• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kıskançlık..

Icmiyor dışarda gozu yok ama
bir psikopat ile birlikte olduğunun farkında misin?

Boylesine geri kafalı bile denmez .
Yegenden kiskanip tokat atmak ne demek?

Ve sen hala berabersin .
Korkarım ki evleneceksin de...
Goz gore gore bir omur siddet gormeyi, hapis hayatı yasamayi kabul ediyorsan evlen...

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum çevremdeki bu durumları bilen arkadaşlarımdan farklı konuşmadınız haklısınız.Ben çok ayrılmayı denedim ama mahallemiz hep akraba eş dost olurda bir olay olur adım çıkmasın yok rezil olmuyayım diye gıkımı çıkaramadım.Sırf benimle her dakkamı beraber geçirelim diye tartışırdı üniverste okurken(orda tanıştık) ve en yakın arkadaslarımdan birini kaybetim onun yüzünden çok zaman tartıştım hevesim gitti yüreğim buruldu.Ve evlenmeyi gerçekten düşünmüyorum bazen dua ediyorum benden soğusun diye.Tartıştığımız zaman ayrıldığımız zaman diyor ki"oraya gelcem seni bir gücel dövücem sonra ayrılcaz".En sonunda yeter be gel döv bıktım ya sahipsiz miyim ben gelde gör noluyor erkeksen gelirsin bekliyorum olay mı çıkcak adım mı çıkcak umrumda değil zaten batmışım batacağım kadar dedim bu seferde bana tedavi görmelisin cidden çok sorunların var aşıcaz beraber diyor valla gülesim geldi şimdi sizin yazdıklarınızdan sonra onun bu şekil konuşması :) Yani sorunlu benmişim..(ailemlede çok sorunlarım oluyor onları kafama taktığım içinde bu şekil konuşuyor psikolojini bozdular diyor .s ).Çoğu zaman ayrıldığımda diyorum tamam gelsin bana bişey yapsın jandarmaya gitmeyen ne olsun vs diyorum veya peşimi bırakmazsa şikayet ederim diyorum sonra bana yaptığı iyilikler geliyor üzülüyorum halbuki ben acınılası haldeyim asıl..Ve gerçekten değişmiyceğinide biliyorum devam edersemde dediklerinizi bir bir yaşıycağım hergün ölen kadınlardan biride muhtemelen ben olurum..

Ayhhh içim sıkıldı valla ya. Bu ne kızım sen nasıl yaşıyorsun böyle bir hayatı?

Seni çok seviyo diye mi katlanıcaksın bunlara? Bu forumda ne kadar çok kıskanç sevgili varmış ya.. Nasıl hayatına bu kadar müdahale ettiriyosun. Adam piskopat.

Senin yapıcağın ilk iş ehliyet kursuna yazılmak canım. Babanın arabası varsa da çalıştırsın seni yavaştan. Arada arabayı alır gezmelere gidersin kız arkadaşlarınla.

Ne o özgüveni yüksek kız istemiyor galiba.. Ezil istiyor. Asosyal ol, kendine güvenme. Ona bağımlı ve muhtaç ol istiyor. Böylece onu hiçbir zaman terkedemezsin. Adam kendine güvensiz. Halbuki seni adam gibi sevmeyi bilse zaten ona bağımlı ve muhtaç olmadan ömrünü geçirirsin onunla..

erkek arkadaşınız kesinlikle psikopat.size fazla aşık hemde psikopatça.siz ayrılmak istiyorum deseniz bile o size allah korusun neler neler yapacak bir tipte adam.iyi biri demişsiniz onun için ama ben hiç iyi bir yanını okumadımki.:50:
size tokat atmış kendi yeğenlerinizden sizi kıskanan "senin ağzını burnunu dağıtırım"diyen biri kesinlikle iyi biri olamaz.
evet bir birinizi çok seviyorsunuz belli ki.bu yüzden aşktan gözünüz kör olmuş hiç birşey görmüyorsunuz.
biz 21.yüzyılda yaşıyoruz tabiki ehliyyet kullanmak çok normal günümüzde ama hala böyle düşünen erkekler var.ne olmuşsa kadın araba kullanıyorsa.ben bu konularda şöyle diyorum."eğer bir erkek sevgilisinin eşinin araba kullanmasını istemiyorsa ona başka erkekler tarafından söz laf gelir diye endişeleniyorsa bunun tek bir sebebi var.zamanında kendileride araba kullanan kadınlara söz laf etmişler sataşmışlar şimdi kendi sevgilileri eşleri araba kullanmak istediklerinde korkuyorlar.ya onlarada benim gibi birileri çıkıpta sataşarsa "diye.:34:

