- Konu Sahibi aylinkalin
-
canım merhab normal doğum mu yaptın birde ıslaklık çok derken ilişkiden zevk almıyorsun sanırım
peki afedersiniz ön sevşmede zevk alıyorsunuz anladığım kadarıyla değil mi yoksa zaten ıslaklık olmaz, peki acaba ön sevşmeyi çok mu uzun tutuyorsunuz?Evet normal dogum yaptim.. Onceden yine birseyler hissediyordum simdi ise sifir ne bir zevk ne bir his, hic birsey anlamiyorumasiri islak oluyor iliski sirasinda haliyle ben kafama takinca ister istemez esimde etkileniyor her ne kadar ona gore iyi olsada islaklik biliyorumki oda birsey hissetmiyor varmidir bunjn bir yolu yordani ne yapabilirim ( off bu gidisle adamda sogucak benden ya (
peki afedersiniz ön sevşmede zevk alıyorsunuz anladığım kadarıyla değil mi yoksa zaten ıslaklık olmaz, peki acaba ön sevşmeyi çok mu uzun tutuyorsunuz?
bak canım dr sitesinden aldım bu cevabı,aynı sorunu yaşayan birisi yazmış,
Cevap : CİNSEL YAŞAMDA VAGİNAL ISLAKLIK KADINDA ERKEKTEKİ PENİS SERTLEŞMESİ İLE EŞ DEĞERDE OLUP CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA OLUYORSA NORMALDİR. KÖTÜ KOKU ,SARI YEŞİL RENK YOKSA MUAYENE OLMAYA PEK GEREK YOK. SİZ BİLMEDEN BELKİDE EŞİNİZ VAĞİNAL BİR KAYGANLAŞTIRICI JEL KULLANIYORDUR..ONU BİR SORUN. .ÇOK NADİR TUBAL KASERLERDE VAĞİNAL AKINTI ÇOK OLUR DENİR ANCAK BU CİNSEL İLİŞKİDEN BAĞIMSIZ OLUR.
tubal kanser====>>>> kanser türüymüş de Allah korusun onda ilişkiden bağımsız gelirmiş.
birde diğer bu tarz sorulara kuruluk problemdir ama ıslaklıkta tedaviye gerek duyulmaz demiş canım, peçeteyle silin demiş dr hayret ettim.
ben sana şu öneride bulunsam bilmem işine yarar mı, bak canım ilişkiye başlar başlamaz yoğun değildir sonuçta, sen ilk önce eşin pasif olsun sen afedersin gelgit yaparak zevk aldığın durumu bul ve orgzm olduğunda eşin gelgit yapsın sen pasif dur. böylelikle bence sen orgazm olduğun için daha fazla ıslaklık gelmez diye düşünüyorum. bir deneyip benide bilgilendirir misin?
evet zaten zevk almasa ıslanma olmaz dediğine aynen katılıyorum boşalıp daha sonra tekrar yapsın
Ya iyi hos diyorsunuzda kizlar bu islaigin zeve alakasi yoko daha girer girmez islaniyor bir iki git gel olsa affedersiniz kayganlastirici kullanmak aklina bile gelmez onun eminim onceden ben kullanirdim simdi tam tersi oldu kadin olmak ne zor is ya dert hc bitmiyor ;( selpakla silmeyi bende denedim ama cekiniyorumda yapmaya o sirada.. Kansermi genede bir doktora gorunsemmi acaba gerci oda ne care bulucak bu islaiha zaten burdaki doktorlar pek anlamiyorlar
canım sen selpakal sil dene.ayrıca tamam girer girmez ıslanıyor normal doğumdan olabilir geniş olduğu içn zevk almıyordur peki sunu denedin mi ilişkiye girmeden önce masturbasyon yap boşal o zamn kururusun birde öle dene bakalım sonuc ne olacak
Ya iyi hos diyorsunuzda kizlar bu islaigin zeve alakasi yoko daha girer girmez islaniyor bir iki git gel olsa affedersiniz kayganlastirici kullanmak aklina bile gelmez onun eminim onceden ben kullanirdim simdi tam tersi oldu kadin olmak ne zor is ya dert hc bitmiyor ;( selpakla silmeyi bende denedim ama cekiniyorumda yapmaya o sirada.. Kansermi genede bir doktora gorunsemmi acaba gerci oda ne care bulucak bu islaiha zaten burdaki doktorlar pek anlamiyorlar
yok canım çekinirsin onu dr demiş ama dr dediğine göre yapacak birşey yok. canım kanser yazmış dr da o durduk yere olunca falan demiş küçük bir ihtimalle yazmış. sen ilişki esnasında diyorsun.bende şey diyorum hani ıslaklık başlar ama girer girmez mi çok yoğun oluyor.birkaç kez olmuştu bizdede ama çok fazla oyalanınca olmuştu diye hatırlıyorum, yani birden artmıyor yavaş yavaş artıyor. bir kere söylediğimi dene canım işe yaramazsa dr a git derim. ama korkma herşeyin bir çaresi vardır.birdekegel egzersizleride orayı sıkılaştırıyormuş aldığınız zevki artırır falan yazıyordu. birde onu araştırıp dener misin canım.
Tskler bilgilendirme icin, girdigi an basliyor iste bir sey akmiyor sadece islak iste boyle kaygan yani dolayisla surtunme olmayinca bisey hissetmiyorum o her ne kadar iyi boyle dese bile onunda bisi hissettigini sanmiyorum off Yoksa kendime kuruntumu yapiyorum bilemiyorumki 😢😢
Evet konu bayağı eskiymis ama bende merak ettim acaba ne olduKonu baya eski ama çözüm bulabildiniz mi sorununuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?