aşırı kalkık burun (fotoğraflı)

merhabalar burun ucunuz bu sekilde kalmayacak kesik ve kalkık görüntüsü minimum 5 maximum 1 sene diyelim daha normale dönüyor önemli olan karsıdan direk baktıgınızda burun delikleriniz asırı beli olmuyorsa sorun yok asırı gözüküyorsa burun ucu inmeyebilir bende yaptırdım

ameliyat olalalı tam 3 ay oldu ameliyat olmamın sebebi hafif kemer ve burun ucu düşüklüğü vardı güldüğümde daha çok sarkma oluyordu önden sorun değildi ama yandan hiç sevmiyordum , ameliyat öncesi doktora çok değişiklik istemedim bu sorunlar düzelsin istedim.kalkık istemiyorum dememe rağmen ilk bant çıktığında şok yaşadım aşırı kalkık burun deliklerim görünüyordu ama zamanla o yapay görüntü baya indi şuanda burun sırtı yukarda kısa bi burun gibi geliyor burun ucum eskisine oranla baya şiş geniş eskisi gibi görüntü olur mu ne kadar zarifleşir tecrübesi olanlar yazabilir mi resimleri ekliyorum sizce nasıl

Eklentiler

• a9891ed3-ddda-4474-903d-399b9bb22b33.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 309
Guzel gozukuyor arkadasim da yaptirdi ilk 2 ay falan fazla belli oluyordu ve cok dikti zaman gectikce indi burnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…