Aşırı miğde bulanmasi

Epilicnkl

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
11
2
6
30
6 haftalık hamileyim yeni olduğu icinmi bilmiyorum sabahları kalkınca yeşil safra deniliyomu o şekilde kusuyorum.gun içinde de çok migdem bulaniyo myemek yedikten sonra falan bu bulantılar için onerdiginir bisiyler varmı acaba nezman geçer bu bulantilar 😔

6 haftalık hamileyim yeni olduğu icinmi bilmiyorum sabahları kalkınca yeşil safra deniliyomu o şekilde kusuyorum.gun içinde de çok migdem bulaniyo myemek yedikten sonra falan bu bulantılar için onerdiginir bisiyler varmı acaba nezman geçer bu bulantilar 😔
Ben 4 aylık hamileyim herhafta acillik olurum. Safra kusmaktan sürkeli hastanede yatıyorum benim de 6.hafyada başladı

Aynen sabahları aç karnına normalde de istifade etmem geliyo ama çok zor tutuyorum kendimi kusarsam zehir gibi kusuyorum çok kötü ölüyorum şimdilik sabah kusmam var ama çok başım donuyo çabuk acikiyorum yemek hazırlayan kadar elim ayağım titrio

Aynı hiç bir şey yiyemiyorum. Allah yardımcımız olsun 🤲🏻

Doktorunuza danışıp prilam dr diye bir ilaç var onu kullanabilirsiniz herkesin devam etmiyor bende de mide bulantıları olmustu 16 haftayı devirdik simdi daha iyiyim şükür ama arkadaşın dediği gibi hastanelik olup doğum yapana kadar sürenler var benim iki ablamda öyleydi her hafta serum taktırırlardı insallah geçicilerdendir sizinde mide bulantısı kadar kötü birsey yok bence

Back
X