Kızlar 2 senelik bir ilişkim var.Yeri gelince ben onu kıskanıyorum yeri gelince o beni.Ama bu mevzu biraz başka.Bu ve buna benzer birçok aşırı kıskançlığı var..Mesela az önce babamla konuşuyordum ehliyete yazıl falan dedi bende bunu erkek arkadaşıma söyledim verdiği tepki şu oldu."Asla izin vermiyorum ben varım ben götürüp getiririm(ayrı şehirlerdeyiz evlenmek istesen minumum 3seneye kadar evleniriz anca o ileriyi düşünerek konuştu) devir kötü iti var kopuğu var biri laf atar biri sıkıştırır kafayı yerim sonra vallahi billahi tallahi hakkımı helal etmem" yazmış.Bu ne şimdi bukadar gerikafalılık normal mi sizce?Bende dedim senin yaptığın geri kafalılık e ozaman laf atcaklar diye sokağa çıkmayalım ozaman hem milletinde sevgilisi kocası var o ehliyet alanların yok mu sanki kocası sevgilisi,bn kesinlikle ilerde almayı düşünüyorum dedim.Canım sıkıldı insan olarak çok iyi biri herşeyime yardım eder korur kollar kafasını kaldırıp kimseye bakmaz kaybetceğini anladığı zaman hüngür hüngür ağlar,bir tartışmamız olsun 8saat mesafeli yerden gece biner sabah burda olur bni görmek için banklarda yatar.O biçim insan ama çok tartıştığımğzda bana tokat atmışlığı vardır yiğenlerimden kıskanmışlığı vardır...Ayrılıyım desem olmuyor 10gün konuşmasak 11.gün kalkıp geliyor yaşadığım yere beni zor durumda bırakıyor ağlıyor kızıyor bazen tehtid ediyor ümüğünü sıkarım yok ağzını yüzünü dağıtırım vs. Yani ayrılmak istesemde hiçbir şekilde gercekten olmuyor.Sevmiyorum değil bu huyları olmasa gözüm kapalı evlenirim ama artık evlilik dendiğinde nefesim daralıyor,bizimkilere seni anlattım dese kalbim küt küt atmaya başlıyor daralıyorum korkuyorum..Hayatta az çok şeyler gördüm en azından içmiyor dışarda gözü yok ilgili herşeyimi hallediyor fedakar diye kendimi avutuyorum.Şu hayatta ne zaman birşeye tutunsam bir tarafından kopukluk oluyo.Bazen çok mutluyum bazen çok mutsuz.Her türlü eleştiriyi yazın kızlar bana kızcaksanızda kızın erkek arkadaşıma kızcaksanızda kızın iyi kötü ne varsa yazın fikirlerinize ihtiyacım var..

Ilginç, o cümleyle bana piskolojisi bozuk olan insan gibi geldi, size ise sizi seven insan olarak geldi...

arkadaşım senin ailen yok mu onlarla paylaşsan bu sıkıntını zaten başta baban razı olmaz bu yapılanlara. neden adın çıkıyormuş? Canın çıkacağına adın çıksın bırak insanlar 2gün konuşur üçüncü gün susar sanmıyorum ki kötü bişey yapasın adın çıksın lütfen kendini bile bile ateşe atma. Resmen korkmuşsun ve adam böyle korkutarak seni bağlamış kendine...

Resmen psikopat lütfen alınma sözlerime, ama seni döven adam seni sevmiyordur nasıl kıyabiliyor? Böyle tipler kendine güvensizliğinden karşısındaki üzerine otorite kurmaya çalışıyor , tamamen zavallılık sevgilinin tedavi görmesi gerek. Kişi kendinden bilir işi diye bir laf, sevgilin demek ki sokaktaki kadına kıza nasıl bakıyorsa herkesin sana öyle bakacağını zannediyor. Bu akrabalardan kıskanıp tokat atmak nedir? Çok üzüldüm, sen de farkındasın bence bir an önce topla kendini ve ezdirme. Evlenirsen çok pişman olursun , bu yaptıklarının bin katını yapıp hayatını kafes içinde cehenneme çevirir. Kıskanmak sevme belirtisi değil, dozunda kıskançlık hepimizde var ama bu sağlıksız çok kötü bir ruh hali...

Siz şuanda evli değilsiniz ve bu durumda senin üzerinde söz hakkı olan bir kişi varsa da bu baban.

Ben getirir , götürürüm de ne demek? Bunca zaman hayatında o mu vardı?

Hayır neden bu kadar taviz verdiğini anlamıyorum. Erkek arkadaşın için yapmış olduğun bu tanım aşırı kıskançlık değil yalnız bu resmen

hastalık.

