Aşırı duygusal erkek mi, yoksa duygu sömürüsü yapan erkek mi...

bence yalan söylüyor..her ayrılıkta hastanelik olunacak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.sonuçta kimse aşktan ölmüyor:34: duygu sömürüsü gibi geldi.her defasında bu şekilde döndrmüş seni ve sürekli bunu kullanıyor gibi geldi.sende kararlı ol umrumda değilsin de uzaklaş gerçekten ayrılmak istiyorsan.Ne kadar hastalıklı bir tavır yanii , her ayrılıkta hastanelere kaldırıyorlar demesi çok garip yanii. bunu bu şekilde kullanması.ben olsam soğurdum bunu ilk öne sürdüğü anda:31:

Böyle çocukça oyunlara falan ne gerek var ?

Anlamıyorum.

Ararsın sorarsın bi canım emin olmak için iyice, verirler bilgi, veriyorlar yani, ben bi keresinde sormuştum, söylemişlerdi.

Göndermeme bahanesine bak, pişkinmiş, öyle bi evrak yok ki ortada göndersin, ne bahane bulucak, tabi ki öyle dicek, konuyu değiştircek.

ben de gerçek olduğuna inanmıyorum. her seferinde hastanelik olsa ondan değil başka birinden, ailesinden birinden elbette duyardın. böyle şeyler pek gizli kalacak, bilinmeyecek şeyler olmaz. kaldı ki gerçek olursa ben olsam böyle birinden korkardım. kendine zarar verebilen, herşey de hastanelik olmaya giden birinden korkarım açıkçası.

tahmin edildiği gibi hastane kağıtlarını göndermedi kızlar. sebebi, bana çok kızıp kağıtları paramparça etmesiymiş.
aynı zamanda da cama yumruk atmış ve eli kesilmiş. fotoğrafını çekip göndereceğim dedi, istemedim.
neden bu kadar yalan anlamıyorum...
sevmiyor da değil, ben de seviyorum. ne gerek var tüm bunlara anlamıyorum.

Bir erkeğin her büyük kavgada, her ayrılıkta hastaneye kaldırılacak kadar kötü duruma gelmesi sizce mümkün müdür? Normal midir?
Erkek ve kızın uzak şehirlerde olduğunu da var sayarak cevap verin lütfen kızlar.
Bana, erkek kızın kendini suçlu hissetmesini sağlamak ve geri dönmesini sağlamak için böyle bir kandırmacaya başvuruyor gibi geliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz? Başınıza geldi mi daha önce böyle bir şey?
-
ayrılma sebebim güvensizlik kızlar.
ve daha önce yapmadığımı yaptım, gönder dedim hastane evraklarını.
ne dese beğenirsiniz, bu kadar pişkin olabilirsin ancak, dedi.
daha iyi hissedince gönderecekmiş evrakları ama hiiiiç zannetmiyorum.
gönderirse de eğer hastaneyi arayıp böyle bir kaydın olup olmadığını soracağım.
çünkü photoshopla falan onu artık çocuklar bile yapar.
kızlar hastaneden böyle bi bilgi alınabilir mi, yani tarih verilerek öyle bir kayıdın olup olmadığı hakkında bilgi verirler mi?
:26: :15:

canım erkek arkadasın duygu somurusu yapıyor .
ve bu yaptıgı da hıc hos degıl .
her kavganız da hastaneye kaldrılacak kadar kotu duruma gelmesı mumkun degıl ama ,
bu cocuk gıbı duygu somurusu yapmasından dolayı bırgun ruh ve sınır hastalıkları hastanesıne kaldırılabılır .
cunku sevgılın hıc normal gelmedı bana .anca ruh hastası olan bırının yapabılecegı davranıslar bunlar .
mısal ; sureklı ıntıhar etmekle tehtıt eden bırı ne kadar normal olabılır sızce?
ıs de bu durum da boyle .sevgılınız de sızı sureklı her kavga da hastanelık oldugunu ıfade edıyor ıse
kesınlıkle normal bırı olmadıgını gosterır bu .

canım erkek arkadasın duygu somurusu yapıyor .
ve bu yaptıgı da hıc hos degıl .
her kavganız da hastaneye kaldrılacak kadar kotu duruma gelmesı mumkun degıl ama ,
bu cocuk gıbı duygu somurusu yapmasından dolayı bırgun ruh ve sınır hastalıkları hastanesıne kaldırılabılır .
cunku sevgılın hıc normal gelmedı bana .anca ruh hastası olan bırının yapabılecegı davranıslar bunlar .
mısal ; sureklı ıntıhar etmekle tehtıt eden bırı ne kadar normal olabılır sızce?
ıs de bu durum da boyle .sevgılınız de sızı sureklı her kavga da hastanelık oldugunu ıfade edıyor ıse
kesınlıkle normal bırı olmadıgını gosterır bu .

söyledikleri lafta canım.. tek sorunu yalancılığı bana kalırsa. kendine bi zarar vereceğini düşünmüyorum.

Back
X