Aşırı mesafeli ama yakın arkadaşlık ilişkileri

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
Merhaba çok kafama taktığım bir derdim var. Mesele yakın arkadaşım. İkimizde çekingen insanlarız, çok kafadengiyiz güzel sohbet ediyoruz ama birbirimize karşı yabancıymış gibi bir saygı takınıyoruz, mesafeli gibi sohbet ediyoruz. Mesela diğerlerinde olduğu gibi laf söyleme, lakap takma, dalga geçme durumları olmuyor. Mesela bunları yapamamak değil aramızdaki o fazla saygının getirdiği mesafeyi aşamıyoruz. Bu da eğlenceli zaman geçirmemize rahat olmamaıza engel oluyor. Diğer yakın arkadaşım sen çok geç aşıyorsun bu durumu demişti. Hakikaten de öyle ama aşmak istiyorum artık. Tam olarak anlatamadım ama anlayanların yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Bence seviyeli de eglenebilirsiniz. Aktivitelere katılın atv sürmek, at binmek, lunaparka gitmek, gece dışarı çıkmak, macera parka gitmek gibi veya alkol alıyorsanız biraz alkol rahatlamanizi sağlar her şey daha komik gelir

Demekki ihtiyaciniz var zamana birine guvenmeniz icin. Cok kotu birsey degil bence en saglam arkadasliklar zaman alir. Mesela ilk goruste iyi elektrik alabilirsiniz birinden ama samimi olmak baska birseydir yoksa sacma sapan insanlar girer hayatiniza surekli.

İş yerinden mi arkadaş oldunuz? Benim öyle birkaç arkadaşım var. İstemesem de hala hanım/ bey diyesim geliyor
Hayır uzaktan akrabayız ama sık görüşüyoruz. Muhabbetimiz iyi kafadengiyiz ama sıkıcı bir mesafemiz de var ne yazık ki.
Ne güzel seviyeli güzel muhabbet ediyormuşsunuz biz zamanında çok samimi oldukta noldu
Haklısınız ama böyle de rahat olamıyorum sanki samimiyet azalıyor ve sıkıcılaşıyor bir süre sonra
Deneyeceğim çok teşekkür ederim
Güvenden ziyade bir çekingenlik var aslında ikimizde de. Mizac olarak mesafeli insanlarız sanırım

Akışına bırakmak lazım, doğal olan şeylere suni müdahaleler bozulmaya sebep olur. Dinamikleriniz bu şekilde ise öyledir illa sizin dediğiniz şekilde olmak zorunda değil

yapı meselesi bu anlattıklarınız. yani çok da değişeceğini sanmıyorum, değişmesine de çok gerek var mı bilmem. çünkü çok yüz göz olunan ilişkilerde bir süre sonra laçkalaşma oluyor hiç şaşmaz. aradaki mesafeyi korumak güzel bana göre. ama bu durum neden eğlenmenize engel oluyor onu pek anlamadım. illa da lakap takmakla veya dalga geçmekle eğlenilmiyor ki. iki espri yapın, kahkaha atın, karşılaştığınızda şöyle bir candan sarılın. karşınızdakine o enerjiyi verirseniz buzları kırarsınız bence

Benim kuzenim de sizin gibi. Samimi ve mesafeli. Ben de cıvıl cıvıl ve hareketliyimdir. Tamamen zıt durumdayız ama onunla olmak ruhuma nasıl iyi geliyor. Daha da coşuyorum çok ilginç bir şekilde. O da benimleyken yaşam enerjisinin arttığını söylüyor.

Siz de 2 kişisiniz ama ikiniz de kuzenim gibisiniz. İşte aynı olduğunuz için ateşleme yapacak kimse yok. Bu yüzden de istediğiniz gibi olabileceğinizi sanmıyorum. Ya da bir yere kadar olur sonra aslına döner her şey.

Eğlenceli biri de eğlenceli bi arkadaşla uzun süre yapamaz bence. Bi süre sonra işin dozu kaçar sapıtırlar ikisi de birbirini fiştekler gaza gelirler falan. Ciddi ve stabil kişilikli iki kişi de pek olmaz birbirini önemsemiyormuş gibi görünürler ama bi kaç yıl sonra yine havadan sudan konuşabileceğin bir ilişki de bundan çıkar, yakında değil ama uzun ilişkide iyi gibi. Eğlenceli ve. Stabil en iyisi aslında eğlenceli kişi özgüven sahibi olur. Başka eglenceli biri olmadığı için kendini daha iyi ifade eder stabil olan kişi de bu durumdan keyif alır ama zıtlaşma ve kavgalar da olur. Eglenceli kişinin arkadan bıcaklayıp stabil kişinin affetmesi gibi olası durumlar fazladır. Özgüven egoya dönmediği sürece iyi gider. Yani hepsinde var bi sıkıntı.

Akışına bırakmak lazım, doğal olan şeylere suni müdahaleler bozulmaya sebep olur. Dinamikleriniz bu şekilde ise öyledir illa sizin dediğiniz şekilde olmak zorunda değil
Teşekkür ederim çok güzel dediniz sadece dinamiğimiz bu mu yoksa ifade mi edemiyoruz ondan emin değilim ama ifade etmek için çabalamayı bırakacağım en azından
Bunları yapıyoruz aslında zaten bu yüzden yakın arkadaşım
Aksine çok deli dolu ve hareketliyim. İkili ilişkiler de hareketli cıvıl cıvıl olan hep benim aslında sadece laçkalaşma kısmını yapamıyorum. Fazla kibar, saygı çerçevesinde oluyor muhabbetlerim
Aslında ben eğlenceli o sakin olan taraf o konu da güzel bir zıtlığımız var sadece muhabbetimiz fazla kibar tek problem o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…