Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alerjik bunyem var ilac verecegini sanmiyorum.Dogal bi yolunuda bulamadim.Kraker, leblebi hicbir sey fayda etmiyor.Gun boyu hasta gibiyim heran bulanti halsizlik4 ay sonuna doğru geçti doktorunuza söyleyin. Hapa başlayın.
Danışın yine de. Prilam gebelikte güvenilir bi ilaç. Ben hala kullanıyorum. Kullanmazsam yemek yiyemiyorum.Alerjik bunyem var ilac verecegini sanmiyorum.Dogal bi yolunuda bulamadim.Kraker, leblebi hicbir sey fayda etmiyor.Gun boyu hasta gibiyim heran bulanti halsizlik![]()
Gitsem suan serum kesin takarlar herseye oguruyorum boyle hayat nasil gecicek.Randevu aldim gidince soyleyecegim.Yoksa dayanilacak gibi degil.Ev isi yapamiyorum ona cok canim sikiliyor evi bok goturuyorDoktora söyleyin ilaçsız mümkün değil. İlaç zaten kesmiyor sadece yaşamak için bir miktar daha güç oluyor. Muhtemelen ilk prilam verirler, yetmezse zofer(zofer ağır bir ilaç ama benimkine yetmedi dolayısıyla tekrar içmedim)... Benim de bünyem alerjik herhangi bir sorun yaşamadım nelere alerjiniz olduğu ile ilgili doktorunuz sizi yönlendirecektir.
Gün içinde kusma sayınız fazla ve yemek yiyemiyorsanız serum takviyesi verir. Hastaneye yatış diyebilir ama pandemi süreci olduğu için benim doktorum yatış vermedi eve serum yazdı damar yolunu açtırıp, (değiştirmeyi de öğrenirseniz) evde haftalık 3 serum alıyordum. Su dahi içemediğim için vitamin takviyesi de veriyordu içine.
5 ay böyle devam etti, sonra serum sayısını iki haftaya 1 olacak şekilde azalttım.
Açlıktan çok ağladım geçmeyecek sandım ama azaldı. Hala çoğu şeyi yiyemiyorum hala kusmam bitmedi ama artık ekmekten, sudan midem bulanmıyor diye şükrediyorum :) doğuma 2 ay kaldı böyle bitecek gibi gebelik süreci. Kişiden kişiye göre değişiyor kimi 3 ay çekiyor kimi 9 ay. Prilam hala kullanıyorum bu arada iştah açıyor, biraz bulantıyı baskılıyor mecburen bir şeyler yiyebiliyor insan.
Üzülme tek değilsinGitsem suan serum kesin takarlar herseye oguruyorum boyle hayat nasil gecicek.Randevu aldim gidince soyleyecegim.Yoksa dayanilacak gibi degil.Ev isi yapamiyorum ona cok canim sikiliyor evi bok goturuyor(
Gitsem suan serum kesin takarlar herseye oguruyorum boyle hayat nasil gecicek.Randevu aldim gidince soyleyecegim.Yoksa dayanilacak gibi degil.Ev isi yapamiyorum ona cok canim sikiliyor evi bok goturuyor(
Kizlar bu benim 3. Cocugum olucak.Digerlerinde boyle birsey yasamadim.Sabah hafif bulantim olur gecerdi.Hatta o kadar rahattimki ikisindede 20 kilo almistim İstahim asiri acikti Bunda kilo vermeye basladim.O kadar zor ki sizde biliyorsunuz.2 oglumuda aldim anneme geldim evde dursam yavrularima bakamayacagim.Boyle hamilelik cok zormus ikisinde boyle olsa 3. Ye niyetlenmezdim![]()