- 3 Mart 2022
- 22
- 5
- 1
- 39
Şuandaki halini atarmısınızCanım yapay görüntü gidiyor korkmA ama kısalığı gitmiyor ayrıca sizin burnunuzda harika olmuş Buda benım burnum 4 ay sonra kısa ve küçük yaptı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuandaki halini atarmısınızCanım yapay görüntü gidiyor korkmA ama kısalığı gitmiyor ayrıca sizin burnunuzda harika olmuş Buda benım burnum 4 ay sonra kısa ve küçük yaptı![]()
Peki neye dikkat etmeliyim? Ne yapmalıyımBurnumuzu temizleyemedigimiz için oluyo onlar sıkıp temizlemek lazm ama hassas davranmk gerekiyor genelde yağlı ciltlerde oluyo
bence sizinki size gayet yakışmış begendim. bende uzun burundan sonra benimki baya kısa geliyor umarım ödem vs geçtikçee güzelleşirCanım yapay görüntü gidiyor korkmA ama kısalığı gitmiyor ayrıca sizin burnunuzda harika olmuş Buda benım burnum 4 ay sonra kısa ve küçük yaptı![]()
Peki neye dikkat etmeliyim? Ne yap
sabah akşam temizleme jelleriyle sürekli yıkayıp temiz tutmanız gerekiyor yağlanmasına müsade etmemeniz gerekPeki neye dikkat etmeliyim? Ne yapmalıyım
Bu son hali mi?Canım yapay görüntü gidiyor korkmA ama kısalığı gitmiyor ayrıca sizin burnunuzda harika olmuş Buda benım burnum 4 ay sonra kısa ve küçük yaptı![]()
Görseli var mı sizin eski ve yeni hali?bence sizinki size gayet yakışmış begendim. bende uzun burundan sonra benimki baya kısa geliyor umarım ödem vs geçtikçee güzelleşir
evet var ekli bi kaç msj öncesine bakın ameliyat öncesi sonrası resmim var buda 1. ay kontrolümGörseli var mı sizin eski ve yeni hali?
Ben beğendim.evet var ekli bi kaç msj öncesine bakın ameliyat öncesi sonrası resmim var buda 1. ay kontrolüm
gerçekten mi :) dışardan görüşler insanı mutlu ediyorBen beğendim.
Eski hali de kötü değil.gerçekten mi :) dışardan görüşler insanı mutlu ediyor
ucu çok dik ve şiş yukarda burun boyu kısa gibi geliyor bana
Son hali cnmmBu son hali mi?
Ben beğendim.
Bence harika olmuşevet var ekli bi kaç msj öncesine bakın ameliyat öncesi sonrası resmim var buda 1. ay kontrolüm
hala çok şişliklerim var inse daha otursa çok iyi olcakBence harika olmuş
Revizyon oldun mu acaba bnimde öyleFotoğraf ekleyebilir misin? Ameliyattan sonra hiç mi düşme olmadı
Burnunuz nasıl oldu cvplar mısınız lütfen kısalığı gittimi uzadı mıDoktor ismi paylasabilir misininiz,burnu küçültmek kolay da büyütmek çok zorburunda çok hasar bırakmış gibi duruyor,yapaylik var epey...İnşAllah revizyonda istediğiniz sonucu alirsiniz