• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı derecede pis ve dağınıklar

Temizlik imandandır. İnsan kendi idrarından sakınmalı kendini. Nasıl oluyorda ellerini dahi yıkamadan çıkıyorlar anlamıyorum
Anlamıyorum çünkü aynı abi-baba bende de var. Malesef var yani
İnsan sümkürüp su tutar kirlilerini kirliye atar ama yokk nerrde
İçlerinden geliyor pis olmak
Ayağına hizmet beklerler bir de üstüne
Bade su getir, bade çay, bade şu bu
Artık tınlamamayı öğrendim ben sende öğren karışma bırak odaları b.k götürsün kokudan duramasınlar
Ben abimin odasına dokunmuyorum bile artık kalkıp kendi temizlemeyi öğrendi
Babama öğretemiyorum yaşını başını almış laf söyleyen aynı senin gibi ben mi yapıyım diyor

Yarın bir gün evlenicem eşimde böyle olursa ya düzel ya boşanalım derim o derece tak ediyor insana...

Allah sabır versin bol bol sana bana. çok zor ya basit bi dert gibi görünebilir belki ama yaşayan biliyo . insanın sabrını çok zorluyo. tutuyorum kendimi hergün ağzımdan kötü bi laf çıkmasın diye ama bazen çok kötü şeyler söylebiliyorum :14:
bende ilerde eşim olcak insan için dua ediyorum . en azından pis olmasın ya dağınıklık bi nebze çekilebilir de pislik boşanma nedeni

bu kadınların erkeklere hizmet etme kıçlarından ayrılmayarak herşeylerini yapmalarına anlam veremiyorum annemde babam ve erkek kardeşime öyle yemek derler anında önlernde çaylarını hemen önlerinde çorap kıyafet herşeylerini ayaklarına kadar götürüyo yeterr kadınlar yeter kendinize gelin sizinde canınız var sonra ben neden mutsuzum kendini düşün birazda kendini :20:

bu kadınların erkeklere hizmet etme kıçlarından ayrılmayarak herşeylerini yapmalarına anlam veremiyorum annemde babam ve erkek kardeşime öyle yemek derler anında önlernde çaylarını hemen önlerinde çorap kıyafet herşeylerini ayaklarına kadar götürüyo yeterr kadınlar yeter kendinize gelin sizinde canınız var sonra ben neden mutsuzum kendini düşün birazda kendini :20:

annelerin hepsi böyle sanırım . önceden abimle okuldan dönerdik eve annem abime bi hizmetler yemeğiydi meyvesiydi vs. herşeyi sererdi önüne bana bi öyle sofra hazırladığını bilmem . üstelik abimin işlerinide bana yaptırırdı . ben sinirlenirdim hizmetçimiym ben diye kendi yapsın diye . o okuldan döndüüğü için yorgun olurdu yapamaz olurdu sanki ben tatilden geliyodum . aynı okuldan dönüyoruz ama erkek diye işte herşeyden kayırıyolar.

Annen,babana söz geçirememiş.Ağabeyin de babasından gördüğünü uyguluyor.
Annen zaten babandan dolayı durumu normalleştirmiş.
Evdeki erkeklerin ayrıcalıkları gibi bir durum oluşmuş.

Bence de iş kadında bitiyor.
Ağabeyini annen eğitecekti.
Babanı ise kendi annesi...En azından evlenince annen ikaz edecekti.
Babana tepki gösterseydi,sonuç alamasa bile en azından kardeşin yanlış olduğunu anlardı.

evlen kurtul ama eş adayına dikkat et bence pis bir insanla yaşamak inanılmaz sabır istiyor çünkü benim babamda öyleydi ve bekarken hep temiz bir evimin olmasını dilerdim.çok şükür eşim kararında temiz biri zaten namazında olduğu için sık sık abdest alır el yıkama işine aşırı dikkat eder.dağınıklığam tahammül olabiliyo ki evdeçocuk varsa çalışıyosa hanım ki benim öyle dağınık olduğum zamanlar çok ama tuvalet banyo mutfak üçlüsü temizliği önce gelir ve bence öyle olmalıdır..ayrıca kendi annemdende gördüğüm üzere evin hanımı istese buna bi yol bulurr azcık şımartıyolar eşlerini

YA seni okadar iyi anlıyorum ki benim ayrıldığım erkek arkadaşım da öyleydi ..pisliğin tekiydi..evin içini hergün temizliyordum..hergün aynıydı..artık camasır suyundan ellerim Norveçli balıkçıların ellerinden bile daha kötü olmuştu..banyo ve tuvalet faciaydı..bi insanın temizliği ruhunu yansıtır..pis karakterli insan pis olur..bak bu nettir..Ayrıldım kurtuldum..hep derim bunu hangi kadın idare eder diye..artık o düşünsün..gerçi ben şansız bi insanım eminim evlendiği insana o kadr zulmetmez ..her konuda yani sadece temizlikte değil.KARADIR ŞU BAHTIM KARA parçasını dinleyesim geldi..dur açim da dinliyim..

bizim evdede aynısı oluyor..şuan çalışmıyorum temızlık yemek yetışemıyorum annemde rahatsız..nasılsa bılıyorlar arkalarını toplayan var ama içleride kabul ediyor..

