Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acı çekeceğini düşündüğü için kuruluk oluyor ve gerçekten acımayacaksa bile bu yüzden acıyor.Merhaba kızlar,
Bu konuyu bi arkadaşım için açıyorum. kendisi 3 yıllık evli ama hiç cinsel istek arzu yok içinden yapmak gelmiyor. ilişki anında hala acı çekiyor bu yüzden ilişkiden de kaçınıyor.
Ne yapabiliriz, ne önerirsiniz
Bu bir sağlık sorunu Dr a gitmesi lazım psikolojik olabilir veya fiziksel bunu ancak Dr söyleyebilirMerhaba kızlar,
Bu konuyu bi arkadaşım için açıyorum. kendisi 3 yıllık evli ama hiç cinsel istek arzu yok içinden yapmak gelmiyor. ilişki anında hala acı çekiyor bu yüzden ilişkiden de kaçınıyor.
aşk sevgi onlarda sorunları yok şükür ama tutku yok kızda libidonun l si yokAcı çekeceğini düşündüğü için kuruluk oluyor ve gerçekten acımayacaksa bile bu yüzden acıyor.
Kayganlaştırıcı kullanmalı.
İkincisi de eşinin tutumu nasıl. Aradaki aşk,sevgi,saygı hepsi birer faktör.
olabilir aslında bizde tam olarak böyle düşünüyoruzHafif dereceli vajinusmus olabilir doktora görünmeli
Ben atlattım biliyorum zor bir durumolabilir aslında bizde tam olarak böyle düşünüyoruz
nasıl atlattınız acaba öneriniz varmıBen atlattım biliyorum zor bir durum
aşk sevgi onlarda sorunları yok şükür ama tutku yok kızda libidonun l si yok
kayganlaştırıcı yaktığı için kulllanmak istemiyormuş
Vajinismus olabilir, cinsel travmaları olabilir belki de. Jinekolojiye ve cinsel terapiste gitmesini önerin.Merhaba kızlar,
Kayganlastirici yakıyorsa ve hala acı hissediyorsa vajinal yarası olabilir. Bu kadar süredir hiç mi dr.a gitmedi?aşk sevgi onlarda sorunları yok şükür ama tutku yok kızda libidonun l si yok
Kayganlaştırıcı yakmaz ki? Belki bir yarası vardır kayganlaştırıcı yakıyorsa doktora gitmedi mi?aşk sevgi onlarda sorunları yok şükür ama tutku yok kızda libidonun l si yok
Dilatör seti var bu rahatsızlık için onunla çalıştım düzeldi. Zaten o da hafif düzeyliymiş hızlıca çözülürnasıl atlattınız acaba öneriniz varmı
aslında genel olarak cinselliğe uzakHindistan cevizi yağı kullansın.
Bir de sorun eşini arzulamaması mı yoksa genel olarak cinselliği itici mi buluyor?
Aşk sevgi varsa cinselliğin olmaması kafama yatmadı pek.Sağlık sorunu vardır belki de.aşk sevgi onlarda sorunları yok şükür ama tutku yok kızda libidonun l si yok
aşk sevgi onlarda sorunları yok şükür ama tutku yok kızda libidonun l si yok
Üç yıllık evlilikte cinsel ilişkide hala acı olması, aralarında aşk ve sevgi varkenHemen vajinismus deyip geçiliyor da istiyor ama yapamıyor dememişsiniz; istemiyor demişsiniz. Buna da aseksüellik deniyor ve çözümü/tedavisi yok çünkü bozukluk değil zaten. Kadınların çok büyük çoğunluğu kendini ve cinselliğini tanımadan evleniyor böyle...