Zaten daha okurken bu ne dedim masal gibi yazmis arkadaş
Erkek aldatıldıgı hissine kapılmış cok üzülmüş aglamıs kız kabul etmıs heryerı.ve sonra onlar etmiş muradına biz çıkalım kerevetıne dıceksın dıye bekledim. CIF reklamı var ya ulkenın prensesi gelir ama ıscıler temizlik ıcın uğraşır. Masalsı reklam. O geldı aklıma.'hayali arkadasın'hersyı kabullenmiş ve evlenmeyi düşünüyor bize neden danısıyor bize .ok yemek kalmış :)))
Bu siteye tartışmak için gelmedim.Yinede cevaplar ve okuduğunuz için teşekkürler.Bundan sonraki cevaplarda böyle içerikli olacağından konu benim için kapanmıştır.
Baştan doğruyu söyleseydin sorununu apaçık anlatsaydın yardımcı olabilirdik.
Ama her konunda farklı bir kısmını anlatmışsın probleminin. Bu kadar insan da aptal değil.
...............
Konu icerigini silmen banlanma sebebi...
Konuyu kapatmak istedigini bildirmen yeterliydi...
Burada ki kimse seni bilmez etmez, didisinin didisi diye anlatmana gerek yok, anlat herkes elinden geldigince yardimci olsun...
Ergen kurnazligina gerek yok...
konu silomek yasak degil mi? Bu arkadasin eskiden actigi konulara baktim. yazip yazip silmis, yazip yazip silmis. Bunun bir cezasi falan yok mu?
Az önce sildim canım konuları.Baktım herkes eskiye bağlanmış,en iyisi sileyim dedim.Ceza olarak üyeliğimi kaldırabilirler.Şahsen ben bildirdim zaten.Kimseye zararım yok bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?