• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kıskançlık..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar 2 senelik bir ilişkim var.Yeri gelince ben onu kıskanıyorum yeri gelince o beni.Ama bu mevzu biraz başka.Bu ve buna benzer birçok aşırı kıskançlığı var..Mesela az önce babamla konuşuyordum ehliyete yazıl falan dedi bende bunu erkek arkadaşıma söyledim verdiği tepki şu oldu."Asla izin vermiyorum ben varım ben götürüp getiririm(ayrı şehirlerdeyiz evlenmek istesen minumum 3seneye kadar evleniriz anca o ileriyi düşünerek konuştu) devir kötü iti var kopuğu var biri laf atar biri sıkıştırır kafayı yerim sonra vallahi billahi tallahi hakkımı helal etmem" yazmış.Bu ne şimdi bukadar gerikafalılık normal mi sizce?Bende dedim senin yaptığın geri kafalılık e ozaman laf atcaklar diye sokağa çıkmayalım ozaman hem milletinde sevgilisi kocası var o ehliyet alanların yok mu sanki kocası sevgilisi,bn kesinlikle ilerde almayı düşünüyorum dedim.Canım sıkıldı insan olarak çok iyi biri herşeyime yardım eder korur kollar kafasını kaldırıp kimseye bakmaz kaybetceğini anladığı zaman hüngür hüngür ağlar,bir tartışmamız olsun 8saat mesafeli yerden gece biner sabah burda olur bni görmek için banklarda yatar.O biçim insan ama çok tartıştığımğzda bana tokat atmışlığı vardır yiğenlerimden kıskanmışlığı vardır...Ayrılıyım desem olmuyor 10gün konuşmasak 11.gün kalkıp geliyor yaşadığım yere beni zor durumda bırakıyor ağlıyor kızıyor bazen tehtid ediyor ümüğünü sıkarım yok ağzını yüzünü dağıtırım vs. Yani ayrılmak istesemde hiçbir şekilde gercekten olmuyor.Sevmiyorum değil bu huyları olmasa gözüm kapalı evlenirim ama artık evlilik dendiğinde nefesim daralıyor,bizimkilere seni anlattım dese kalbim küt küt atmaya başlıyor daralıyorum korkuyorum..Hayatta az çok şeyler gördüm en azından içmiyor dışarda gözü yok ilgili herşeyimi hallediyor fedakar diye kendimi avutuyorum.Şu hayatta ne zaman birşeye tutunsam bir tarafından kopukluk oluyo.Bazen çok mutluyum bazen çok mutsuz.Her türlü eleştiriyi yazın kızlar bana kızcaksanızda kızın erkek arkadaşıma kızcaksanızda kızın iyi kötü ne varsa yazın fikirlerinize ihtiyacım var..

böyle bir adamla ömür geçmez hiç mi tv izlemiyosun canım,bu normal bir kıskançlık değil anormal ve sağlıksız bir kıskançlık,başına iş açar bu adam demedi deme!!!

Kızlar 2 senelik bir ilişkim var.Yeri gelince ben onu kıskanıyorum yeri gelince o beni.Ama bu mevzu biraz başka.Bu ve buna benzer birçok aşırı kıskançlığı var..Mesela az önce babamla konuşuyordum ehliyete yazıl falan dedi bende bunu erkek arkadaşıma söyledim verdiği tepki şu oldu."Asla izin vermiyorum ben varım ben götürüp getiririm(ayrı şehirlerdeyiz evlenmek istesen minumum 3seneye kadar evleniriz anca o ileriyi düşünerek konuştu) devir kötü iti var kopuğu var biri laf atar biri sıkıştırır kafayı yerim sonra vallahi billahi tallahi hakkımı helal etmem" yazmış.Bu ne şimdi bukadar gerikafalılık normal mi sizce?Bende dedim senin yaptığın geri kafalılık e ozaman laf atcaklar diye sokağa çıkmayalım ozaman hem milletinde sevgilisi kocası var o ehliyet alanların yok mu sanki kocası sevgilisi,bn kesinlikle ilerde almayı düşünüyorum dedim.Canım sıkıldı insan olarak çok iyi biri herşeyime yardım eder korur kollar kafasını kaldırıp kimseye bakmaz kaybetceğini anladığı zaman hüngür hüngür ağlar,bir tartışmamız olsun 8saat mesafeli yerden gece biner sabah burda olur bni görmek için banklarda yatar.O biçim insan ama çok tartıştığımğzda bana tokat atmışlığı vardır yiğenlerimden kıskanmışlığı vardır...Ayrılıyım desem olmuyor 10gün konuşmasak 11.gün kalkıp geliyor yaşadığım yere beni zor durumda bırakıyor ağlıyor kızıyor bazen tehtid ediyor ümüğünü sıkarım yok ağzını yüzünü dağıtırım vs. Yani ayrılmak istesemde hiçbir şekilde gercekten olmuyor.Sevmiyorum değil bu huyları olmasa gözüm kapalı evlenirim ama artık evlilik dendiğinde nefesim daralıyor,bizimkilere seni anlattım dese kalbim küt küt atmaya başlıyor daralıyorum korkuyorum..Hayatta az çok şeyler gördüm en azından içmiyor dışarda gözü yok ilgili herşeyimi hallediyor fedakar diye kendimi avutuyorum.Şu hayatta ne zaman birşeye tutunsam bir tarafından kopukluk oluyo.Bazen çok mutluyum bazen çok mutsuz.Her türlü eleştiriyi yazın kızlar bana kızcaksanızda kızın erkek arkadaşıma kızcaksanızda kızın iyi kötü ne varsa yazın fikirlerinize ihtiyacım var..

