aşırı bel ağrısı korkuyorum

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
Merhaba kızlar, bugün tam 5. haftam bitiyor. acaip bi bel ağrım var ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum normal midir? ilk gebeliğim cidden çok korkuyorum aksi bişi varsa diye doktorada salı günü randevum var

bol bol dinlen kuzum kanaman olmadigi surece korkma yat uzat bacaklarini imkanin varsa :KK66:
allaha emanet ol canim insallah gecer

Merhabalar canim, beninde ilk gebeligimde 6. Haftada feci bel agrim vardi sonradan gecti...

bol bol dinlen kuzum kanaman olmadigi surece korkma yat uzat bacaklarini imkanin varsa :KK66:
allaha emanet ol canim insallah gecer
her derdimde imdadıma koşuosun Allah da sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmanız nasip etsin inşallah =) çalıştığım için çok dinlenme şansım olamıyor olabildiğince ayaklarımı uzatır gibi oturmaya çalışıyorum ama bugün baya sağlam ağrıyo belim sabahda ilk defa bulantım oldu gebelik belirtileri asıl şimdi başlıyor bende galiba

sağol canım ilk gebelik olunca çok evham yapıyorum galiba =( hemen bişi oldu mu acaba kötü bişimi var die düşünmekten alamıyorum kendimi
Benkn kizim suan 6 haftalik, hanileyken her ufak seyde doktora gidiyordum:)
Icini ferah tut Allahin izniyle hic bisey olmaz..
ALLAH Bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

bişeyin yoktur inşallah .
arkadaşım aklıma geldi .onunda beli çok ağrıyordu öyleki doğum sancısı cekerken yatamamaış agrıdan ayakta hem sancı çekmiş hem beli ağrımış.
erkek bebekler bel ağrısı yapar derler:)

Benkn kizim suan 6 haftalik, hanileyken her ufak seyde doktora gidiyordum:)
Icini ferah tut Allahin izniyle hic bisey olmaz..
ALLAH Bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
amin canım çok teşekkür ederim salı günü doktora gidip keseyi falan bi görsem rahatlıcam braz daha sanırım =)

bişeyin yoktur inşallah .
arkadaşım aklıma geldi .onunda beli çok ağrıyordu öyleki doğum sancısı cekerken yatamamaış agrıdan ayakta hem sancı çekmiş hem beli ağrımış.
erkek bebekler bel ağrısı yapar derler:)
evet onu bende duymuştum ama insan yaşamadan anlamıyo bel ağrısı cidden nasıl oluyo ne kadar şiddetli geçebilio die =)

her derdimde imdadıma koşuosun Allah da sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmanız nasip etsin inşallah =) çalıştığım için çok dinlenme şansım olamıyor olabildiğince ayaklarımı uzatır gibi oturmaya çalışıyorum ama bugün baya sağlam ağrıyo belim sabahda ilk defa bulantım oldu gebelik belirtileri asıl şimdi başlıyor bende galiba

benimde bulantim o haftalar da baslayip 14 haftaya kadar surmustu canim ya yardim edicem tabi :KK66:
amin bu guzel dualarin icin insallah sag saglim kavusuruz yavrularimiza benim kiz iri bebek cikti 1 hafta onden gelio ve 983 gr dedi korkuyoruz biraz bakalim ne olucak :KK43:
allah yardimcimiz olsun

X