kendi kendine zarar vermeye başladıysan bi uzamana görün ve gerekirse ilaç kullan....
Sakinleş bakalım önce bi. Kendine zarar vermek ne demek. aciz misin sen? Muhtaç mısın karşındakine. Yaşlarınız kaç sizin?
Şu an kavga ettik/ediyoruz, 10 dk. hava alaya gitti, dediğine göre siz evli misiniz?
canm sen kendın kendıne yapıyorsun bunları adama durduk yerde sureklı ayrılalım dersen olacagı bu. sana demıstık yeter artık dıye sogursa bırden naparsın dıye. lutfen ılıskınızı olgunlukla yurutun boyle sence hos olur mu aranızdakılerı elbette tam bılemeyız ama yzdıklarına gore onun boyle davranmasını saglayanda sensın
kavgalarınızın sebebi nedir genel olarak ayrılma fikri nerden doğuyor yani?
ama bak bana bnm yaptıgımı kndisi defalarca daha ağırını yapıyor. ben yapınca böyle oluyor
problem ne tam olarak anlayamadım, ama kavgalardan daha önemli bir sorununuz var bence ; kendinize zarar veriyorsunuz , yumrukluyorsunuz falan
bu durumda kurtarılması gereken öncelikli şey ilişkiniz değil, psikolojinizdir :26:
antideprasan kullandım. oda sadece formalite. öenmli olan o değil. onun dışındakiler hakkında ne düşünüosun? ne ypmalıtym
herangi uafak bişyden sorun büyüyor sonra oraya dağılıyor buraya dağılıyor ve iş kopuyor. ben sinrli o sinirli ikimzde altdan almayınca hadi sen altdan al gibisinden ayrılalım o zmn diyr hernagi birimiz.
herangi uafak bişyden sorun büyüyor sonra oraya dağılıyor buraya dağılıyor ve iş kopuyor. ben sinrli o sinirli ikimzde altdan almayınca hadi sen altdan al gibisinden ayrılalım o zmn diyr hernagi birimiz.
o zaman onada soyle boyle yapmasın oturup guzelce konusun kanlı bıcaklı degılsınız kı. hem kurana bıle el basmıssınız onu da hatırlat. burada sana ancak onerı gelır cozumu sen secersın. cozumde konusmakla olur
o zaman onada soyle boyle yapmasın oturup guzelce konusun kanlı bıcaklı degılsınız kı. hem kurana bıle el basmıssınız onu da hatırlat. burada sana ancak onerı gelır cozumu sen secersın. cozumde konusmakla olur
Sürekli ayrılık konusunun konuşulması ilişkiyi yıpratır. İlişkiniz ne kadarlık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?