bu kıskançlık değil psikopatlık !

neden nefesin daralıyor biliyormusun eğer onu gerçekten sevseydin bunu hissetmezdin bıkmışsın artık.

bence yol yakınken dön, ben kalırım dersen evlendikten sonra seni döver kalıbımı basarım :19:

araba kullanmayan kız istiyorsa arabistana gidecek sevgilin orada yasak kadınlara ehliyet :)))

böyle her şeyi kıskanırsa yarın evden de çıkarmaz yani iyi biri ama işte kıskanıyor deyip geçilmemesi lazım o kıskançlıklar büyüyor büyüyor kişiyi insanlıktan bile çıkartabiliyor neler gördük biz kesinlikle tavrını belirt.. ne demek izin vermiyorum sen kimsin sevgiliyse yerini bilecek!

araba kullanmayan kız istiyorsa arabistana gidecek sevgilin orada yasak kadınlara ehliyet :)))

böyle her şeyi kıskanırsa yarın evden de çıkarmaz yani iyi biri ama işte kıskanıyor deyip geçilmemesi lazım o kıskançlıklar büyüyor büyüyor kişiyi insanlıktan bile çıkartabiliyor neler gördük biz kesinlikle tavrını belirt.. ne demek izin vermiyorum sen kimsin sevgiliyse yerini bilecek!

buda bir seçenek :)

okurken benim bile nefesim daraldı
Kaç kurtar kendini o psikopattan

Türkiyede psikopatça sevmek diye yeni bir tanım çıktı artık... hayırlısı...

anlattıkların korkunç!!!
geri kafalılığın normali,azı,çoğu olmaz.
sevgilinin kadına bakış açısı hiç hoş değil.
ben sana arkana bakmadan kaç derim.

kadınların sevgiden ne anladığını bazen anlayamıyorum.
her durumda sizin yanınızda olmasıyla size sahip olmaya çalışması farklı şeyler.
kimse kimsenin sahibi değildir.
öncelikle sizin yaşam hakkınıza saygı duymalı.
ne demek ehliyet alamazsın.BEN SENİ GETİRİR GÖTÜRÜRÜM !!!
lütfen kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin.
daha söylenecek çok söz var ama özeti kendinize saygı duyun

Erkek arkadasinda psikopatlik var sanirim. Siddet, izin vermemeler, tehditler, vs...
Daha erkek arkadasken izin vermiyorum, hakkimi helal etmiyorum diye bagrinan erkekler bana hem komik hem cok aciz geliyor. O kimmis ki ustunde hak iddaa ediyor Allah askina? :ssz:

Arkadaslara katiliyorum. Ayriyetten sana sunu soyliyim. Iyiyken herkes iyidir, hersey guzelken iyi olmak kolay. O koruyor, kolluyor, seviyor, 8 saatlik yola geliyor diyorsun ya... Bunlari iyiyken yapmak kolay, gozunu boyamasin bunlar. Onemli olan ofkeliykenki hali. Insan ofkeliyken kendi oluyor. Seninki de zorba bir tip, belli. Evlilik dusuncesi bile seni sIkIntiya sokuyorsa bu kisiyle birlikteligini tekrar tekrar dusun. Ayrilacaksan yol yakinken ayril. Evlenince simdikinden hallice olmayacak vaziyetiniz.

sanki ülke, sokaklar, iş yerleri, okullar sadece erkeklerin de, biz kadınlar yalnızca onların izin verdikleri, getirip götürdükleri yerlere gidebileceğiz!

lütfen ehliyet ve benzer sorunlarını çözmeden evlilik falan düşünme bu kişiyle.
hatta bu zihniyette devam edecek gibi görünüyor...

bence evlenmeden önce yaptığı bir kıskançlık bu. her seven erkek gerçekten seviyorsa kıskanır.. evleninceye kadar tabiki..
evlendikten sonra birbirinizi tandıkça güvendikçe bence bu durumu zamanla geçecektir.. şu an seni kaybetmekten korktuğu için yapıyor sadece..

umarım evlendikten sonra kocam beni artık kıskanmıyor diye konu açmazsın...

bence sevgilinin takıntılı bir ruhu var..

sağlıklı düşünen bir insan bu şekilde davranmaz... biraz gözlemle emınım anlayacaksın sende...

ben evlenince de böyle olacağını düşünüyorum insan korur kollar eyvallah ama araba sürmenin kıskanclıgını da ılk defa duydum...

