damdan kesinlikle denenmiş ve görüşmüş bir durum bu.
ama peki dışarıdayken ne yapıyorsun sen, hani evde bırakıyorum ağlasın, zaten bir süre sonra vaz geçiyor bu huyundan, ama dışarıda yakalandıysak ve ortam müsait olmadığı için şımarttıysak yeniden başa dönüyoruz, evdeki düzen de bozuluyor.
yorum varsa ben de konuyu çok sabote etmeden faydanalanayım :)
mesela konu sahibi uçakta tutturan çocuğuna ne yapabilir, önerin nedir?
bu arada konu sahibi hiç uçak yolcuşuğu yapmadınız sanırım oğlunuzla, belki çok ilgisini çeker ve sorun çıkarmaz. oğluma uçağa bineceğiz yazın dedim, sürekli uçak görünce biz de bineceğiz falan deyip heyecanlanıyor şimdiden.
17 aylık muhakkak sever bence.
Benimki dışarda tutturmaz olmayacağını bilir
Bir bakarım susar
ağlamasını susturmazsa da sessiz ağlar
Şaka bir yana öyle çok ağlayan tutturan bir tip değildi zaten ama alternatif yaratırsın ilgisini çekecek bir şey ama bu telefon vereyim vs değil
Mesela benim oğlan bir arkadaşımı sevmez görünce kaçar bebekliğinden beri
Kadının bebeği oldu gideceğiz dedim olmaz dedi gideceğiz dedim tamdan ben senin arkanda dururum dedi ok
Bir gittik eve mi gireceğim dedi başladı ağlamaya neyse girdik ağlıyor onu yapalım yok bunu yapalım bebeği getireyim diyor ev sahibi vs
Tv açtık falan neyse bir süre geçti sustu kendisi biz onunla muhatap olmamayı seçtik esasen kimse ilgilenmede daha çabuk susar da insanlar ister istemez ilgileniyor
Biraz sonra bebek uyandı annesi getirdi oğluma da dedi bak ağlıyor vs dedi o da cevap olarak biraz alışınca susar dedi
Filozof olacak dedik bebek dünyaya alışınca eskisi kadar ağlamaz uyum sağlar vs diye şimdiden biliyor diye güldük
Çok müdahale etmeyince susuyor ya da ağlıyor ama kapıyı tekmeleyip ben gitmem yapamıyor işte
Bir doktor yazmıştı nette okudum galiba poedagoglardan biri de olabilir çocuğa alternatif verdim ailesi beni rüşvet vermekle suçladı diye
Kaşeyi alıp vermemiş ailesi doktorun demiş ama vermemeye devam etmiş bu da başka bir şey verip unutturmuş
Biz uçağa bindiğimizde büyüktü benim oğlan ama hostesler laf attı benimki ketum benim yüzümden bir daha binmeyecek çocuk dedi kadın
Konu sahibinin oğlu sevebilir aslında oyuncak uçak vs alıp heveslendirilebilir