Aşırı kiloluyum tüp mide ameliyatı olan varmı

lale1245

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
3
0
6
İstanbul
Lütfen tüp mide ameliyatı olan varsa cevap versin aşırı kilolarla etmediğim mücadele kalmadı insülin direnci de başladı 107.5 kiloya çıktım üstelik memede emziriyorum ne olur gitgide daha çok kilo alıyorum sadece bu ameliyatı olanlar neler yaşadıklarını anlatsınlar

Başak Şekerpare isminde bir bayan var, o da ameliyatla kilo vermiş bir insan Sensin Obez! sitesinde ameliyatı hakkında detaylar var. umarım yardımcı olur size.

Sana özelden link atacağım. Bu ameliyatı olanların paylaşım yaptığı bir sayfa. Ordan sorar bilgi alırsın.

Başak Şekerpare, Bezmi Alem Vakıf Ü. hastanesinde Halil Coşkunun asistanı diye biliyorum ben. Ücretl iyani maddi durumun iyise ona git değilse zaten devlette de çok iyi doktorlar var. Bir ara bende düşünmüştüm çok araştırmıştım.
Hiç kolay bir ameliyat değil çok iyi düşün öyle karar ver ben cesaret edemedim vazgeçtiğimden beri de baya verdim.
Spor vs denemediysen mutlaka dene
Çünkü ameliyat olduğunda da spor ve diyet şart...

Geçenlerde biri, detaylı okumadığımdan ayrıntısını hatırlamıyorum ama ameliyatsız, 55 kilo verdiğinden bahseden bir konu açmıştı. Tahmin ediyorum ki çok zordur devamlı diyetle, sporla yaşamak ancak demek ki bu da mümkün. Diyetisyen, doktor eşliğinde, bilinçli spor yaparak, sabrederek bir deneme daha yapsanız, iyi olmaz mı? Her yolu denediğinizden emin olduktan sonra istediğiniz zaman bu ameliyatı olabilirsiniz. Herşey sizin elinizde, herşey irade meselesi demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ameliyat olmaya karar vermek elbette insanın en son düşüneceği şeydir ve siz de kendiniz için en doğru kararı vereceksinizdir. Sadece ümit veren, insanı motive eden zayıflama hikayelerini düşündüm. Herşey gönlünüzce olsun, bol şans diliyorum.

Dukan diyeti ile kolayca kilo verebilirsiniz. Bence ameliyattan önce dukan diyetini deneyin.

Bence kilon tüp takmak için az. Ciddi kilolar verildiği için senin hayatın tehlikeye girer.

Evet zor ama şöyle 7-8 kilo versen çift haneli rakamlara inip moral bulursun.

Ben 14 11 14 te oldum bu ameliyatı oldum daha çok yeni umaeım bende vericem en kısa zamanda şimdilim 4.5 kilo verdim 100kilo girdim ameliyata kilosu olan herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…