- Konu Sahibi cosmicgirl
Rica ederimAnladım çok teşekkürler cevap verdiğiniz için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimAnladım çok teşekkürler cevap verdiğiniz için![]()
Herkese merhabalar sağlıklı günler dilerim. Durum güncellemesi yapmak istedim. Yarın 4. Dozu vuracağım 3. Haftam doluyor toplamda 5 kg verdim. Totalde tüm bölgelerin toplamı olarak 27 cm inceldim. Gözle görülür şekilde bir incelme mevcut. Yan etkiler bu hafta minimumdu. Bazı günler mide ilacı kullanıyorum. Spor 4 -5 gün filan yaptım. Yürüyüş + evde hareket. Ağır spor yapmadım. Son hafta bakalım kaç kilo gidecek. Takibimi yapan doktor ve hemşireme göre ilk ayda bu kadar kayıp beklemiyorlarmış başlangıç alışma dozu olduğu için. Gayet iyi dediler. Ayrıca kilo gitmese de iç organların etrafındaki yağlar eriyor dediler. Ve bence doğru çünkü incelme var çok şükür.
Hepimize sağlıklı eksiler dilerim. Sürecimiz kolaylıkla sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Süper sonuç. Benim de incelmem belirgin sadece 2. Dozda yan etki biraz zorladı yarın 3. Dozumu oluyorum. 3. De biraz daha azalmis sizinki galiba. Umarim benim de öyle olurHerkese merhabalar sağlıklı günler dilerim. Durum güncellemesi yapmak istedim. Yarın 4. Dozu vuracağım 3. Haftam doluyor toplamda 5 kg verdim. Totalde tüm bölgelerin toplamı olarak 27 cm inceldim. Gözle görülür şekilde bir incelme mevcut. Yan etkiler bu hafta minimumdu. Bazı günler mide ilacı kullanıyorum. Spor 4 -5 gün filan yaptım. Yürüyüş + evde hareket. Ağır spor yapmadım. Son hafta bakalım kaç kilo gidecek. Takibimi yapan doktor ve hemşireme göre ilk ayda bu kadar kayıp beklemiyorlarmış başlangıç alışma dozu olduğu için. Gayet iyi dediler. Ayrıca kilo gitmese de iç organların etrafındaki yağlar eriyor dediler. Ve bence doğru çünkü incelme var çok şükür.
Hepimize sağlıklı eksiler dilerim. Sürecimiz kolaylıkla sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Harikasınız ben de sizi tebrik ederimHarikasınız tebrik ediyorumBu doza alışma dozu diyorlar kilo verilmesi beklenmiyor ama ben de neredeyse 10 kilo verdim. Bunda da ilacın şeker dengesini sağlıyor olması etkili herhalde. İç yağlanmanın azalması önemli. Böyle devam edelim. Sağlıkla zayıflayalım inşallah
![]()
TeşekkürlerSüper sonuç. Benim de incelmem belirgin sadece 2. Dozda yan etki biraz zorladı yarın 3. Dozumu oluyorum. 3. De biraz daha azalmis sizinki galiba. Umarim benim de öyle olur![]()
Teşekkürleryan etki olarak bende ilk iki dozda bel sırt yan ağrıları oldu. Ama 3.dozda geçti. Kabızlık ara ara yaşıyorum, mide bulantısı ender. Onun dışında çok şükür büyük bir yan etki yaşamadım. Sizin de azalacaktır yan etkileri. Sağlıkla incelip kilo vermeye devam inşallah
Ben de yarın 4. Dozu oluyorum. 5 e gecmekte kararsizim bir ay daha 2,5 mu desem doktoruma da soracagimMerhabalar durum güncellemesi yapmak istedim. 29 Ağustos'ta başlamıştım 2.5 mg ile cuma 1 ay doluyor.
Şu an 5 kilo verdim. 41 cm tüm bölgelerin toplamında incelme var. Cuma 5 e geçiyoruz. Doktorum öyle karar verdi. 2.5 son dozunda hafif mide bulantısı yaşamaya başladım umarım 5 bana yan etki olarak çok etki yapmaz. Kolaylıkla gitsin kilolar hepimize sağlıkla bol eksiler dilerim
Merhabalar şifa olsun inşallah. Doktorunuzla beraber karar almanız daha doğru olacaktır ama 2.5 etkisi iyiyse, kilo verimi devam ediyorsa devam edenler olduğunu okudum çok. Ben dün 5 ilk doz vurdum şu ana kadar çok şükür bir sorun yaşamadım.Ben de yarın 4. Dozu oluyorum. 5 e gecmekte kararsizim bir ay daha 2,5 mu desem doktoruma da soracagim
Tebrik ederim sizi bende ikinci doz 2,5 mg dayim henüz ama yaklaşık 4 kg gitti güzel olanıda yağdan gitmesi.. bende 119 kg başladım şu an 115 kg dayım inşallah sağlıcakla gider kilolarımızMerhabalar şifa olsun inşallah. Doktorunuzla beraber karar almanız daha doğru olacaktır ama 2.5 etkisi iyiyse, kilo verimi devam ediyorsa devam edenler olduğunu okudum çok. Ben dün 5 ilk doz vurdum şu ana kadar çok şükür bir sorun yaşamadım.