Bebek Beslenmesi Aşırı gaz sorunumuz için önerisi olan varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Evet dr browns biberonlari gazi engelliyor ben iciriyorum biraz sirtina masajla ayitor gazinii

ilk defa duydum teşekkürler..altını bagladiggm zaman cigligi basiyor gazla alakali sanırım?

Benimkide sevmiyior altini baglamammi actigim zaman gulucukler atiyor bazen sakinlestirmek icin altini aciyorum

Ben bi kaba ilik su koyuyorum pamugu icine atip atip siliyorum altini o zman rahatliyor sık sık degistiriyorum ozellikle huysuzlandigi zamanlar yapiyorum

merhaba,
gaz sorununa çözüm
Emziren anneler;
Kaynatılmış suya kimyon atıp dinlendirin bebeğinize 1-2 çay kaşığı verin. verdikten sonra emzirin.
Çok faydasını gördüm.
Mama ile besleyen anneler;
-Colinox diye bir ilaç var. bebeğiniz mamasına günde 4 kez 5 damla atabilirsiniz.
-Bebeğinizin ayaklarına elma yağı ile masaj yapın.

Ben çok faydasını gördüm.

zeytinyağyla ayağına masaj yaptım çok ise yaramadi. şimdi kimyonu deneycegim ,masaj hosuma gitti ama gaza birşey yapmadı damla olarak sab simlex kullanıyorum ama sanki mamadan birkaç gündür kıvraniyor bacaklarnı açınca rahatliyor

Ayaklarının altını ve karnını adaçayı(acı elma) yağı ile ovun. Benim bebeğimde çok işe yarıyordu.

Merhaba bende de var bir gazlı minik neler kullandiysam olmadı kaç doktora gittim olmadı 2 hafta önce bir doktor a daha gittim allah ondan razi olsun neo baby diye bir ilaç verdi bitkisel su renginde günde üç defa ve coLinox diye bir damla verdi oda üç defa tok şekilde ben iki haftadır bebeğimin güldügünu ggörüyorum eğer mama ile besleniyorsa aptamil comformil gaz yapmayan bir mama

Back
X