YA seni okadar iyi anlıyorum ki benim ayrıldığım erkek arkadaşım da öyleydi ..pisliğin tekiydi..evin içini hergün temizliyordum..hergün aynıydı..artık camasır suyundan ellerim Norveçli balıkçıların ellerinden bile daha kötü olmuştu..banyo ve tuvalet faciaydı..bi insanın temizliği ruhunu yansıtır..pis karakterli insan pis olur..bak bu nettir..Ayrıldım kurtuldum..hep derim bunu hangi kadın idare eder diye..artık o düşünsün..gerçi ben şansız bi insanım eminim evlendiği insana o kadr zulmetmez ..her konuda yani sadece temizlikte değil.KARADIR ŞU BAHTIM KARA parçasını dinleyesim geldi..dur açim da dinliyim..

hihi =) benimde ellerim norveç balıkçıların elleri gidi yara para oldu hep :D
ay ama benim babamı abimi falan görseniz dışardan maşallah ne temiz falan dersiniz ama dediiğin gibi ruhları pis olmuş artık =(

bizim evdede aynısı oluyor..şuan çalışmıyorum temızlık yemek yetışemıyorum annemde rahatsız..nasılsa bılıyorlar arkalarını toplayan var ama içleride kabul ediyor..

off ben toplamasam temzilemesemde hiç rahatsız olmuyolar . olsalar temizlememekle tehdit edeceğim ama işte off :5:

Offf bu ne böyle ya, Allah sabır versin size, okurken gözlerim kocaman kocaman açıldı.

İnsan önce kendisi için temiz olmalı, çevresi temiz olmayan insanın bedenininde temiz olacağına inanmıyorum.

Kirli çorapların çekmecede işi ne?

Banyoyu wc olarka kullanmak ne demek birinin acilen babanızıda abinizide hizaya getirmesi gerek, bu kişide anneniz.

bıktım bıktımm bıktımmm...
abimin ve babamın pasaklılığından bıktım artık. annem bi süre için teyzemin yanına gitti . tek başıma yetişemiyorum . kızlar var mı ailesinde benimkiler kadar pis olan . yoksa benimkiler numunelik mi ?

her gün ordan burdan kokulu çorap toplamktan bıktım artık. her yerden çıkabiliyo bu kokuşmuş çoraplar. babam yeni adet edindi zaten bilgisayar masasının çekmecesine koyuyo çıkardığı çoraplarını. bazen de koltuk tepelerine. abim ayrı bi dert. çorapları bi yerde iç çamaşırları bi yerde. insan hiç mi rahatsız olmaz pis iç çamaşırnın başkasının görmesinden. midem bulana bulana topluyorum her gün. babama söylüyorum yapmayın böyle gidin kirli sepetine atın . çok zor bişey değil . verdiği tepki '' onuda ben mi yapacağım '' sanki bişey yapıyomuş gibi.

kızlar en tiksindiğin konuda çok afedersiniz küçük tuvaletlerini banyoya yapıyor her ikiside . sanki evde tuvalet yok . sabah tuvalete gitmeye üşeniyolar duşşla wc yi bi arada çıkartyolar . tabi sonra ben arklarrından temizlemeye . midem kalka kalka yapıyorum . ev leş gibi kokuyor onların yüzünden .

gerçi wc ye gitselerde bişey fark etmiyo . ne su dökme adetleri var ne el yıkama . kapı kollarına peçeteyle ya da ıslak mendille tutyorum . havluyu zaten kullanamaıyorum . onlar her wcye gittiklerinde ben arkalarından temizlemye . nöbet tutuyorum resmen . traş olduklarında her yer kıl tüy içinde kalıyo . çok afedersiniz yani sümrküyolar lavobaya onu bile temizlemiyolar . ben peçeteyle alıyorum . kusacak gibi oluyorum bazen .

temizlik yapıyorum hergün çamaşır sularıyla 1 gün bile kalmıyo yaptığım temizlik .

zaten evde sürekli sigara içiliyo . sürekli kötü bi koku oluyo evde . gerçi ben anlamıyorum ama dışardan gelince anlaşılabiliyo . bu arada içilen sigara izmaritleride yemek yenilen tabağın bardağın içinde söndürülüyo .

bıktım kızlar bıktım . annem burdayken birlikte yapıyıoduk . daha çok annem yapıyodu hatta. bukadar zorlanmıyorum ama şimdi tek benim . hem yetiştemiyorum ev işini hemde yaptığım temizlik 1 gün bile kalmıyo . sinirlerim çok bozuldu.

o kadar tembbeler ki . babam babanneme çekmiş abim babama annemde tepki vermiyo yaptıklarına .onlarda devam ediyo pisliğe
bu kadar çektirdikleri yetmiyomuş gibi bir de herşeyi ayakalarına istiyolar . neredeyse çaylarının şekerinide bana karıştırtcaklar annem öyle bir alıştırmış ki.

bu saatten sonra da düzelmezler zaten . Allah abimin eşi olacak kadına sabır versin . böyle kocası olan bütün kadınlara da tabi . gerçi benim abim ve babam kadar pis olan başka bi insan var mıdır bu dünayada
:50:

hem annen hem babannen çok kötü yetiştirmiş kanımca. Çocukları değerli diye, senin canın yok mu? Hizmetçi misin? Sen de teyzene git bir süreliğine. Kendi çöplüklerinde kaç gün yaşayacaklar görelim.

Back
X