- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Fazla fazla
Bende çok kurarım severim hayal kurmayı ama Hayatımı etkileyecek kadar değil..Herşeyin dozu var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesadüf olmuş bu konudan haberim cidden yoktu
Pek kolay bi cocukluk gecirmedim.Acababundan dolayimiAcıkcası ben bu tarz şeylerin trawmatik oldğunu düşünüyorum meselenin dibine inmek lazım. Biraz zihnimizi rahat bırakmak lazım...
Ayy evet aynen öyle.Küçüklüğümden beri var vede müzik bunu çok tetikliyor.Peki günün bi kac saatini buna ayirdinizda istedinizde bolebiliyor vede geriye kalan saatlerde kafanız rahat oluyor mu?ya da bu durumu yasayan kimse yok gibi yaSeni çok iyi anlıyorum.
Bende de var çünkü.Ben de konuştum doktorla bana yerine başka şeyler yapmaya çalış gibi bir öneri verdi.
Ben günde birkaç saatimi sadece buna ayırıyorum(bir de müzik dinleyerek yapıyorum ben bunu o daha hoş bak).Kafamda sürekli bir şeyler oluyor falan çok değişik
Bir de küçük yaşlardan beri var,sende de öyle mi ?
Bende de var aynısı canım bugün açtım hatta konu bende bıktım çünkü kurtulmak istiyorum derse odaklanmak çok problem oluyor. Ama birşeyden ne kadar kaçarsan o kadar peşini bırakmıyor istediklerime ulaşana kadar bitmeyecek galiba:) o zamanda başka hayaller kuracağım sanırım:)Eskiden mutlu olmak içindi simdi beni mutsuz eden seyleri hayal etmeye kurgulamaya başladım.Ya ne zaman gececek bendemBu t sey yuzunden c bir işe odaklanamiyorum
Cidden konunuzu gormemistim keşke a zamanda acsaydim.Ben bunun yüzünden ygs/lys calisamadim önümde kpss var bari o zamana kadar odaklanma sorunumu haledeyim ya offBende de var aynısı canım bugün açtım hatta konu bende bıktım çünkü kurtulmak istiyorum derse odaklanmak çok problem oluyor. Ama birşeyden ne kadar kaçarsan o kadar peşini bırakmıyor istediklerime ulaşana kadar bitmeyecek galiba:) o zamanda başka hayaller kuracağım sanırım:)
]
Ayy evet aynen öyle.Küçüklüğümden beri var vede müzik bunu çok tetikliyor.Peki günün bi kac saatini buna ayirdinizda istedinizde bolebiliyor vede geriye kalan saatlerde kafanız rahat oluyor mu?ya da bu durumu yasayan kimse yok gibi ya
Malesef küçüklüğümden beri var bu ve nerde olup olmama gorede değişmiyor.SurekliHayatınızda hoşlanmadığınız, kaçmak istediğiniz durumlar var mı? Mesela ders çalışmak zorunda olmak, sevilmeyen bir işte çalışmak, ortamda olmak falan. Bazen olmak istediğimiz yerde değilsek bu bir kaçış olabilir.
Pek kolay bi cocukluk gecirmedim.Acababundan dolayimi
Hayaller uzerinden pek durmadı ama baska baska problemlerim var bununla ilgili ilac tedavisi alıyorum simdi.Geçmişinde zor günler geçirdiğini söylemişsin.
Yıllar süren bir çalkantılı hayatımın bir parçasında kafamda senaryolar kurup kitaplar yazıyordum. Her bir karakterin ağzından çıkacak cümleler dahi kafamdan geçer bir film izlemek bir kitap okumak gibi. En cok tetikleyen şey ise müzik, kitaplar, film ve diziler. Fakat şuan buna sahip değilim hepsi gitti. 1 yıl kadar depresyon tedavisi gördüm ve hepsi gitti. Doktora gittiğinizde size başka bir tanı konmadığına emin misiniz?
birakin Yapamadigim günleri yapamadigim saatler bile yokİstediğimde bölebiliyor muyum ? Bazen evet,bazen hayır.Bazen saatlerce dinliyorum,saatlerce düşünüyorum bazen hemen sıkılıp bırakıyorum.Birkaç saat sonra tekrar yapıyorum.
Ayrıca yapmadığım günlerde veya birkaç gün yapmayınca diyeyim içim kötü oluyor.Nasıl desem bir tür alışkanlık,bağımlılık gibi.Kendimi kötü hissediyorum,günüm kötü geçiyor.Yavaş yavaş bırakmaktan başka çare yok.
Kesinlikle bahsettiğiniz noktalar bende var.Bence bundan dolayı çünkü yazdıklarınızı bende arada yaşıyorum. Yazdıgınuz gibi aynı. Ben hep geçmişteki olumsuzluklarıma bastırılmıs duygularıma ,söylenmemiş cümlelerime, kızamadıklarıma ,sevemediklerime , sövemediklerime ... bağladım(!)
Hayaller uzerinden pek durmadı ama baska baska problemlerim var bununla ilgili ilac tedavisi alıyorum simdi.
Degersizlik duygusu
Kimseye hayır diyememe
Gelecek kaygısı
Konsantrasyon bozukluğu gibi.Depresyon yani
Ilac kullanmam malesef hayyal kurmami engellemedigi gibi sanki daha cok tetikledi.Çünkü kafamda dusuncek basa bi sey kalmayınca hayale iyoce ssardim sanki yaa off
birakin Yapamadigim günleri yapamadigim saatler bile yok
İlaçlara yeni başlamış olabilir misiniz?Hayaller uzerinden pek durmadı ama baska baska problemlerim var bununla ilgili ilac tedavisi alıyorum simdi.
Degersizlik duygusu
Kimseye hayır diyememe
Gelecek kaygısı
Konsantrasyon bozukluğu gibi.Depresyon yani
Ilac kullanmam malesef hayyal kurmami engellemedigi gibi sanki daha cok tetikledi.Çünkü kafamda dusuncek basa bi sey kalmayınca hayale iyoce ssardim sanki yaa off
Kpss ye girdim bu sene alandan seksen aldım o kadar hayal kurmaya hayalle vakit kaybetmesem.eminim bi on puan yukarda alırdım ama sağlık olsun. Gene başarabiyorum ama istediğim hedefler daha yüksek sende çok olumsuz düşünme ya elimizdekiyle yetincez ya bu durumu çözeceğiz inşallahCidden konunuzu gormemistim keşke a zamanda acsaydim.Ben bunun yüzünden ygs/lys calisamadim önümde kpss var bari o zamana kadar odaklanma sorunumu haledeyim ya off
1.ayım doldu daha yani yni sayılır ama 2. haftada etksini göstermeye başladı bende en azından kaygilarım vs baya bi azaldı aama hayaller konusunda hiç bir degisiklik yok.İlaçlara yeni başlamış olabilir misiniz?
Zart diye etki etmezler...
Benim sınav veya değil hiç farketmiyor.Hep var hepÖnümde kpss var demişsin.
Ben kendimden örnek vereyim mesela ders çalışmam ya da bir iş yapmam gerektiği zamanlarda hayal kurmayı daha çok istiyorum ve bunu kendim de fark edebiliyorum.
Ama ne bileyim ders çalışma zorunluluğumun olmadığı zamanlarda o kadar sık istemiyorum mesela.
Yani aslında bir tür kaçış bu.Günlük stresten,sıkıntıdan uzak kalmak insana iyi geliyor.Ha sınavdan sonra iyi gelmiyor orası ayrı konu![]()