- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Çok detaylandırmak istemiyorum ama koltuklar indirilmişti bir iki mal da vardı iş ile ilgili. ayıp olcak oturtmayalım onu sen otur dedi, he aşırı bozuldum orası ayrı.Aşırı kıskançlık kötü bişey ama sen varken neden kız arkadaşın ön koltuğa oturuyor bunu anlamadım doğrusu
Yok yok abartmıyorsun , cidden nahoş bir hareket olmuş .. kim olsa rahatsız olurdu .Ya ben çok abartıyorum hastalıklı kompleksliyim ya da gerçekten nahoş bir hareket değildi.
yok arkadaşımdan ses gelmedi zaten erkek arkadaşım dedi, sen katlanabilirsin tarzında.diğer olaylarda net haksızsın yani bunlar basic şeyler günlük hayatta da sesli bir ortamda birinin dediğini anlamazsak biraz eğiliriz.
ön koltuğa arkadaşımın oturmasını benim sevgilim bana söyler "yassy arkadaşına söyle öne otursun isterse, arka dolu sen sıkıntı yapmazsın" şeklinde. narin arkadaşın şu bu saçmalasa ben de onu evde narin bir şekilde dilimle yerdim.
kıskanç olduğumu biliyor. bile bile yapması zaten daha da işi katlanılmaz bi olaya götürüyor.Bence cocugun davranis ve hareketleri sacma sapan. Kiskandigini belli etme. Belki de seni bildiginden ozellikle boyle sacma davraniyor olabilir.
Arabaya binerken olan muhabbeti asiri kotu zaten.
ay çok sinirliyim sinirime sinir katlandı. tam bi hayvan insan sevgilisini düşünür.Siz aşiri kiskanc degilsiniz sevgiliniz hödük
Benim hic kiskancligim yoktur hatta geniş bile sayilirim :) ama o el hareketi benim de gozume takilirdi koltuk olayi zaten fiyasko onun kiskanclikla da bi alakasi yok resmen kabalık
Haklısın, ezik konuma düşmek istemiyorum aslında bu beni ezikte yapmaz. Zaten çok içimde tutabileceğimi de düşünmüyorum. Şuan böyle elim ayağım boş vaziyette çok kötü hissediyorum kendimiCanım, ben senin ilişkide şeffaflığı çok önemsediğini biliyorum. Bunu sık sık ifade ediyorsun. Ama bence davranışa da dökmelisin. Hani kıskandığını belli etme, politik davran diyorlar ya. Ben katılmıyorum. Sen sınırlarını, hoşuna gitmeyecek, seni üzebilecek ya da ilişkiyi zedeleyecek davranış ve tutumları güzelce ifade edebilecek olgunluktasın. Neden bunları karşımızdaki insana açıkça söylemek yerine ima edip anlamasını bekleyelim ki? Kıskançlıkla ilgili rahatsız olduğun tutumlarını zaten törpülemeye çalışıyosun. Ama bunu yaparken karşındaki insanın da sana yardımcı olması gerekiyor, bunun için de seni tanıması, kızıp güceneceğin noktaları bilmesi gerekiyor. Önceki ilişkilerini bilemiyorum, ancak son ilişkinle ilgili verdiğin örnekler herhangi başka bir kadını da rahatsız ederdi. O yüzden bunlarla ilgili seni rahatsız hissettiren duyguları paylaşman taraftarıyım. Çünkü ilişki yaşadığın kişi neye kızdığını bilmezse aynı davranışı sürdürür ve sen sorunu çözemediğin gibi üzüntünü pekiştirmiş olursun.
bunlar ilişki biterecek düzeyde ki şeyler mi?Yok yok abartmıyorsun , cidden nahoş bir hareket olmuş .. kim olsa rahatsız olurdu .
bilmiyorum cok abarttığımı düşünmüyorum aslında, tamam o benim en yakın arkadaşım otursun önemlli olan öne oturmak değil. beni düşünmeyip onu düşünmesi felan bana bir tuhaf geldiÇok abartmamış mısınız... Sevgilini geçtim sana yazık günah aşmaya çalışsan ne güzel olur
bunlar ilişki biterecek düzeyde ki şeyler mi?
çok berbatım abla şuan, niye sabrımı ölçsün ki işin bi de o tarafı varSevgilin eğer bu durumdan rahatsız olup elini o anda belinden çekmiş olsaysdı hayır değil derdim , Babing senin sabrını da ölçüyor olabilir belki , arabanın ön koltuğuna oturtmakla bunu yaptı sanki .
buz gibi soğudum adamdanSevgilin eğer bu durumdan rahatsız olup elini o anda belinden çekmiş olsaysdı hayır değil derdim , Babing senin sabrını da ölçüyor olabilir belki , arabanın ön koltuğuna oturtmakla bunu yaptı sanki .
kıskanç olduğumu biliyor. bile bile yapması zaten daha da işi katlanılmaz bi olaya götürüyor.
hani her şeyi bi kenara koydum, araba muhabbetinden dolayı patlayacak gibiyim gözlerim doluyo sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?