senın sevgılın hasta ama gercekten hasta kesınlıkle psıkolojık tedavı gerektırıyo kıskanclıkta bı yere kadar bak ayrıl demıycem ama dusun sız bu adamla evlendınız camlar kesınlıkle acılmıycak camasırını balkona asamayacaksın dısarı bakamayacaksın gezmek ısteyemezsın ne ısın var dısarda laf atan olur falan fılan kesınlıkle yegenın kuzenın falan sana oturmaya dahı gelemez vs. vs butun bunları goze alabılıyomusun bak ayrıca hıc kımse degısemez kımse kımseyı degıstıremez bosuna degısır dıye bekleme ayrıl ısrarla gelsın kapının onune yatsın banklarda nereye kadar arma bıle tlf kapat cevap verme mumkunse baskaa bıyere gıt akrabalarında falan kal bı hafta senı hıc bı yerde bulamasın goremesın sana ulasamasın ne kadar beklıycek kı en sonunda o da vazgececek.

Tedavi olması için ikna et eğer çok seviyorsan.
Düzelebilir o zaman.
Yaşam koçu olur, psikolog olur, psikiyatrist olur...
Terapi, seans falan şart yani böyle bir insana.

Dengesiz olduktan sonra istediği kadar sevsin,korusun kollasın..sen bunu nasıl göremiyosun anlamadım..

Biraz cesaretli olmanı tavsiye ederim,ondan korktuğun için biraz da ayrılmaktan korkuyosun gibime geldi..

Bu tarz erkeklerin nelere sebep olduğunu hergün gazetelerde,haberlerde görüyoruz..

"bazen tehtid ediyor ümüğünü sıkarım yok ağzını yüzünü dağıtırım vs."
burada iyice koptum ben. psikopatça şeyler bunlar. ayrıca ağlayıp oralara gelmesi sizi zor durumda bırakması falan bunlarda o psikopatça olan ruh haliyle ilgili..
önce bi tedavi olsun.. eğer olmazsa bu süreçte ayrılmanız, evlendikten sonra ayrılmanızdan daha kolay ve hayırlıdır.
ve ayrıldıktan sonra görmediğiniz şeyleri de görüp, ben bunlara nasıl katlanmışım diyor insan.

hakkınızda hayırlısı olsun...

baban yazıl dedikten sonra ona b.k yemek düşer:23: aman deyim aklın varsa evlılığı asla düşünme
yoksa hayatını mahfedersın.
şimdiden böyleyse ileride halini düşün.

onun kıskançlığı aşkın getırdıgı bir durum değil, hastalık onunkı ve asla sana özel olmadı
daha öncesınde hayatındaki her kıza bu şekilde davrandı, karıstı ( böylelerı herkese aynıdır, oradan yola cıkaracak dedim )
aşkın getirdiği bir durum olsaydı bu denli bencil olmazdı, kendine sevıyor sana değil yani :34:
sevgi böyle bişi değil.

Arkadaşım yorumlarıma alınma ama bu adam eğer senin anlattığın gibi sevecek olsa sana dokunmaya bile kıyamaz.
ikincisi kusura bakma ama ne sen onu nede o seni seviyor.. Sizinki sadece alışkanlık, bağımlılık olmuş.. Tıpkı sigara, alkol gibi..
Birbirinizi sevdiğinizi zannediyorsunuz ikinizde ama kendinize acı çektirmekten hoşlandığınız için devam ediyorsunuz..
sizinki sadece sigara içenlerin sigarayı bıraktığında sanki hayat bomboş gelecekmiş gibi düşünmeleri türünden bir korku. ..
Oysaki siz birbirinizle Allah bilir ama mutlu olamazsınız.
Seven insan mutlaka kıskanır tabi. Yalnız şunu da düşünmek gerekirki bunun aşırısı yada frenlenmemesi insana kendisini hapisten beter hissettirir..
Farzet bu adam seni bir hazine olarak görüyor. Ve bunun amacı hazineyi kıymetiyle üzerinde taşımak değil, ederinden dolayı elinden kaçırmamak... Şunu bilki seni elde ettiğine inandığı gün herşey için çok geç olacak.. Çünkü sen onun gözünde sadece bir metadan ibaretsin artık..
Sıfır km bir arabaymışsın gibi km n arttıkça değerin azalacak.. Ve birgün onun gözünde değerin kalmadığı için hurdaya çıkacaksın....
iyi tarafı şu ki eğer evlenecek olursan yaklaşık 10 yıl sonra artık bunların hiçbirini önemsemeyeceksin.. :)
Senin için en iyi olan mutlaka bir yolunu bulup "bak kuş uçuyor" deyip o o tarafa bakarken kaçmak .. :1: her ne kadar bu şaka olsa da en yakın zamanda ayrıl bana. inan bana ayrıldığını anladığın ilk nefeste yaşadığını hissetmeye başlayacaksın.. İyiki doğdun.. :)

"tartıştığımğzda bana tokat atmışlığı vardır yiğenlerimden kıskanmışlığı vardır"

Bu kısım en önemlisi bence. Siz sevgilisiniz ve size tokat atmışlığı var öyle mi? Bence bu paragrafı bir kaç kez okuyun, sizce de yanlış bir şeyler yok mu ?

Back
X