merhaba arkadaşlar,benim de saçlarım felaket dökülüyodu.bu dökülme lise döneminde başladı ve lisans bitimine kadar sürdü hemen hemen.yeni saç çok fazla çıkmıyodu çıkanlar da o kadar zayıftı ki onlar da kopuyodu.sabah kalktığımda yastıktan toplamayı alışkanlık haline getirmiştim onlarıo canım saçlarım o kadar seyreldi ki artık sonum kellik diye düşünüyodum.bu sorunu yaşayanları çok iyi anlıyorum o yüzden.denemediğim şey kalmamıştı gitmediğim dr. yaptırmadığım test.......international-orhan baransu'dan sonra iyice ümidimi kestim, çünkü sonrasında(ısrarlı tavsiyelerle) gittiğim bütün dr. lar orhan hoca mı? diye soruyodu ki bu bile baştan heves kırıcıydı tedavi başlangıcı için.hep kısa sürdü çözümler kimsinde daha da yıprandı saçlarım.kaç senedir en çok vakit ayırdığım şey saç sorunum.ama 2 senedir bıraktım denemeyi, bi kez cildiyeciye gittim o kadar....geçen yazdan beri annem bi şampuandan bahsediyodu(annem her yaz 1 aylığına gider memlekete)hiç umursmıyodum ben de çünkü orhan b. dıştan saça uygulanan şampuanların faydalı olmadığını söylemişti ki senelerce ben de deneyerek anladım.benim halamlarda da var bu problem kuzenlerde de, genetik biraz da yani, onlar kullanıyomuş çok iyi gelmiş falan filan...birine iyi gelen diğerine iyi gelmeyebilir çünkü dökülmenin sorunları farklıdır diye dr.ların cümlesini tekrarlıyodum,havalimanı merkeze yakın bizim kasaba ise 2 saat uzaklıkta.geçen yaz annem dönüşte merkeze uğrayıp alıym diye düşünüomuş ama gelirken o telaşta unutmuş.kaç ay söyledi ara kargoyla göndersinler umursamadım.5-6 ay önce amcam ist. a geldiğinde annem istemiş, işte o zaman kullanmaya başladım daha doğrusu başladık(annemle).annemin de çok saçları dökülür ama yenileri de çıktığı için seyrek değil, gür denilebilir hatta onun dökülmesi 2. kullanımda azalmaya başladı, benm moralim bozuldu hemen ama şampuan ya nedir ki(çok daha zahmetli işlerle uğraşmıştım daha önce) diye kullanmaya devam ettim.2-3 hafta sonra dökülme kesildi öyle ki banyo da 1 tele falan indi.ben baya bi şaşırdım tabi ama yeni saç çıkmadıktan sonra anlamı yok diye düşünürken kuzenlerle irtibata geçtim, "hem de nası gürleşicek bak görüceksin fırça gibi" didiler tabiri caizse.ve şu an öyle olma yolunda,5 ay falan oluyo kullanalı.kargoyla geliyo ve çevremdeki bu dertten muzdarip herkes yedivereni kullanmaya başladı bendeki bu sonucu görünce.saçlarım 1 ay sorasında gürleşmeye başladı, saçlarım fön çekerken bile 3-4 tel dökülüyo ki ben kuaförlere küsmüştüm.her gittiğimde moralimi bozuyolardı çok seyrek saçların diye neyse arklar işte bu kadar.sorusu olan varsa cvplarım ama çok sık giremiyorum forumlara ki pzt.si işe başlıyorum baya yoğunlaşıcak hayat ama geç de olsa cvplamaya çalışırım yazıym dedim isteyen araştırsın,kullansın, yıllarca yaşayan biri olarak bu sorunu olanları çooooooook iyi anlıyorum..................[/B]
bye[/U]
slm kıslar;
kusura bakmayın siteye girme fırsatını ancak buluyorum:Syeni gördüm yazdıklarınızı,senem2 erkeklere de iyi gelio benim abim ve kuzenler de kullandı sen gene de sorarsın,aklındakilerikızlar ben alttaki no.yu arayıp sipariş veriyorum, kargoyla geliyo, malatya da oturanınız varsa elden de alabilir.
0531 309 05 51
arch. çok sagol cnm şampuanımızı aldık,bi hevesle kullanıyoruz:) 4 kez kullandım ben, psikolojik mi bilmiyorum ama dökülmesi azaldı baya, bi de şampuanı kullanırken ne kadar bekletiyosun sen?ben çok bekletemiyorum, sürüp liflenip sonra yıkıyorum, 2. sürüşümde de 1 dakika falan bekletiyorum o kadarı yeterli mi acaba?ne kadar bekletmek gerek etki etmesi için?zaten baya bi ferahlıyo saç diplerim 2 si arasında, bi de cnm saç kremi kullanmayı kesmeli miyiz, ben devam ediyorum çünkü.....
arkadaslarr naptınız bende bu sampuandan almak ıstıyorum..fıyatı nedır acaba? acil beklıyorum cevabınızı..
nerde satılıyor arkadaşım..? eczanelerde mi aktarda mı?Arkadaslar çam terepenti esansı var. Denedim halaad kullanıyorum. En fazla banyodan sonmra 3 tel sacım dökülüyor oda taaraken ki benim banyo deliği dolardı.kokusunuda severseniz kesin kullanın derim işe yarıyor. 3 lira bişiey
doğum yapalı 5 ay oldu 2 aydır saçlarım çok aşırı dökülüyo. sebebini araştırdım doğum sonrası normalmiş. hamilelikte saç yenilenmesine yardımcı olan hormonlar az çalıştığından saçlar dökülmez ve çok çabuk uzarmış.ama doğumdan 2-3 ay sonra bu hormon aşırı çalıştığından hamilelik boyunca dökülmeyen saçların hepsi yenilenirmiş bu biraz zaman alıyo tabi. normalde günde 100 telden 9 aylık dökülmeyen saçlar biranda dökülüyo.ama üzülmeyin tekrar çıkacakmış. bu sürenin kısalması için demir ve vitamin eksiğini kapatmamız lazımmış.
nerde satılıyor arkadaşım..? eczanelerde mi aktarda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?