Mutsuz evlilik

Oyle kolay olmuyor. Biri size senelerce ayni seyi soylerse sizi o seyle suclarsa ne yaparsiniz? Kendisi bana kadin fotograflari ve videolari gosterip soyle yaparim boyle yaparim sen boyle olmazsin bok cuvalisin vs derse. Ne yaparsiniz?
Boşarım o bok çuvalını da ona yediririm. Sen gibi işin kolayına kaçıp onun yatağında başka adamın hayalini kurmam.

Merhabalar,

Sizlerle derdimi paylasip fikir almak istiyorum.

En bastan baslayip konuyu daha anlasir bir hale getirmeye calisicam.

Biz esimle seneler once tanistik sevgili olduk ailem istemedigi icin ayrildik. Seneler sonra tekrar konusmaya baslayip bu sefer evlendik. 7 senedir evliyiz ve bir cocugumuz var. Esim biraz sert kuralci ve takintilidir. En ufak seyde asiri sinirlenir bagirir kufur edip hakaret eder. Ben genelde sakin kalmaya calisip olaylari buyutmemeye ugrasirim. Tabi ki herzaman sakin kalamiyorum ve patlamalar yasiyorum. Surekli ufak seyler yuzunden tartisiriz. Herzaman kufur eder hakaret eder ve kucumser beni. Ben hep hatali olan tarafmisim ve o hic hata yapmazmis. Kiloluymusum igreniyormus benden vs vs. Kiskancliklari zaten ayri bir boyutta. Bosanmayi cok dusundum ve cok kez kapinin onune koydum. Gitmiyor geri geliyor 3 gun iyi davranip 5 gun kotu oluyoruz.
Kiskanclik konusuna gelince. Olmadik kisilerle aramda bisey olup olmadigini sorguluyor. Ve bunu bir kisiyle ilgili surekli yapiyor. Evimize girip cikan biri degil cocuklarimiz ayni kresteydi orda karsilasirdik ve esimle eski is arkadasi. O kisiyi o kadar kiskandi ki aklima soktu. Su an surekli o kisi aklimda ve gormek icin deliriryorum. Ruyalarimda esimle yasamak istedigim hayati ve seyleri o kisiyle yasiyorum. Aklimdan cikmiyor dusunmek istemiyorum.

Bu durum beni rahatsiz ediyor cunku ben boyle biri degilim ve yanlis yapacak biri degilim. Yargilanmak icin yazmiyorum sadece icimi dokup gerekirse fikir almak istiyorum.

Hepinize iyi gunler!
İkinizde ayrı toksik insanlarsınız, çocuğunuza üzüldüm.

Süpriz sonlu🤣
Ya olay ne ara itham edildiğiniz adamla fantazilere geldi pess.
Yani eş kişisi boşa şüphelenmemiştir belki de.
Eşe de diyecek lafım yok, baştan aşağı leşş.
Şeyi merak ediyorum, sizin limitiniz ne, ne yapsa ikna olursunuz mesela yolları ayırmaya?

Merhabalar,

Sizlerle derdimi paylasip fikir almak istiyorum.

En bastan baslayip konuyu daha anlasir bir hale getirmeye calisicam.

Biz esimle seneler once tanistik sevgili olduk ailem istemedigi icin ayrildik. Seneler sonra tekrar konusmaya baslayip bu sefer evlendik. 7 senedir evliyiz ve bir cocugumuz var. Esim biraz sert kuralci ve takintilidir. En ufak seyde asiri sinirlenir bagirir kufur edip hakaret eder. Ben genelde sakin kalmaya calisip olaylari buyutmemeye ugrasirim. Tabi ki herzaman sakin kalamiyorum ve patlamalar yasiyorum. Surekli ufak seyler yuzunden tartisiriz. Herzaman kufur eder hakaret eder ve kucumser beni. Ben hep hatali olan tarafmisim ve o hic hata yapmazmis. Kiloluymusum igreniyormus benden vs vs. Kiskancliklari zaten ayri bir boyutta. Bosanmayi cok dusundum ve cok kez kapinin onune koydum. Gitmiyor geri geliyor 3 gun iyi davranip 5 gun kotu oluyoruz.
Kiskanclik konusuna gelince. Olmadik kisilerle aramda bisey olup olmadigini sorguluyor. Ve bunu bir kisiyle ilgili surekli yapiyor. Evimize girip cikan biri degil cocuklarimiz ayni kresteydi orda karsilasirdik ve esimle eski is arkadasi. O kisiyi o kadar kiskandi ki aklima soktu. Su an surekli o kisi aklimda ve gormek icin deliriryorum. Ruyalarimda esimle yasamak istedigim hayati ve seyleri o kisiyle yasiyorum. Aklimdan cikmiyor dusunmek istemiyorum.

Bu durum beni rahatsiz ediyor cunku ben boyle biri degilim ve yanlis yapacak biri degilim. Yargilanmak icin yazmiyorum sadece icimi dokup gerekirse fikir almak istiyorum.

Hepinize iyi gunler!
Eer madem beğenmiyormuş, iğreniyormuş ne diye kıskançlık yapıyormuş.

Hmmmm, demek aklınıza soktu. Dışardan bakılınca aklınızın kaymasına kılıf uyduruyorsunuz gibi görünüyor ama.

Sizin aklınızın kayacağı varmış bence kocanız biraz bahane.Her kadın sevgi ve ilgi ister elbet ama bunun yolu birinin nikahı altındayken başkasıyla ilgili hayaller kurmak değil.Madem istemiyor sevmiyorsunuz bahane üretmeyi bırakıp boşanacaksınız sonrada dilediğiniz hayatı diledığiniz şekilde yaşayacaksınız bu kadar basit.Çocuklarınıza örnek olun ördek değil.

Zorluk cikariyor evden cikmiyor evi bana birakmiyor. Ev bulmak en az 2 sene suruyor. Ben zaten bazi seylerin hazirligini yapiyorum.
Kendini kandırma. Boşanmak için somut olarak ne yaptın şimdiye kadar? Avukat ile görüşmüş olsaydın talaple birlikte evin sana tahsil edileceğini bilirdin.

Aynı evin içinde birbirinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

Adam kıskanmakta haklıymış demekki fark etti bu durumu. Sende adamı beğeniyordun kocan söyleyince kendin fark etmiş oldun. Böyle evlilik mi sürer. Sen adamı sevmiyorsun adam seni beğenmiyor.. Adam gitmiyorsa sen git. Ben istemediğim bi evlilik içinde olsam kocamın gitmesini beklemem kendim giderim.

Back
X