• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel isteksizlik sıfır bile değil eksilerde

Hep istekliydim, yasla beraber nolduysa daha da artti. Bir de düzenli, aktif bir hayat daha çok arttiriyor bence.

Yalniz orgazm aşısı uygulaması aktif cinsel hayatta orgazm olamayan kadinlar icin denenen bir sey, sizin isteksizlik durumunuzda etkisi olacagini sanmiyorum.
Ya onu bilmiyordum hiç olamamıyorum çünkü zorlasam da yok tık yok

Artık yaş 31 olmuş bunlar dediğim gibi normal kendi kendinize yetmeme hissi olabilir ama sizi alevleyecek bir herif yeniden doğmanıza neden olabilir bu durum doktorluk değil benim fikrim mesela ben 43 yaşımdayım 25 yıllık evliyim inanın 10'lu yıllarımızdaki o yüksek alevli hayatımız yok ama hiçte yok değil vites düşürdük düşük devirde ilerliyoruz ben sizinkini de böyle düşünüyorum ama partnerle eşle bir ayrı tabi
Ben birinin beni ayaklarımı yerden keseceğimi inanmıyorum onlar geride kaldı gibi aşk yok içimde gözüm kör olmaz aşktan artık düşüncelerim çok değişti

Ay nerden başlıcam :) bilemedim ki bir hormonları baktırayım bakalım
Siz bence hem normal kan hem hormon baktirin. Zaten endokrinologa gidecekseniz komple bir bakarlar. Isteksizliginizi de söyleyebilirsiniz. Bircok saglik sorunu isteksizlige neden olabiliyor.

Ayrica daha once yazdiginiz gibi genel bir bikkinliginiz varsa bu da psikolojik olarak etki etmis olabilir.

Ben birinin beni ayaklarımı yerden keseceğimi inanmıyorum onlar geride kaldı gibi aşk yok içimde gözüm kör olmaz aşktan artık düşüncelerim çok değişti
Büyük konuşuyorsunuz ama ne olacağını bilemezsiniz öyle biri gelir ki bu yaştan sonra sizde akıl bırakmaz

Siz bence hem normal kan hem hormon baktirin. Zaten endokrinologa gidecekseniz komple bir bakarlar. Isteksizliginizi de söyleyebilirsiniz. Bircok saglik sorunu isteksizlige neden olabiliyor.

Ayrica daha once yazdiginiz gibi genel bir bikkinliginiz varsa bu da psikolojik olarak etki ka

Büyük konuşuyorsunuz ama ne olacağını bilemezsiniz öyle biri gelir ki bu yaştan sonra sizde akıl bırakmaz
Yazarım buraya :)

Ayrica daha once yazdiginiz gibi genel bir bikkinliginiz varsa bu da psikolojik olarak etki etmis olabilir.
Tamm bi baktırayım bakalım

Back
X