Aşırı kıskançlık

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
Kızlar bugün çok yakın arkadaşımın bir sorununu dinledim ve şaşırıp kaldım.Normalde bir sevgilisi var yıllardır birlikteler.Başlarda erkek gayet normal,kıskanç ama kıskançlığı abartmayan biriydi.Yani mini giymesinden hoşlanmazdı bunu dile de getirirdi ama yasaklamazdı.Fakat son zamanlarda kıskançlık konusunda aşırıya kaçmaya başladı.Tabi bunu ben kafamdan düşünüyordum.Mesela kız kapalı giyinmeye gezmemeye başladı.Eskiden kızla bol bol gezerdik tozardık ama son zamanlarda sürekli ne desem reddediyor bir bahane bulup.Ben tabi dayanamadım sordum ne oluyor diye.Oda anlattı her şeyi.

Bu kız normalde eski sevgilisiyle konuşuyormuş ama arkadaşça.Sevgiliside bunu duyunca kızmış.Kız sadece arkadaşım desede sevgilisi anlamamış bir türlü konuyu aldattığına kadar getirmiş.Kız da şaşırmış ama hak vermiş.Çünkü kendini sevgilisinin yerine koymuş.Sonra sevgilisi kıza yasak koymuş bütün erkek arkadaşlarını çıkar hayatından söyle bir daha konuşmasınlar seninle demiş.Kızda dediğini yapmış çünkü birlikte gelecek düşünüyorlarmış ve gerçekten hata ettiğini anlamış yani hak vermiş kendini erkek arkadaşının yerine koymuş.Burada erkeğin kızması normal ama kıza bu derece yasaklar koyması biraz tuhaf geldi.Neyse bu daha başları.Daha sonraları kızın ne giydiğine karışmaya başlamış.Etek giyme,dar giyme,açık giyme diye.Sadece buda değil,ceketsiz bile gezme diyormuş.Sonra kız kabul etmiş.Sonra dahada ileri gitmiş erkek.Kendi arkadaşlarıyla da konuşturmamaya başlamış.Yani kız sevgilisinin arkadaşlarıyla ne olursa olsun konuşamazmış.Yani gün geçtikçe daha çok yasak koymaya başlamış.Herşeyine karışıyormuş.Evden çıkmasına bile izin vermiyormuş artık.Bunları duyunca şok geçirdim.Kızda bana akıl danışıyor ne yapmalıyım aslında böyle birisi değil o konuşmayı öğrendikten sonra böyle oldu diye.Ben sevgilisinin hastalık derecesinde kıskanç olduğunu düşünüyorum.Bunu internette araştırmış uzman dışında bir çözümü yokmuş diye öğrenmiş.Fakat kız en azından bu kıskançlığı biraz azaltmak istiyor.Bu kız ne yaparsa sevgilisi yasakları kaldırmaya,normal haline dönmeye başlar?Hayır demesini tavsıye ettim fakat hayır diyincede erkek "benim için bunları yapmak sana zormu geliyor sevmiyorsun" gibi şeyler söylemiş.Kız ayrılık olmadan onu normale döndürmek istiyor.Çünkü ciddi düşünüyorlar ve erkek normalde böyle birisi değil sadece o olayın etkisiyle böyle davranıyormuş.Bence birazda güven problemi var.Kız ne yaparsa erkek güvenir,tabi güven yıkıldımı oluşması çok zordur ama en azından hastalık derecesinde kıskanmayacak kadar güvense.Çünkü bende tanıyorum böyle biri değildi bu çocuk fakat son zamanlarda böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş kendini yaptığı hatadan dolayı ezik hissetmiş ve ne dese kabullenmiş.

Açıkçası çocuk da haklı olarak aldatıldı hissine kapılmış. Sonuçta ne konuştuklarını bilemicek hiçbir zaman.. kızı sevdiği için ayrılamamış ama güveni zedelendiği için böyle yasaklar gelmiş işte.

İlişki .oka sarmış artık. Çocuğa da yazık kıza da. Oturup konuşsunlar güven sorunu varsa devam ettirmesinler. He yok artık birbirlerine bazı sözler verip hayat sınırlarını kendileri çizip güven sorununu aşıcaklarsa bu ilişki gider. O çocuğun başka bir kızla olduğunda bu denli kıskanç biri olacağını düşünmüyorum.

Konularına baktım. Şu arkadaş adına açılan konular bana hiç inandırıcı gelmiyor. Yine haklı çıktım.

