AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

Onunki muştalıyor muydu kız?
Evet
Tayt giyen eşine kahvehanedekiler bakınca
Kahvehaneyi basmıştı muştayla, karakolluk olmuştu
Eyvahlar olsun

Konu sahibi aklın varsa kaç ne düzelmesinden bahsediyorsun
Adam baştan aşağı hata yani tutulacak yanı yok

şaka yaptım senin makarna yapıp önüme koymayacağını tabiki biliyorum diyo. ama içimden çıkmadı tabikide

Tabi ki biliyor,
Makarna koyarsan yapar yani dediğini.

Ayrıca nedir bu makarna nın çektiği yaa,
gayet güzel bir yemek.
Herkes küçümsüyor ama yemege gelince yapmayan yok :63:

Bi kere "stalklamak" die bi kelime Turkce de olmamakla birlikte anlami da cumlede kullandiginiz ve kastettiginiz kadar olumlu diil.

Ayrica arkadasim sen bu adami nie duzelsin die bekliosun ki anasi misin babasi misin?
Adam sana dunyayi dar edio, muhtemelen evlendikten sonra o daralan dunyani bi miktar daha dar edicek sen hala duzelir mi ayrilsam mi BLA BLA BLA

Tabi ki biliyor,
Makarna koyarsan yapar yani dediğini.

Ayrıca nedir bu makarna nın çektiği yaa,
gayet güzel bir yemek.
Herkes küçümsüyor ama yemege gelince yapmayan yok :63:
Bi de sanki herkes guzel yapmayi becerio da
Koyuolar hamur olmus makarnayi bulamac gbi:63:

şaka yaptım senin makarna yapıp önüme koymayacağını tabiki biliyorum diyo. ama içimden çıkmadı tabikide

Ne yani makarna yemek değil mi? Bide bu evlenilecek bi tip değil valla. En sevmediğim şey yok yatağın altını sildiririm, düzgün yemek yapıcan bilnem ne. Otursun kendi yapsın madem..

seni sevdiğimden yapıyorum benimsin bana aitsin bla bla diyo
seni sevdiğinden yapmıyo tabii ki. yazdığın konuyu baştan sona oku bi. seven insan sevdiğinin isteklerini önemser. seninki kendi isteklerini önemsiyo kendini seviyo. emin ol seni sevmiyor. tez vakitte ayrıl. düzelmesini asla bekleme öyle bişey daha yaşanmadı

Valla diyecek kelime bulamıyorum.
Okudum okudum en sona doğru mükemmel uyumlu çiftiz diyordu kısmında elim ayağım tittredi yeminle.
Siz böyle düşünmüyorsunuz değil mi?
Makarnayı beğenmiyorsa aşçıbaşı ile evlensin o vakit.
bende uyumlu olduğumuzu düşünmüyorum..

her dedğini he dedğim için muhtelmelen biraz uyum yakalamışızdır ama bende insanım ya

canım seni çok seviyo adam seni benimsemiş herşeyi düşünmüş ama biraz sanki emri vakileri var içiyosa eğer bence hiç olmaz ama Allah ıslah eylesin doğru yolunu göstersin canım ayrılmayı düşünme bunu onada söyleme bırakmaz dediğim gibi benimsemiş seni düzelmez bence ama inşallah düzelir biraz daha bekle bakalım nolacak sonuç

ilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.

beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.

annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..

alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.

aşırı baskıcıydı.. facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.

evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..

alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)

bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..

beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..

hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..
5 yıllık stalklama? Çok ürkütücü değil mi? Ben korkarım şahsen, afedersiniz de sapık gibi gözetlenmek... Bilemedim.

İlişkinin ikinci haftası eşya resimleri göndermek de ayrı bir talihsizlik. Çok itici bir durum bana göre, ne yani yangından mal mı kaçırıyor? Daha ilişki oturmadan eşya bakmak çok saçma!

Adam alkolik, üzerine bir de seni kısıtlıyor farkında mısın? Sosyal medya kullanımına, kıyafetine yasak getiriyor. Sence bunu yapmaya hakkı var mı?

Evlilik meraklısı adam, düğüne gelince yan çiziyor birden nedense? Zahmetsizce alıp, eve kapatmak niyetinde çünkü!

Bir de 2.5 ayda her nasılsa, adam henüz sevgilisi olan kıza, çok ilginç taleplerle gelebiliyor. Hangi cürretle size emirler verebiliyor bu adam? Neden izin verdiniz?

Bir de tüm bunlara rağmen bu adamın sizi sevdiği sonucuna vardınız öyle mi? Duyguları ayırt etmede ciddi sorunlarınız var. Ne sevgisi ya hu! Adam kendine tam zamanlı hizmetçi arıyor. Eh bir de düzenli cinsel hayat, bundan iyisi can sağlığı yani.
Valla köle gibi yaşamak istiyorsanız devam edin. Ne diyeyim?
Yarın öbür gün konu açarsınız artık, kocam dışarı çıkmama izin vermiyor. Anneme göndermiyor, içip içip beni dövüyor diye. Makarna yapınca da kafamdan aşağı tencereyi geçiriyor diye!

yemek yapılacak hizmetçi mi arıyomuş beyfendi. emin ol evlilikte öyle hal geliyo ki hastalık vs benim bırak makarnayı yemek yapmadığım çoktur. uzaklaş yol yakınken

Back
X