- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
yeterlik de başlı başına zor bir sınav, şuan sadece 3 ay kaldı ve yeterlik sınavına 2 kez girebilirsin yoksa atılıyorsun. o yüzden bu dönem veya 1 yıl kesin dondurmam lazım. doktora kenarda dursun yanmasın diye.yalnız doktoraya atılma geldi artık
dersleri de vermiş, normalde 4 dönem ders 4 dönem de tez, hadi teze uzatma alsın tezi verene kadar en fazla 12 dönem hakkı var.
atılmak kalkmıştı o geri geldi kafasına göre 2 sene kpss'ye hazırlanamaz (2 sene zaten 4 dönem demek). yeterliliği vermezse atılır.
benim anlamadığım zaten çalışmayan bir insan kpss b'ye hazırlanmak için de neyi dondurmayı düşünüyor ki?
not: kpss'ye de girdim tez de yazdım yds'ye de girdim hepsi yaptığım şeyler yani hariçten gazel okumuyorum... yapma motivasyonu olan en azından b'ye girmek için dondurmadan yapar. A teferruatlı, onu kabul ediyorum.
ben hayatımda hiç düzenli çalışan bir öğrenci olmadım. doktora süreci de beni daha şimdiden bir hayli bunalttı, kaç yıl süreceği belli değil, işim olacağı belli değil. kpss B için 8 ay zaman var. tek motivasyonum da sadece 8 ay dişimi sıkıp düzenli çalışabilmek şuanda. o yüzden B'den hazırlanmaya karar verdim. şimdiye kadar da hazırlanmadığıma çok pişmanım. olmasa bile temelim olurdu mutlaka atanırdım ilerleyen yıllarda diye düşündüm. 28 yaşındayım şansımı deneyeceğim, geç kalmamışımdır umarım.