Aşırı saç dökülmesi olanlar acilll

ben bu sarımsak zeytinyağı maskesine başladım cnm..ilkinde (geçen hafta) 1 su bardağı zeytinyağına 7-8 diş sarımsağı rendeleyip bi kavanoza koydum..bi gece bekledi..ertesi gün uygulayıp 3 saat bekledim.. ev işkembe çorbası gibi koktu..şimdi komşudan duydum onu yapıcam ve ona devam edicem..

bir baş sarımsağı kabuklarıyla haşla,sonra ez, 1 kaşık zeytinyağı,1 yumurtanın sarısı,karıştır iyice sür saç diplerine .. 2-3 saat bekle. yıka.. bu formülle çok kişi saçlarına kavuşmuş

canım ben doktora gittim doğum sonrası bu olur emzirdiğin için demir eksikliği oluyor bu yüzden dedi.demir ilaci verdi.demir eksikliğin düzelmediği sürece saçların dökülecektir dedi.ilaçlarımı düzenli kullanmıyorum bende.hala dökülüyor saçlarım

benimde doğumdan sonra çok döküldü şu an demir kullanıyorum bide hc diye bir saç bakım kompleksim var onu sürüyorum . ben hc ye yeni başladım ama kardeşim 4 kutu bitirdi ve çok memnun bariz belli oluyor saçları canlandı ve alttan yeni saçlar çıkıyor kuaförü bile söylemiş.

canım doğumdan 3 ay sonra başlıyor ortalama 6 ay ile 1 yıl arası sürüyormus ve maalesef tedaviside yok.benimde inanılmaz dökülüyodu şimdi biraz azaldı ee kızım 14 aylık oldu memeden kesince dökülme sorununun biteceğini umut ediyorum

valla canım bewnim her sonbahar saçlarım dökülürdü geçen sene kasımda hamile akldım hamileliğim süresinde hiç saç dökülmesi yaşamadım eylülde doğum yaptım ama doğumdan 2 sonra aşırı derecede dökülme başladı
bi programda izledim hamilelikte saçlara bi canlılık gelirmiş doğum sonrasıda dökülmeye bşlarmış devamını izleyemedim

bence hiç boşuna çare arama çünkü ne yağların ne dökülmeye karşı şampuanların bu dönemde faydası olmuyor ama çok üzülmene gerek yok daha sonra bebek saçı gibi yenileri çıkıyor

benimde kızım 8 aylık 6 ayda bitti saç dökülmem şimdi yenileri çıktı bile ve yenileri çıkarkende çok komik oluyo biraz biçimsiz her yerden saç fışkırıyo,panik yapmana ve çare aramana gerek yok herkes doğumdan sonra aynı şeyi yaşıyo ve geçiyo dökülen tüm saçların sana geri dönücek :))

ben de eylülde doğum yaptım, 2 ay sonra aniden tutam tutam elime gelmye başladılar.
heryer saç oluyor diye 2 aydır evin içinde saçlarım toplu geziyorum.
çok sinirim bozuluyor, geri geleceklerini biliyorum hatta gelmeseler de olur ama
artık bitsin bu dökülme yaaa :(

Sac dökulmesi bendede cok oldu ben bunu arastirmistim kalsium vucuta fazla geldiyinden oluyormus ondan onu duzende tutmak icicn d-vitamini yuksek tutmak gerekiyor..
ondan sana ispanak badem ceviz yemeyi tavsiye ediyorum..
Sac dökulmesi cok normal eger balsam kullaniyorsan kullanma banim saclarima hic iyi gelmedi.

demir takviyesi almaya başladım ben
bakalım inşallah bi faydasını görürüm.
yoksa saç baş berbat durumda geziyorum dökülüyorlar diye :((
ıspanak ceviz fln yiyorum ztn ama kalsiyum fazla geliyorsa kötü bişi var
ben çünkü sütüme yarasın diye bol bol yoğurt ve beyaz peynir de yiyorum
büyük bir çelişki yarattım kendi içimde şimdi yaf :)

ohhh be bende kanedimi tek hissediyordum bu konuda
demekki hamilelik sonrası normalmiş bu durum
benim saçlarımda çok uzun.kısacık kestiriyim diyorum.
ama dökülme geçmicekse boşuna caaanıımmm saçalrımdan olmıyım kızlar
sizce kestirmek bi işe yararmı ?

ben sarı kantoran kullanıyorum 5gün oldu.doğumdan sonra saç dökülmesi normalmiş gebeyken vucut saçı besleyen bir salgı salgılıyrmuş ve gebeykn saclar çok güzel oluyrmuş dogurduktan sonra dökülme başlıyrmuş komşumun yalancısıyımkaydirigubbakcemile3

benimde saçlarım dökülmeye başladı acayip üzülüyorum hiç döküldüğünü bilmezdim :( oğlum5. aya girdi. ama ne zaman normale döner yaa ben bi de kvırcık saçlıyım heryer saç oluyor sinir bozucu ya

benim kız kardeşimin kızı şimdi 11 aylık hayatı boyunca hiç bu kadar gür saçları olmamıştı ama kilo vermek bi yana aldı hatta
bence dogum sonrası hem emzirme hemde kilo verme kaygısı ile iyi beslenmeme yüzünden oluyo bekara hatun boşamak kolay:))) 6 aylık hamileyim benimkiler nasıl olacak bilmiyorum:))

arkadaşlar saç dökülmesi yaşıyorsanız dışardan müdahele ile kesinlikle sonuç alamıyorsunuz.doğumdan sonra uykusuzluk stres kaçınılmaz oluyor bunları düzene sokup düzenli beslenmek en doğrusu sarımsak yada badem yağı gibi karışımlar egzema yada benzeri rahatsızlıklarınız varsa alerjik reaksiyonlara yol açabiliyor bide bi arkadaşım bunu yaptığı için bitlenmişti hiç unutmam günlerce bide ondan arınmak için uğraştı :))

hamileyken saçlarım dökülmedi 30 temmuzda doğum yaptım saçlar tutam tutam elime geliyor demir takviyeside kullanamıyorum midemi bulandırıyor.
Bir komşum priorin şampuan ve tableti tavsiye etti faydası olmıycaksa boşuna para dökmiyim onlara

ben de eylülde doğum yaptım, 2 ay sonra aniden tutam tutam elime gelmye başladılar.
heryer saç oluyor diye 2 aydır evin içinde saçlarım toplu geziyorum.
çok sinirim bozuluyor, geri geleceklerini biliyorum hatta gelmeseler de olur ama
artık bitsin bu dökülme yaaa :(

evet canım yaa bende ne zaman oğlumu yanıma alsam cocuk saç içinde uyanıyo bezinin içinde bile saç buluyorum artık o derece nasıl düşüyo oralara anlamıyorum :uhm:

yyyaaa benimde başladı saçlarım dökülmeye ve ben kendi saçım bile olsa çok midem bulanırrr heryerden çıkıyooooo banyodaa mutfakda kızımın üstünd başında delirecem

Back
X