aşırı kalkık burun

2.5 ay oldu benımburnuma
Merhaba ameliyathanede cekilen fotolarınız var mi acaba ya da ilk gunlerden kalma. Benimle paylasrsaniz cok mutlu olurum. Bugun ameliyattan ciktim ve doktorun gösterdiği fotoğraflar asiri moralimi bozdu cok kalkik ve kisa duruyor benimki de umarim boyle olur cok begendim burnunuzu

Kalkıklığı bi tık indi ama kısa duruyor ve beğenmiyorum seneyı doldursun imkanım olursa uzatma operasyonu istiyorum

Eklentiler

• A90A3661-5C12-4F3B-A4BD-0372478F2E05.webp
    A90A3661-5C12-4F3B-A4BD-0372478F2E05.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 272
Merhaba,

Ben de aynı durumdan müzdaribim. Gözlerim bir tuhaf görünüyor o yüzden. Kime oldunuz ameliyatınızı?

canim benimde burnumu baya kalkik ve kisa yapti önden delikler berbat oldu morelim bozuk 1 bucuk sene önce olmustum. Revizyon ariyorum daha dogal ve önden delikler gözükmesin ve biraz uzatmak istiyorum. Birisi biliyormu iyi revizyon doktor problemim icin , bide önden kalin birakmis, baska doktorlar gösterdimde inceltmedi yani. Istanbulda olsun sevinirim cevaplariniza .....
Mrb özelden doktorunuzun yazabilirmisiniz rica etsem bende yaptircam listemde varsa listeden cikarayim

Merhaba,

Ben de aynı durumdan müzdaribim. Gözlerim bir tuhaf görünüyor o yüzden. Kime oldunuz ameliyatınızı?
Cnm ben senenin dolmasını bekliyorum dr ismi şimdilik veremiyorum kusura bakma çünki bana 1 yılın dolmasını bekle dedı ısrarla

Aynen inme oldu ama boyu kısa beğenmiyorum 😔
Ben de beğenmiyorum. Gözlerim içine çöktü. Burnum önden basık ve kısa görünüyor. Resmen fareye benziyorum. Bir aya yaklaşıyor. Şimdiye kadar bir nebze normalleşmesi gerekirdi. Ümidimi kaybediyorum. Herhalde bu burun bana olmadı.

Ben de beğenmiyorum. Gözlerim içine çöktü. Burnum önden basık ve kısa görünüyor. Resmen fareye benziyorum. Bir aya yaklaşıyor. Şimdiye kadar bir nebze normalleşmesi gerekirdi. Ümidimi kaybediyorum. Herhalde bu burun bana olmadı.
Kızlar kısa burun düzelir de benim göz kasımda gerilme oldu bişi oldu sinir sıkışması gibi bişi sol gözüm sağ gözümden sonra kapanıyor burun revizyonla duzelirde gözüme nolucsk peki hangi derdime yanayım 😢😭 o kadar sinir bozucu bisiki çok çaresizim dua edin bana nolur düzelsin

Fotonuzu atarmısınız her seklıyle

Kızlar burun ucunda kıl çıkıyor sinir bozucu bir hwl almaya başladı. Aynı durumu yaşayan var mı?

Kızlar burun ucunda kıl çıkıyor sinir bozucu bir hwl almaya başladı. Aynı durumu yaşayan var mı?
Burun ucu derken içerden mi yoksa bildiğin burun ucunda mı ben hiç yaşamadım ama bazı insanlarda olabiliyor hani kıllanma öyle bişi mi acaba

ameliyat olalalı tam 3 ay oldu ameliyat olmamın sebebi hafif kemer ve burun ucu düşüklüğü vardı güldüğümde daha çok sarkma oluyordu önden sorun değildi ama yandan hiç sevmiyordum , ameliyat öncesi doktora çok değişiklik istemedim bu sorunlar düzelsin istedim.kalkık istemiyorum dememe rağmen ilk bant çıktığında şok yaşadım aşırı kalkık burun deliklerim görünüyordu ama zamanla o yapay görüntü baya indi şuanda burun sırtı yukarda kısa bi burun gibi geliyor burun ucum eskisine oranla baya şiş geniş eskisi gibi görüntü olur mu ne kadar zarifleşir tecrübesi olanlar yazabilir mi resimleri ekliyorum sizce nasıl

Eklentiler

• a9891ed3-ddda-4474-903d-399b9bb22b33.webp
    a9891ed3-ddda-4474-903d-399b9bb22b33.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 238
ameliyat olalalı tam 3 ay oldu ameliyat olmamın sebebi hafif kemer ve burun ucu düşüklüğü vardı güldüğümde daha çok sarkma oluyordu önden sorun değildi ama yandan hiç sevmiyordum , ameliyat öncesi doktora çok değişiklik istemedim bu sorunlar düzelsin istedim.kalkık istemiyorum dememe rağmen ilk bant çıktığında şok yaşadım aşırı kalkık burun deliklerim görünüyordu ama zamanla o yapay görüntü baya indi şuanda burun sırtı yukarda kısa bi burun gibi geliyor burun ucum eskisine oranla baya şiş geniş eskisi gibi görüntü olur mu ne kadar zarifleşir tecrübesi olanlar yazabilir mi resimleri ekliyorum sizce nasıl
Canım yapay görüntü gidiyor korkmA ama kısalığı gitmiyor ayrıca sizin burnunuzda harika olmuş Buda benım burnum 4 ay sonra kısa ve küçük yaptı😔😔

Eklentiler

• E5979DF9-C581-49AE-877F-ABB10FF2EA25.webp
    E5979DF9-C581-49AE-877F-ABB10FF2EA25.webp
    18 KB · Görüntüleme: 217
Back
X