• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞIRI HAYAL KURMA

o kulaklikla odada dolasan vatandas benim :))) yalniz hayallerdeki adama asik olma mevzusunu bitirin bekarmisiniz bilmiyorum ama evlenince aliskanliktan bazen akliniza gelebiliyo hos bi duygu olmuyo

cok memnun oldum:))
evet bekarim ve ne yalan soyleyim hic asik falan da olmadim gercek hayatta birine. zaten bu kafa ile evlenemem de. bazen dusunuyorum acaba hayallerimdeki gibi biri karsima ciksa ona asik olsam bitermi bu hayal kurmalar. duygusal bir boslukta oldugum icinmi bunlar hep. yine de uzerinde durmamaya calisiyorum her sey olacagina varir sonucta

cok memnun oldum:))
evet bekarim ve ne yalan soyleyim hic asik falan da olmadim gercek hayatta birine. zaten bu kafa ile evlenemem de. bazen dusunuyorum acaba hayallerimdeki gibi biri karsima ciksa ona asik olsam bitermi bu hayal kurmalar. duygusal bir boslukta oldugum icinmi bunlar hep. yine de uzerinde durmamaya calisiyorum her sey olacagina varir sonucta
alakasi yok canim zaten dikkat edersen her sene hayalindeki erkek sekli degisiyodur ben 20 yasimdayken sirma sacli severdim sonra 26 yasima geldim kel sevmeye basladim 29 umdada gobekliyle evlendim :)) hayaller ve hayatlar yani :)))

alakasi yok canim zaten dikkat edersen her sene hayalindeki erkek sekli degisiyodur ben 20 yasimdayken sirma sacli severdim sonra 26 yasima geldim kel sevmeye basladim 29 umdada gobekliyle evlendim :)) hayaller ve hayatlar yani :)))

Evet haklisin:)) ben hayallerimde genelde begendigim oyunculari falan kullanirim. Karakter olarak hep ayni kalirlar. Sadece yuzleri degisir arada:)))

:KK200:Dreams dreams...
Gerceklerden ne hayir geldi ki deyip hep hayal kuruyorun ben de. Ama su siralar azaldi. Bazen o kadar kaptirirdim ki karsimdakiler kafamdakileri gorecek sanirdim . bi film izlerken ya da bi kitapda bi bakmisim devamini hayal edyorum. Hatta hayallerimin devamini ruyamda gorurum bazen Bence guzel bi ozellik kaybetmemeye calisalim..

Back
X