Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kızlar benim cildim aşırı kuru kullanmadığım krem kalmadı neredeyse baş edemiyorum ve hayli sinirim bozuluyor en son loreal den bir krem aldım Triple active diye bayan çok memnun kalıcaksın dedi yine aynı doğal maske önerisi olan varmı benimle aynı dertten muzdaripler için ?
dogal yaglari kullan.
susam yagi cilt icin mucizevidir.
gece yatmadan sur ve oyle yat.
Teşekkürler cevabınız için deneyeceğim mutlaka
Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
Kızlar benim cildim aşırı kuru kullanmadığım krem kalmadı neredeyse baş edemiyorum ve hayli sinirim bozuluyor en son loreal den bir krem aldım Triple active diye bayan çok memnun kalıcaksın dedi yine aynı doğal maske önerisi olan varmı benimle aynı dertten muzdaripler için ?
shea butter denediniz mi?
hayır denemedim hiç çare ise hemen alırım.
Hindistan cevizi yağı da iyidir. Ama su tüketimi de önemli
KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur..
Kayıtlı Üye
Bende de ayni problem var cildime ne surduysem fayda etmedi
Öleceğiz, birgün. Hepimiz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Benim nemlendiricim uzum cekirdeği yağı.
Çok çok memnunum. Yatmadan önce yüzünüze masaj yaparak yedirin ve öyle uyuyun sabah çok canlı bir ciltle uyanacaksınız. Cildi nemlendirir ve göz altı morluklarını azaltır. Aynı şekilde koltuk altı kararmasına da kullanmıştım renginin açıldığını görmüştüm. Tavsiye ederim yani. Ekstra bir kremden, içinde ne bulunduğunu bilmediğiniz kozmetik ürünlerdense üzüm çekirdeği yağını kullanın.
Argan yağı nemlendirmeye iyi geliyor canım ama geçirmiyor benimde aşırı kuru malesef yazın biraz düzene giriyor

bir de dün internette gördüm deneyeyim dedim yumurta sarısı ve bir kaşık süt karıstırıp yüzünüze sürün ben bitene kadar masaj yaptım bütün yümurtalı sütü sürdüm yüzüme 15 dakika üzerine ince bir bez örtüp beklettim sonra ilk ılık suyla yıkadım üzerinde kalan kalıntı varsa sildim hemen sonra üzerine soğuk suyla yıkadım sonra nemlendirici sürdüm şu an gerçekten farkedilecek derecede cildim daha iyi haftada bir kez demişler her hafta deniyeceğim cildim kış aylarında aşırı kurudur ve ne yaptıysam geçmiyor şu anlık bu bulduğum hem pratik hem iyi geldi sizde deneyebilirsiniz kızlar..
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Akhisar Devlet hastanesinde Dr Ruhsar Harova bana elile cleansing yuz yikama kremi onerdi gercekten yuzumu onunla yikadigim zaman hic kuru kalmiyor ayrica çok iyi bir dr tesekkur ederim kendisine