Aşırı kıskançlık..

İyi yapmışsın, sakın geri adım atma. Yarın birgün gelir kapında yatar, ağlarsa için yumuşamasın. Peşine bir takılıp gidersen ömür boyu şiddet ve baskı görürsün. Gerekirse ailenden de yardım iste, durumu anlat, "kurtulmak istiyorum" de. Bir ömür geçecek böyle, üstelik evlilik olursa kaybetme korkusu da kalmayacak.

Annem biliyor durumu oda aynı düşünüyorda babama falan demedim baktım iş çıkmaza gdyor işte ozaman son çare olarak söylüycem.İçim rahat gerçektende ben böyle alttan alan ezik biride değilim işte de bazı durumlar yüzünden susmak zorunda kaldım ama artık yok susmak.Şimdilik kurtuldum gözüküyor bakalım..

Ben cidden anlamıyorum elin oğlu bana tokat atacak gömerim onu oraya daha babam elinin ucuyla dokundurmamış bana Sen bi'de bunun tehditlerini tokadını unutup nasıl elini tutabildin?

En komiği de "izin vermiyorum" kısmı olmuş o kim de izin vermiyomuş senin babanın tamam dediğine. Cidden bazı kızlar çok yüz veriyosunuz şu adamlara. Benim de iki yılı geçkin bi'ilişkim var emir kipini kullandığı an inadına yaparım yani sanki benim aklım fikrim yok.

Ek: Ayrılmışsın galiba okumamıştım yorumları. Sakın barışma geri böyle bi'adamla kapına gelirse, ağlarsa falan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…