Aşırı karamsar bir insanım

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
İyi aksamlar kızlar

Kendimi bildim bileli değil son 2 senedir asiri karamsar bi insanim.Yani kotu bi olay geliyor basima ardindan ben hemen çöküyorum.Mücadele etme isteğim sıfır umudumu yitirmis bi sekilde buluyorum kendimi bunda kendimi bildim bileli şansız bi insan olmamim etkisi de var.
Yani bilmiyorum hep en kotu ihtimalleri dusunuyorum.
Umut edemiyorum bu cok kotu bisey umut olmayinca mücadele hevesimde yok oluyor.

Şimdi acikca soylemek gerekirse inancli bi insanimda ama o dilegimle ilgili gerceklesmesi icin icimden dua dahi edesim gelmiyor.Bu son zamanlarda boyle ben bunu nasil atlatirim inancını,umudumu,mücadele hevesimi nasil tekrar yerine getirebilirim.
Bu konuyla ilgili bi öneriniz var mı?

Kötüye odaklanırsanız kötüyü çekersiniz.Düşünmekte güçlük çekiyorsanız başınıza gelen bir olayı yazın size hissettirdikleriyle beraber.Sonra çözüm olasılıklarınıda yazın.Ve ne zaman karamsarlığa düşseniz o yazdıklarınızı okuyun.Meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz.Güzel sakinleştirici bi müzik koyup sıcak papatya çayı içebilirsiniz.Çok bunalınca falan yürüyüşe çıkın.Başkalarına yardım etmekte iyi hissettirir.

Bakış açınızı değiştirmek için okumak çok iyi gelebilir.İnançlıyım diyorsunuz.Daha çok okumanızı ve üzerinde düşünmenizi tavsiye ederim.Aksi takdirde hep bir kısır döngü içinde yıpranıp gidiyoruz.Okumak farketmediğimiz kapıları,yolları gösteriyor bize.

Back
X