- 11 Mart 2022
- 66
- 27
- 3
- 37
Bakım becerebilirsem özelden aticam size bende aynı şekilde kısalığndan şikayetçiyim ve ucu kalkıkFoto atarmısınız cnm benımde bayagı indi sadece kısa onu sevmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakım becerebilirsem özelden aticam size bende aynı şekilde kısalığndan şikayetçiyim ve ucu kalkıkFoto atarmısınız cnm benımde bayagı indi sadece kısa onu sevmiyorum
Merhaba ameliyathanede cekilen fotolarınız var mi acaba ya da ilk gunlerden kalma. Benimle paylasrsaniz cok mutlu olurum. Bugun ameliyattan ciktim ve doktorun gösterdiği fotoğraflar asiri moralimi bozdu cok kalkik ve kisa duruyor benimki de umarim boyle olur cok begendim burnunuzu2.5 ay oldu benımburnuma
Benim ameliyat fotom cok cok daha kalkik ve kısa duruyor sislerinin inmis halini dusunmek istemiyorumKalkıklığı bi tık indi ama kısa duruyor ve beğenmiyorum seneyı doldursun imkanım olursa uzatma operasyonu istiyorum
Canım bi foto atarmısın ameliyathane ve şimdiki haliniBenim ameliyat fotom cok cok daha kalkik ve kısa duruyor sislerinin inmis halini dusunmek istemiyorum
Mrb özelden doktorunuzun yazabilirmisiniz rica etsem bende yaptircam listemde varsa listeden cikarayimcanim benimde burnumu baya kalkik ve kisa yapti önden delikler berbat oldu morelim bozuk 1 bucuk sene önce olmustum. Revizyon ariyorum daha dogal ve önden delikler gözükmesin ve biraz uzatmak istiyorum. Birisi biliyormu iyi revizyon doktor problemim icin , bide önden kalin birakmis, baska doktorlar gösterdimde inceltmedi yani. Istanbulda olsun sevinirim cevaplariniza .....
Cnm ben senenin dolmasını bekliyorum dr ismi şimdilik veremiyorum kusura bakma çünki bana 1 yılın dolmasını bekle dedı ısrarlaMerhaba,
Ben de aynı durumdan müzdaribim. Gözlerim bir tuhaf görünüyor o yüzden. Kime oldunuz ameliyatınızı?
Aynen inme oldu ama boyu kısa beğenmiyorumSon durumunuz nasıl acaba inme var mı
Ben de beğenmiyorum. Gözlerim içine çöktü. Burnum önden basık ve kısa görünüyor. Resmen fareye benziyorum. Bir aya yaklaşıyor. Şimdiye kadar bir nebze normalleşmesi gerekirdi. Ümidimi kaybediyorum. Herhalde bu burun bana olmadı.Aynen inme oldu ama boyu kısa beğenmiyorum![]()
Kızlar kısa burun düzelir de benim göz kasımda gerilme oldu bişi oldu sinir sıkışması gibi bişi sol gözüm sağ gözümden sonra kapanıyor burun revizyonla duzelirde gözüme nolucsk peki hangi derdime yanayımBen de beğenmiyorum. Gözlerim içine çöktü. Burnum önden basık ve kısa görünüyor. Resmen fareye benziyorum. Bir aya yaklaşıyor. Şimdiye kadar bir nebze normalleşmesi gerekirdi. Ümidimi kaybediyorum. Herhalde bu burun bana olmadı.
Fotonuzu atarmısınız her seklıyleBen de beğenmiyorum. Gözlerim içine çöktü. Burnum önden basık ve kısa görünüyor. Resmen fareye benziyorum. Bir aya yaklaşıyor. Şimdiye kadar bir nebze normalleşmesi gerekirdi. Ümidimi kaybediyorum. Herhalde bu burun bana olmadı.
Burun ucu derken içerden mi yoksa bildiğin burun ucunda mı ben hiç yaşamadım ama bazı insanlarda olabiliyor hani kıllanma öyle bişi mi acabaKızlar burun ucunda kıl çıkıyor sinir bozucu bir hwl almaya başladı. Aynı durumu yaşayan var mı?
Ucunda kıl gibi siyah noktalarBurun ucu derken içerden mi yoksa bildiğin burun ucunda mı ben hiç yaşamadım ama bazı insanlarda olabiliyor hani kıllanma öyle bişi mi acaba
Burnumuzu temizleyemedigimiz için oluyo onlar sıkıp temizlemek lazm ama hassas davranmk gerekiyor genelde yağlı ciltlerde oluyoUcunda kıl gibi siyah noktalar
Canım yapay görüntü gidiyor korkmA ama kısalığı gitmiyor ayrıca sizin burnunuzda harika olmuş Buda benım burnum 4 ay sonra kısa ve küçük yaptıameliyat olalalı tam 3 ay oldu ameliyat olmamın sebebi hafif kemer ve burun ucu düşüklüğü vardı güldüğümde daha çok sarkma oluyordu önden sorun değildi ama yandan hiç sevmiyordum , ameliyat öncesi doktora çok değişiklik istemedim bu sorunlar düzelsin istedim.kalkık istemiyorum dememe rağmen ilk bant çıktığında şok yaşadım aşırı kalkık burun deliklerim görünüyordu ama zamanla o yapay görüntü baya indi şuanda burun sırtı yukarda kısa bi burun gibi geliyor burun ucum eskisine oranla baya şiş geniş eskisi gibi görüntü olur mu ne kadar zarifleşir tecrübesi olanlar yazabilir mi resimleri ekliyorum sizce nasıl