Canım tamam da otobüs dolmuş daha pis taciz edenden tut dik dik bakanlar dipdibe elin adamlarıyla yapışık duruyoruz kimi zaman bundan da bi bahset bence

Kızlar 2 senelik bir ilişkim var.Yeri gelince ben onu kıskanıyorum yeri gelince o beni.Ama bu mevzu biraz başka.Bu ve buna benzer birçok aşırı kıskançlığı var..Mesela az önce babamla konuşuyordum ehliyete yazıl falan dedi bende bunu erkek arkadaşıma söyledim verdiği tepki şu oldu."Asla izin vermiyorum ben varım ben götürüp getiririm(ayrı şehirlerdeyiz evlenmek istesen minumum 3seneye kadar evleniriz anca o ileriyi düşünerek konuştu) devir kötü iti var kopuğu var biri laf atar biri sıkıştırır kafayı yerim sonra vallahi billahi tallahi hakkımı helal etmem" yazmış.Bu ne şimdi bukadar gerikafalılık normal mi sizce?Bende dedim senin yaptığın geri kafalılık e ozaman laf atcaklar diye sokağa çıkmayalım ozaman hem milletinde sevgilisi kocası var o ehliyet alanların yok mu sanki kocası sevgilisi,bn kesinlikle ilerde almayı düşünüyorum dedim.Canım sıkıldı insan olarak çok iyi biri herşeyime yardım eder korur kollar kafasını kaldırıp kimseye bakmaz kaybetceğini anladığı zaman hüngür hüngür ağlar,bir tartışmamız olsun 8saat mesafeli yerden gece biner sabah burda olur bni görmek için banklarda yatar.O biçim insan ama çok tartıştığımğzda bana tokat atmışlığı vardır yiğenlerimden kıskanmışlığı vardır...Ayrılıyım desem olmuyor 10gün konuşmasak 11.gün kalkıp geliyor yaşadığım yere beni zor durumda bırakıyor ağlıyor kızıyor bazen tehtid ediyor ümüğünü sıkarım yok ağzını yüzünü dağıtırım vs. Yani ayrılmak istesemde hiçbir şekilde gercekten olmuyor.Sevmiyorum değil bu huyları olmasa gözüm kapalı evlenirim ama artık evlilik dendiğinde nefesim daralıyor,bizimkilere seni anlattım dese kalbim küt küt atmaya başlıyor daralıyorum korkuyorum..Hayatta az çok şeyler gördüm en azından içmiyor dışarda gözü yok ilgili herşeyimi hallediyor fedakar diye kendimi avutuyorum.Şu hayatta ne zaman birşeye tutunsam bir tarafından kopukluk oluyo.Bazen çok mutluyum bazen çok mutsuz.Her türlü eleştiriyi yazın kızlar bana kızcaksanızda kızın erkek arkadaşıma kızcaksanızda kızın iyi kötü ne varsa yazın fikirlerinize ihtiyacım var..

araba kullanmana yasak,kuzenlerinle görüşmene yasak,şiddet var,tehdit var,ağzını yüzünü dağıtırım demek var.,ama içmiyor.dışarda gözü yok.
sizce bu 2 pozitif davranış diğerlerini yok ediyormu.
aslaaaaa.
eğer mazoistseniz,devam edersiniz bu ilişkiye,ama normal bir insansanız şu an ayrılmalısınız.

Son düzenleme:
Sağolun arkadaslar yorumlarınızı okudukça kendime geldim.Dün ayrıldık zaten gerci sürekli ayrılıp duruyoruz ama bu sefer bu sondu kararlıyım.Dün msj attı bana gerikafalı dediğin için sana cvp vermycem adam yerine konulmaktan çıkıyorsun çünkü yazmış.Bnde söyledim en kısa zamanda ehliyete yazılcam hakkını helal etmessene kendin bilirsin bukadar ezik yaşıyamam.Kadın insan değil mi onu yapma bunu yapma çağdışısın yazdım oda peki ozaman bu iş burda biter yazdı(istediğimde buydu zaten).Ben ayrılcaktım kendi erken davrandı.Gerçi böyle yazıp iki gün sonra illet oluyor ama izin vermiycem.Aynen çokta umrumda güle güle dedim.Dediğiniz gbi huzurlu hissediyorum umarım aramaz umarım oda sıkılırda istemez.Dua edin kurtuluyum bu adamdan.

