Aşırı İsteksizlik. Yardım edin.

blackgray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
573
1.006
63
Merhaba kızlar. Zaten öyle çok istekli bir kadın değildim. Çalışıyorum. Çocuklar dahil tüm sorumluluk üstümde! Her şeye yetmeye çalışıyorum. Gün sonunda tahammülüm bitmiş oluyor. Eşim fazlasıyla istekli. Çoğu zaman reddediyorum maalesef. Çünkü ciddi yorgun oluyorum. 2-3 aydır antidepresan başladım. Sabah ve akşam olmak üzere… Onun bu kadar etkisi olur mu bilmiyorum ama normalde oral sekse dayanamayan,direkt orgazm seviyesine gelen ben, artık hissedemez oldum. Eşim beni zevke getirmek için çırpınıyor resmen. Karşısında ceset gibi bi kadın görünce haliyle etkileniyor,üzülüyor. Arkadaşlar ben napıcam? Niye böyle oldum? İstek arttırıcı olarak ne yapabilirim? Yardım lütfen…

Merhaba kızlar. Zaten öyle çok istekli bir kadın değildim. Çalışıyorum. Çocuklar dahil tüm sorumluluk üstümde! Her şeye yetmeye çalışıyorum. Gün sonunda tahammülüm bitmiş oluyor. Eşim fazlasıyla istekli. Çoğu zaman reddediyorum maalesef. Çünkü ciddi yorgun oluyorum. 2-3 aydır antidepresan başladım. Sabah ve akşam olmak üzere… Onun bu kadar etkisi olur mu bilmiyorum ama normalde oral sekse dayanamayan,direkt orgazm seviyesine gelen ben, artık hissedemez oldum. Eşim beni zevke getirmek için çırpınıyor resmen. Karşısında ceset gibi bi kadın görünce haliyle etkileniyor,üzülüyor. Arkadaşlar ben napıcam? Niye böyle oldum? İstek arttırıcı olarak ne yapabilirim? Yardım lütfen…
Antidepresanlae buna sebep oluyor diye okumuştum biryerde

Eşiniz sizi orgazma ulaştırmak için çırpınmak yerine, sizi yoran ve yıpratan koşulları hafifletmeye çalışmalı, hayat ortağınız olmalı, ortak sorumluluklarınızı paylaşmalı.

Asıl sorununuz bu ama hem antidepresan alan sizsiniz, hep yorulan sizsiniz, hem çözüm arayan yine sizsiniz. Kendinize neden bunu yapıyorsunuz?

Bazı kadınlar eşlerini ve sevgililerini çok rahat bırakıyor cok simartiyor gerçekten.

Antidepresanların (Özellikle SSRİ türünün) böyle etkileri olabiliyor. Masturbasyonla deneyin, oradan ilaçtan mı kaynaklı değil mi anlarsınız.

doktorunuzla konuşsanız? oralda bile hissizleşmek bilemedim yani. ayrıca; arkadaşlarında dediği gibi eşinizin sizi rahatlatacak koşulları sağlaması, sizle paylaşması lazım, yatakta tepenize çıkmak marifet değil bence. inş anti depresan almak zorunda olduğunuz durumuda en kısa zamanda atlatırsınız

Antidepresanların libido düşüklüğü yaptığını okumuştum bir üyenin konusunda, eşi için yazmıştı. Sizin de ondan olmuştur muhtemelen. Her şeye yetişmeye de çalışmayın. Siz kendinizi bu kadar yorarken eşiniz rahatlıktan tabi daha istekli olur biraz da ona yıkın işleri

Antidepresandan maalesef. İsteksizlik ve orgazm olamama yan etkileri. Ama bunun için de ilaçlar falan var doktorunuzla görüsün bu konuyu.

Back
X