kızlar merhaba,şuan okadar daraldım ki bunu sizinle paylaşıp bir fikir alayım istedim.21 yasındayım ankarada yasıyorum ailemle birlikte.son 2 yıldır sürekli kendimle ilgili seyleri kafaya takmaya basladım.her seyi kompleks yapıyorum gittigim okuldan yasadıgım eve kadar hic bir seyi begenmiyorum.Ama bu elimde degil sürekli kompleks edindiğim seyler var bunları düsünüp üzülmek yasam kalitemi okadar düşürüyo ki.Özgüvenim nerdeyse hic yok etrafa hic bir sey belli etmiyorum ama komplekslerim yüzünden insanlarla samimiyet kurmak istemiyorum.Her şeyimi bilip benden soguyacaklarını düsünüyorum.maddi durumumuz kötü değil ortanın üzerinde ama icten ice bir zengin olma özentiliği var bende acıkca itiraf ediyorum.Özellikle maddi konuları kompleks yapıyorum.Ayrıca gelecek kaygısı taşıyorum ilerlde ne iş yapıcam hala hic bir fikrim yok.okudugum bölümden bile utanıyorum.Sizce bu bir hastalık mı ?Yardım almam gerekir mi?gercekten bu durumu aşmayı cok istiyorum böyle yasamaktan cok yoruldum.hep böyle şeyleri düsünüp kendimi köreltiyorum başarılı olacagıma hic bir zaman da inanmıyorum.Düşüncelerinizi belirtirseniz cok sevinirim :18: