• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kabus görüyorum. Nasıl kurtulabilirim ?

Merhabalar. Bişey sormam lazım .10 aylık evliyim evlendiğimden beri geceleri sabaha kadar kabus görüyorum. Uyanıyorm uyuynca kaldığı yerden devam ediyo. Genel olarak evimde üç harfiler ve kötü varlıklar geziniyo olmuş oluyo ve ben kaçamıyorm can çekişiyorum resmen. gün ışığı hiç yok her yer karanlık ve ben kaçmaya çalışıyorm sürekli.Bazen yüzümden gözümden kanlar fışkırıyo. Rüyamda beynim patlayacak gibi hissediyorum. Ve bu her gece sabaha kadar böyle. Artık psikolojm gerçekten bozuldu. Evin bi köşesnde oturup kalıyorum bütün gün. Yalnız uyuyamıyorm banyoya giremiyorm. Kendi kendimi toparlayamıyorm çok uykusuzum 😔 yaşayan varmı napmam lazm benim. Namazlarm dualarım her şeyimi tam yapıyorum.evi sirkeli suyla sil üzernde şunu bunu taşı dediler hepsni yaptm. Bi yardım eden olsa ... 😔
Günlük evinizi sirkeli su ile silin.Uyumadan önce lavanta yağı damlatin yastığınıza.Ayetel kursiyi de okuyun 7 defa.Sizdeki durum bende 1 sene boyunca sürdü.Istisnasiz her gece o rüyalardan gördüm.Ben bir teyzeye gittim,dua okudu bana ama sen küçükken korkmuşsun dedi.Bu yüzdenmiş.Birkaç bisey daha söyledi onları uyguluyorum.Stresli olduğum zamanlar hala görüyorum ama o kadar değil.umarim sizin de geçer

Günlük evinizi sirkeli su ile silin.Uyumadan önce lavanta yağı damlatin yastığınıza.Ayetel kursiyi de okuyun 7 defa.Sizdeki durum bende 1 sene boyunca sürdü.Istisnasiz her gece o rüyalardan gördüm.Ben bir teyzeye gittim,dua okudu bana ama sen küçükken korkmuşsun dedi.Bu yüzdenmiş.Birkaç bisey daha söyledi onları uyguluyorum.Stresli olduğum zamanlar hala görüyorum ama o kadar değil.umarim sizin de geçer
Teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah

karabasan vucudun uyanip beyinin uykuda kalma halimiydi yada tam tersi öyle bir şeymiş ama cok enteresan yaninda biriyle yattiginda hic olmuyor.
veya odada petekten çıt sesi çıksa kalmiyor.
banada cok olurdu sabaha karsi ezan okunsada kurtulsam diye yalvarirdim 😁
ses olsunda gitsin diye
Bana hamileyken olurdu eşimin arkamda oldugunu biliyorum tv açık izliyor ama ses cıkaramıyordum. Öldüm zannettim aklım gidiyordu 😂😂

Senin anlattigin durumlardan cok daha kötüsü ve fazlasını senelerce yasayamis biri olarak diyorum ki. Bilgili birisinden dini acidan yardim almani tavsiye ederim. Yalniz sana yardım edecek kişi. Bu yardimi para almadan yapacak kişi olsun. İşte o zaman derdine çare bulabilirsin. Birde bu stresten dolayı mutlaka psikiyatr veya psikologtan yardim almalisin ki. Sıkıntılı süreci daha kolay atlatabilesin. Bu dediklerimin aynisini yaparak hayata tekrar döndüm. Rabbim şifa versin inşallah
Merhaba sizde muska mı varmış ne dedi hoca tabi özel değilse☺️

Uyku apnesi olabilir sizde.Uyku esnasinda nefessiz kaldığınızda, beyin vucuda uyan yoksa öleceksin emrini veriyor.Iste tam da bu sirada o kabuslari görmenizi sagliyor olabilir beyniniz..Kabuslari uyanmaya yakin goruyorsunuz degil mi?? Kabus; aslinda, beyninizin olecegini dusunup , sixi uyandirma yontemi olmus.Tabiki bunlar varsayim siz bir psikologa gidin.Birlikte caresini bulursunuz umarim..

Kardeş sen odanın içini iyice ara.
Kapı pervazları, kalorifer arkalarını, yatağın sağı solu kesilip dikilmiş olabilir.
Yastıkların hediye ise içini sök aç. Bizim bir yakında yastığın içinden çıktı seneler önce.
Odanda saksılı çiçek varsa toprağına bak.
Rüyaların normal değil.
Odaya Kuran koy
Gündüzleri evinde Kehf suresi aç sesli okunsun. (YouTube da bulabilirsin)

Bacım ben alıştım. Korkmuyorum diyorum bazen patlıcak kadar bağırıyorum korkmuyorum diye. Tek korkum rabbimden diyorum . Ayet-el kürsi bacım. Kendini korumaya al . Hep oku . Gerekirse uykuya dalana kadar. Ben rüyamda okuyorum öyle programlanmisim artık . Gerçekten okumaya başlar başlamaz geçiyor. Inşallah seninde öyle olur

Back
X