• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kıskançlik var bende ne yapacağımı bilmiyorum

sutlucileklisut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
1
-1
1
26
Merhaba, öncelikle 6 aylık evliyim evlenmeden önce de bu benim kıskançlik durumum çok vardı. Sadece kıskançlık olsa neyse kafada kurma da var. mesela eşimi çevirim içi görürsem dürtü gibi bişey arkamdan biseyler çevirdiğini hissediyorum. Birini takip etse kafamda kuruyorum dürtü geliyor. konuştun biliyorum eski sevgilin mi demeye başlıyorum. Her yerden takip ediyorum hesapları elimde var ama yine de supheden kurtulamiyorm. Yolda giderken kizlara bakıyor mu diye bakıyorum. eşim alıştı ama ona bunları yaşatmak istemiyorum.😔

Boş zamanlarınızı doldurursanız kafanızda kurma olaylarının önüne geçersiniz belki. ben bu şekilde fayda gördüm şahsen evde işlerimi bitirdikten sonra boş kaldıkça kafada kuruyordum kıskançlık değil ama başka konularda. kendime meşgale bulup kurtuldum bu kurma olayından. kıskançlığınızın önüne geçmek için ise kendinize daha çok bakın özgüveniniz yükseldikçe ondan da kurtulursunuz

Kendinizi begenmiyorsaniz ne ihtiyaciniz oldugunu dusunuyorsaniz yaptirin kurtulun.
Kendiyle derdi olmayan birinin bu kadar kiskanc olabilecegine inanmiyorum acikcasi.
Daha baska psikolojik bir seyse tedavi, terapi neyse o şart

Kıskançlık çok yorucu birşey bence en çok kendin için bir uzmana danış mutlaka bir neden vardır altta yatan

Kusura bakmayın açık yazacağım. Lütfen korunun hamile kalmayın, çünkü bu şekilde bir evlilik yürümez çoluk çocuğa yazık. Eşiniz buna ne kadar katlanır sizce? Bu davranışı düzeltmez havadan nem kapıp adama aldığı nefesi zehir ederseniz çeker gider ki gitsin de zaten. Herkesin onuru gururu haysiyeti var. Kim attığı adımdan, baktığından yaptığından devamlı tedirgin olarak yaşamak ister? Adamın tüm hesapları elinizdeymiş zaten. Ayrıca eşim alıştı demeyin hiç güvenmeyin. Sabır taşı bile olsa çatlar bir gün, siz de ah vah esip keşke yapmasaydım dersiniz.

Merhaba, öncelikle 6 aylık evliyim evlenmeden önce de bu benim kıskançlik durumum çok vardı. Sadece kıskançlık olsa neyse kafada kurma da var. mesela eşimi çevirim içi görürsem dürtü gibi bişey arkamdan biseyler çevirdiğini hissediyorum. Birini takip etse kafamda kuruyorum dürtü geliyor. konuştun biliyorum eski sevgilin mi demeye başlıyorum. Her yerden takip ediyorum hesapları elimde var ama yine de supheden kurtulamiyorm. Yolda giderken kizlara bakıyor mu diye bakıyorum. eşim alıştı ama ona bunları yaşatmak istemiyorum.😔
Başka şeylerle meşgul olun. Ayrıca ben hep şu kafada oldum. Çok şükür çok güzel bir kadınım ben kıskanacağıma o beni kıskansın. Sizde böyle yapın. Bizler değerliyiz. Özgüvenli olun, kendinizi aciz göstermeyin.

çok boşta kaldığınız için o ,sürekli meşgul olan bir insan bakmıyor yorgunluktan ki diyelim bakıyorsun çalışmana rağmen takıntı bu hastalık adam bi süre dayanır ,sonra bıkar.
Kıskan ama belli etme gözüne sokma ve yardım al

Back
X