• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı Kıskancım ve Sanırım Eşimden Şüphe Duyuyorum Yardımmmmmmmmmmm

Mystique-Xmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
186
65
48
Merhabalar. Sanırım yardımınıza ihtiyacım var. Eşimle evleneli 2 sene oldu. Herşey güzel aslında. Yalnız eşim geçmişinde çapkın biriydi biz çok iyi arkadaştık o dönemlerde. Anlatırdı. sanırım bu durumda etkisiyle diye düşünüyorum eşim kime baksa sanki ona ilgi duyuyormuş gibi hissediyorum. Ve bunu daha önceki kız arkadaşı da hissederdi biliyorum. Hatta kardeşimin eşine, kendi kuzeninin eşine. Yanılıyordum dimi. Geçmişten gelen kuruntulardır sanırım dimi diye size de danışmak istedim. Çünkü her hangi bir fili bir şey yok bu duruma hissetmeme sebep olacak. Sadece bir gülümsemesi, ya da ne biliyim mesela bazen kardeşimin eşine bakarken ya da kuzeninin eşine bakarken yakalıyorum. Ama sonuçta bakarken derken öyle uzun uzun da değil gülümsüyor sadece. Bilemiyorum. Aşırı kıskançlık di mi sanırım benimki?

Hayasıı edebi olan allah korkusu olan erkek bakmaz geri kalanların hepsi bakar inceler hayller eder....

Merhabalar. Sanırım yardımınıza ihtiyacım var. Eşimle evleneli 2 sene oldu. Herşey güzel aslında. Yalnız eşim geçmişinde çapkın biriydi biz çok iyi arkadaştık o dönemlerde. Anlatırdı. sanırım bu durumda etkisiyle diye düşünüyorum eşim kime baksa sanki ona ilgi duyuyormuş gibi hissediyorum. Ve bunu daha önceki kız arkadaşı da hissederdi biliyorum. Hatta kardeşimin eşine, kendi kuzeninin eşine. Yanılıyordum dimi. Geçmişten gelen kuruntulardır sanırım dimi diye size de danışmak istedim. Çünkü her hangi bir fili bir şey yok bu duruma hissetmeme sebep olacak. Sadece bir gülümsemesi, ya da ne biliyim mesela bazen kardeşimin eşine bakarken ya da kuzeninin eşine bakarken yakalıyorum. Ama sonuçta bakarken derken öyle uzun uzun da değil gülümsüyor sadece. Bilemiyorum. Aşırı kıskançlık di mi sanırım benimki?

Al işte yalnız değilmişim.. Sırf buyuzden pazartesi gunu pskloğa gidicem.. Ben basedemiyorum artık. Herkesten ama herkesten nasıl kıskanıyorum belli deil.. O da devamlı bunaldıgını bu kadarının hastalık derecisnde oldugunu söyleyıp duruyor.. Ama napiim elimde değill... Birine baksın birine gülsün hele hele biriyle tokalassın. O gece hep beni aldattıgını görüyorum... Evlendiğimiz günden beri bu hiç sasmadı.. Rüyamda gördüklerim yüzünden konusmadığımı bile biliorum :) Yani anlıcagın kafayı yememe az kaldı..

Back
X