Sağolun arkadaslar yorumlarınızı okudukça kendime geldim.Dün ayrıldık zaten gerci sürekli ayrılıp duruyoruz ama bu sefer bu sondu kararlıyım.Dün msj attı bana gerikafalı dediğin için sana cvp vermycem adam yerine konulmaktan çıkıyorsun çünkü yazmış.Bnde söyledim en kısa zamanda ehliyete yazılcam hakkını helal etmessene kendin bilirsin bukadar ezik yaşıyamam.Kadın insan değil mi onu yapma bunu yapma çağdışısın yazdım oda peki ozaman bu iş burda biter yazdı(istediğimde buydu zaten).Ben ayrılcaktım kendi erken davrandı.Gerçi böyle yazıp iki gün sonra illet oluyor ama izin vermiycem.Aynen çokta umrumda güle güle dedim.Dediğiniz gbi huzurlu hissediyorum umarım aramaz umarım oda sıkılırda istemez.Dua edin kurtuluyum bu adamdan.
bizim duamızla değil sizin kararlılığınızla kurtulursunuz.çünkü sürekli ayrılıp barışıyormuşsunuz.
bakın bununla geleceğinizi şöyle özetleyim.
eğer geri dönerseniz..
şiddet devam tokattan dahada ileriye gidecek .
evlendiğinizde.kısıtlamalar artacak. evden dışarı çıkamayacaksınız. fiziksel şiddetin yanında psikolojik şiddet devam edecek. tehditler,hakaretler.
bunlrın olmamasını istiyorsanız,asla arkanıza bakmayın ve noktayı koyun.

Son düzenleme:
artık şöyle başlayan cümlelerden korkuyorum; insan olarak çok iyi ama....

-bana tokat atmışlığı var

-herşeyime karışacak kadar kıskanç vb...

aman Maşallah ne kadar iyi bi erkek arkadaşın var!

o kim ki sana tokat atıyor o tokatı baban atsa neler yapmazsın valla ben anlamıyorum bazı arkadaşları daha hiçbir şeyin değil taviz üstüne taviz hiç düşündün mü bu adam evlenince neye dönüşecek diye?

Son düzenleme:
Evet evlenince daha beter olcağını şimdiden belli etti zaten.Gercekten evlenmeyide düşünmüyordum.Siz siz olun bir insanın değişceğini düşünmeyin.Ben zaten düşünmüyordum.Ama inanın kimse değişmiyor.Kararlı olmaya gelince gerçekten kararlıyım :) ama işte onun illet olmasınıda istemiyorum.İnsanı daraltıyor zorluyor ya benimsin ya kara toprağın gibi bir düşüncesi var.Ömür boyu kurtulurum inşallah böyle bir beladan.Hepiniz sağolun teker teker..

Öf bu ne ya:31:
Arkadaşım ömür geçmez bu insanla (!)
Yavaş kendini soyutlamaya bak,eğer sen ayrılamıyorsan onun ayrılmasını sağla:31:

babam bana 18 yasımdayken bı tokat attı ve haklıydı, ben onun yerınde olsam o tokatla kalamazdım.... buna ragmen 1.5 sene babamla konusmadım ben!!!! sofrasında da oldugu odada da oturmadım...

bundan pay biç kendine... ne demek tokat atmak yaa???
sahsım adına soyluyorum ben yapamazdım oyle bırıyle asla... arkana bakmadan kaç git kurtar kendini...

Kafana takıcak ve bukadar seni korkutucak bişey oldugunu kesinlikle düşünmüyorum
Bende evlenmeden önce buna benzer davranısları eşimle yaşadım
ingilizce kursu mu yook gitme bugün naptın yanında kim oturdu vb. sorularla karsılastım
ehliyet içinde aynı konusmalar...
suan senden uzakta oldugunu söylüyorsun cidden seviyorsa kafasındasın heran.ayrıca seni göremiyor ne düşünceğini ne yapcagını bilmediğinden bu hareketler.yani en azından benim eşim öyleydi.
Şimdi mi evlendik doğal olarak aynı şehirdeyiz sabah işimize akşam evimize gidip geliyoruz gayette mutluyum iykide evlemişim.
o eski davranışları daha dogrusu yaptıgı gereksiz kıskançlıklar kalmadı.
tabi ben eşimi seviyorum ama sen sevginden eminmisin bilemem.
Herkes gerikafalılık falan yazmış ya benim düşüncem bu değil ... :20:

Ya tabiki her erkek kıskanır,ama sevgiliniz abartmış.
Bence kafanızda soru işaretleri varsa ayrılın canım ,kesin konuşun onla;değişeceksen seninleyim yok değişmicem diyorsan da bu iş bitti de.

Ona göre sorunlu olan ve değişmesi gereken benim hatta tedavi olmalısın diyor:)))) Şaka gibi..Bazı arkadaşlarında yazdığı gibi zamanın getirdiği bir alışkanlık oluyor ama sevdiğimi sanmıyorum içim soğudu resmini görünce tüküresim geliyor suratına :)) YaptığI şeyler soğuttu.Zaten saygıda kalmadı aramızda.Yine bazı arkadasların dediği gibi "iyiyken iyi,asıl önemli olan sinirliyken nasıl olduğu".Hiçbir zamanda kendini suçlu görmeyen bir tip zaten sokacan pıçağı bunlara:@

Back
X