- Konu Sahibi merakedemem
-
canım bazen bazu bünyelere dokunur bazı şeyler bendede paralel sorunlar vardı ayranı hayattımdan kaldırdım çoks evmeme ragmen yogurtta belki haftada yalnız 1 kaşık belki hiç ama süte devam değiliyor bünyeyle alaklı doktora git midene baksın uzmn bir gastrolog seni yönlendirsin, yalnız her şeyde az az belirli günler ye ki sende anlayabilesin sana ne dokunuyor, ben 1 yıl portakla yeşil biber bile yiyememiştim, geçmiş olsun fıstık, acil şifalar
canım üzülme.aynısı bende de vardı. öğrenciliğimde çok stresliydim.okulum çok zordu. ailemse biraz baskıcı.babam çok sert bir insandı(yine de severim) anlayacağın çok fazla problemim vardı ya da ben problem ediyordum.mükemmeliyetçi yapı diyelim. işte aynen senin gibi sorunum vardı. uzun süre sonra geçti. ben strese bağlıyorum. hassas bağırsak sendromu olabilir.sana tavsiyem: karın hareketleri yapman.mekik çek. sonra bir günlük tut, ogün neler yediysen öğün öğün yaz.gaz sayını bile yazabilirsin. ya da az gaz çok gaz gibi belirt. eğer yiyeceklerden kaynaklıysa anlaşılır zaten.yok değil strestense,o zaman da melisa,sarı kantaron çaylarını düzenli kullan derim ben....ayrıcada doktorada gidebilirsin.çok geçmiş olsun.acil şifalar
ayyy bnde bir tek bnde var zannediyordumda yazmaya utanıyordum:)
Hay Allah razı olsun bu topic i açandan:)
sürekli gazım oluo bnmde ama kokmuo:) valla artık eşimin yanında bile salıyrm duramıyrm artık,yoksa hacıyatmaz gibi sürekli wc ye gitmek zorunda kalcam:)
Bir de otururken tam geliyor eğer yabancı bir ortamdaysam wc ye gidiyrm kurtulmak için ama geri gidiyor,sonra tekrar içeri dönüp oturduğumda tekrar geliyor,bu meret pozisyon seçiyor herhalde:)
teşekkür ederimmmm.. stresten olabir mi ki acaba. evde çok strestliyim sürekli gergin hava ( annem babam KARDEŞİM sağolsunlar.) ev dışında mutluyum hemen hemen hiç stres yaşamıyorum diyebilirim. o çayları nereden bulabilirim hiç içmedimde?
valla cnm çok zor b durum ben şu an hamleym.hamilelğmle beraber başladı bende de bu skıntı.hele ki kalablk b ortama gtmişsek eve gelen kdr karnım taş gbi oluyo kendmi sıkmaktan kaskatı oluyorum hamilelk sonrası kurtulurum inşallah.sebebni bulursun sen de umarım merakla takip edior olacam :))
Allah bize şifa versinbenim kadar oluyor mu seninde? benimki kokulu geliyo salamıyorum yaniiii. kokmuyo olsa patır patır sessizce salıcammm :) mecburen wc gidiyorum sürekli, birde tutması ölümmmm..... her saniye gelir mi yaaaaaaaaaaa
bu tamamen bilinçaltı bi durum canım.kafaya taktığın birşey mutlaka vardır. o ortamı takıyosundur. çayları aktardan bulabilirsin canım. düzenli kullan. doktor birşey bulamazsa muhtemelen psikiyatrise yönlendirileceksin. ben antidepresanları hiç sevmem..kullanmadan çok düşün derim ben.işte dediğim gibi günlük tutacaksın. gaz miktarını yazacaksın ya da farklı bi yötem söliyim sana diyete başlicaksın.zor birşey yalnız... mesela ilk 3 gün sadece yoğur ve yoğurt çorbası yiyeceksin.gaz problemin olmazsa 3. gün başka bir gıda ekleyeceksin onunlada 3 gün devam sonra başka birşey... böyle böyle yapıp kesin sonuca ulaşacaksın canım
inan çok geliyor artık eşim bna diyorki sana yakında dedantör takcam en azından doğal gazı harcamayalım diyor:)
çok şükür koku yok ama sesi maşallah:) biraz yürüyüş yaptığım zaman ve wc de adam akıllı içimi boşalttığım zaman rahatlıyorum yoksa taşım taş..
diyetten nefret ederim hiç benlik değilama yapıcam mecburen. birde ben aşırı yemek yiyorum bununla bir ilgisi var mıdır kiii? ama çok fazla kilo almıyorum. ideal kilomdayım 3 aşağı 5 yukarı değişiyor. her yolu deniycem artık kurtulana kadar. defter kalem aldım önüme yarından itibaren başlıycam yazmaya bakalım bir sonuca ulaşabilecek miyim. önerin için teşekkürler gerçi ben bir yediğimi ertesi gün yemem mesela. her gün farklı farklı şeyler yerim yiyeceklerin biyolojisinede inmem lazım galiba ama bu konu beni aşıyor araştırmalar yaparım artıkınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?