Oğlan sana tokat atmış artık. Boşver bırak git. Başkasıyla cinsellik yaşamış olabilirsin falan filan kendini kimseye ezdirmeye değmez böyle. Bir daha da ilişkin varken eski sevgilinle görüşme..

bence de oturup konusmaları lazım.. olmaz cunku oyle.. kendımden bılırım
aynı sekılde ben de cok kıskanctım esımle sevgılıyken. ama benım eşim saftı kötü niyeti yoktu, kötü düşünmezdi ama bi kızla
konuşsa da daha sonra haberım olurdu ben de kızardım hep çok fazla neyse bıgun oturduk konustuk hallettık.. sorun kalmadı..
kısacası oturup anlasmaları lazım...

Başınıza gelen şeyi neden arkadaşınız yaşamış gibi aktarma ihtiyacı hissettiniz? Eski konularınızda bariz bi şekilde anlatmışsınız, insanları aptal yerine koymak olmuyor mu bu?

Konunuza gelince, o erkekten size hayır gelmez. İşin içinde şiddet de var. Kendinizi de bu kadar ezmeyin. Kimsenin kölesi değilsiniz.

Erkek aldatıldıgı hissine kapılmış cok üzülmüş aglamıs kız kabul etmıs heryerı.ve sonra onlar etmiş muradına biz çıkalım kerevetıne dıceksın dıye bekledim. CIF reklamı var ya ulkenın prensesi gelir ama ıscıler temizlik ıcın uğraşır. Masalsı reklam. O geldı aklıma.'hayali arkadasın'hersyı kabullenmiş ve evlenmeyi düşünüyor bize neden danısıyor bize .ok yemek kalmış :)))

Bu siteye tartışmak için gelmedim.Yinede cevaplar ve okuduğunuz için teşekkürler.Bundan sonraki cevaplarda böyle içerikli olacağından konu benim için kapanmıştır.

Bu siteye tartışmak için gelmedim.Yinede cevaplar ve okuduğunuz için teşekkürler.Bundan sonraki cevaplarda böyle içerikli olacağından konu benim için kapanmıştır.

Baştan doğruyu söyleseydin sorununu apaçık anlatsaydın yardımcı olabilirdik.

Ama her konunda farklı bir kısmını anlatmışsın probleminin. Bu kadar insan da aptal değil.

Baştan doğruyu söyleseydin sorununu apaçık anlatsaydın yardımcı olabilirdik.

Ama her konunda farklı bir kısmını anlatmışsın probleminin. Bu kadar insan da aptal değil.

Zaten sizin sandığınız gibi bir durum yok ortada.Fakat ne desem tartışmak isteyen arkadaşlara yalan gelip bir bahaneyle konu uzatılacağından durumu açıklamıyorum.Bu nedenle konu benim için kapanmıştır.

Silmişsin ama konunu daha önce okumuştum.
Önceki konularına şöyle bir gözattım da...

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yazık değil mi kaç aydır bu adamla uğraşıyorsun ?
Ne gerek var ? Neden sürekli güven kazanma ve kendini ispatlama üzerine sakat bir ilişki sürdürüyorsun ?
İlişki sürdürmek bile değil,ite kaka götürmek denir buna.
Mutsuzsun ama göz göre göre devam ediyorsun,yazık.
Seviyorum diyeceksin ama sevgi böyle birşey değil.

konu silomek yasak degil mi? Bu arkadasin eskiden actigi konulara baktim. yazip yazip silmis, yazip yazip silmis. Bunun bir cezasi falan yok mu?

Konu icerigini silmen banlanma sebebi...
Konuyu kapatmak istedigini bildirmen yeterliydi...
Burada ki kimse seni bilmez etmez, didisinin didisi diye anlatmana gerek yok, anlat herkes elinden geldigince yardimci olsun...
Ergen kurnazligina gerek yok...

Bence direk üyeliğimi kapatın,banlamakla kalmayıp.

Zaten konu kapanmıyor,üyelik silinmiyor.Resmen zincirlemişler buraya.Eskiden bu site böyle değildi,en azından üyelik silebiliyorduk.Mesaj attım umarım geri dönüş yaparlar.

konu silomek yasak degil mi? Bu arkadasin eskiden actigi konulara baktim. yazip yazip silmis, yazip yazip silmis. Bunun bir cezasi falan yok mu?

Az önce sildim canım konuları.Baktım herkes eskiye bağlanmış,en iyisi sileyim dedim.Ceza olarak üyeliğimi kaldırabilirler.Şahsen ben bildirdim zaten.Kimseye zararım yok bu arada.

Az önce sildim canım konuları.Baktım herkes eskiye bağlanmış,en iyisi sileyim dedim.Ceza olarak üyeliğimi kaldırabilirler.Şahsen ben bildirdim zaten.Kimseye zararım yok bu arada.

Banleseler de konunun icini yeniden eski haline ceviriyorla canim. Oyle silinmis kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…