

Siz kaç yaşında oldunuz
ben 25 yasindayim daha yeni yaptirdim resmi kural olarak bir yas yok .sadece ilk cinsel deneyimden önce yaptırılması öneriliyor ilişkiniz olsa bile yaptırabilirsiniz sadece ilişkinizden hpv kaptiysaniz asi ise yaramaz ama buda tartisma konusu bazi diktorlar hpv olanlarda tedaviye iyi gelir diye asi yaptiriyorlarmis . bikere aile hekimine sormuştum ne gerek var fakan demisti biraz bu tavsiyeler doktorlarin dunta gorusleriylede ilgili ben yaptirdim icim rahat .ben ozel hastanede doktora sorup yaptirdim otuzden bana uzun uzun acikladi .22 yasindayken gerikafali aile hekimim yaptirma demisti 😂

Back
X