İnşallah kesinlikle tekrardan yazacağım ilk heyecanı sizinle paylaşmak istiyorumRica ederim canım ama ertesi gun yapma bekle 2.3 gun sonra yap koyulasacakmı cizgi koyulasnca da kan vermeye git güzel haberlerin gelir inşallah
Benimde adete 3 gün kala bu şekilde çıktı ama var mı yok Mu sizce
Bence var senin belli çizgi benim o resmi çekerken şekilden çekilme soktum kendimiHayırlı olsun canm benimkide adete 3 gün kala bu şekilde silik çizgi çıktı belirtiler olunca aslında yapmaya karar. Verdim size var midir
Benimde adete 3 gün kala bu şekilde çıktı ama var mı yok Mu sizce
Ay teşekkür ederim inslalah vardır ya bugün gittim tahlil için ama yapmadı daha erken dedi ısrar ettim yok dedi artık bir kaç gün daha bekleyeyim de farklı bir hastaneye gideceğim .Bence var senin belli çizgi benim o resmi çekerken şekilden çekilme soktum kendimidüşün yani o kadar silik kan ver ama en garanti kan
Saglık ocagına giderseniz yaparlar erkek diye tahlil yapmama diye birşey söz konusu olmamalı insan ona göre dikkat eder yani sonuçta ilk aylar önemli sen canım git sağlık ocagına yaptır tahlilini degerini görürsünAy teşekkür ederim inslalah vardır ya bugün gittim tahlil için ama yapmadı daha erken dedi ısrar ettim yok dedi artık bir kaç gün daha bekleyeyim de farklı bir hastaneye gideceğim .
Yaa işte aile hekimine gittim zaten doktor tam bir salak bana diyirki ayın 5 inde gel sonuçta yani varsa bende ona gire doktorumla görüşürum folik asit falan başlarım ama yapmadı zaten ayın 1 i adet günüm gecikmem olmaz benim tam günümde olurum gecikirsem hemen gideceğim o testten sonra da bir daha test yapmadım tam adet günü yapacağı bakalm koyulasacakmi merakediyorumSaglık ocagına giderseniz yaparlar erkek diye tahlil yapmama diye birşey söz konusu olmamalı insan ona göre dikkat eder yani sonuçta ilk aylar önemli sen canım git sağlık ocagına yaptır tahlilini degerini görürsün
Vallaha ben ilk grbeliğimde kimyasal geçirmiştim ama adetten 2 gün önce ögrendim gittim hemen saglık ocagına çıkmıştı 8 falandı yani degerim de ama bekle bakalım ya dikkat et kendine yine folik asitte mutlaka çocuk düşünüyorsanız olmadan önce mutlaka kullanmaya başlayın omurilik gelişimine yardımcı oluyor demişti çok iyi bir kadın dogum uya gitmiştim baya bilgilendirme yapmıştı yaniYaa işte aile hekimine gittim zaten doktor tam bir salak bana diyirki ayın 5 inde gel sonuçta yani varsa bende ona gire doktorumla görüşürum folik asit falan başlarım ama yapmadı zaten ayın 1 i adet günüm gecikmem olmaz benim tam günümde olurum gecikirsem hemen gideceğim o testten sonra da bir daha test yapmadım tam adet günü yapacağı bakalm koyulasacakmi merakediyorum
Test bozuk muu ikinci çizgiyi net göremedim.cok pembelenmis bir kere daha yapin bence inslalah gebesinizdirKizlar bende biraz önce yaptım adetim iki gün geçti 32. Gün bu ay femara kullanmıştım yumurta büyütme ilacı ben mi görüyorum çok çok silik yoksa yanlismi test
Vallaha ben ilk grbeliğimde kimyasal geçirmiştim ama adetten 2 gün önce ögrendim gittim hemen saglık ocagına çıkmıştı 8 falandı yani degerim de ama bekle bakalım ya dikkat et kendine yine folik asitte mutlaka çocuk düşünüyorsanız olmadan önce mutlaka kullanmaya başlayın omurilik gelişimine yardımcı oluyor demişti çok iyi bir kadın dogum uya gitmiştim baya bilgilendirme yapmıştı yani
bende iki gün geçince öğrenmiştim , diğerinde kimyasalla.sonuclandi .folik asit kullaniyirdum zaten ama bayaga aylarca kullandım o yüzden ara vermiştim , ama tabikide geçince kan tahlili yaptıriirim ona göre de artık doktor başlatir herhalde
Kizlar bende biraz önce yaptım adetim iki gün geçti 32. Gün bu ay femara kullanmıştım yumurta büyütme ilacı ben mi görüyorum çok çok silik yoksa yanlismi test
Test bekledikten sonra resim çektim birazda çok damlattim sanirimTest bozuk muu ikinci çizgiyi net göremedim.cok pembelenmis bir kere daha yapin bence inslalah gebesinizdir
İkinci testi yap ozman insalalh sonuç güzel çıkarTest bekledikten sonra resim çektim birazda çok damlattim sanirim
Tebrik ederim cnm sağlıcakla kucağına al inşKan testi verdim kızlar degerim 93 çıktısilik çizgi gerçekten de dogru göstermiş
Adetimin son günün normalde bugün kan verdim 93 normal bi deger dimi kızlar internetten birsürü şey okuyorum 400falan degeri olanlar var bende mi gariplikKan testi verdim kızlar degerim 93 çıktısilik çizgi gerçekten de dogru göstermiş
Cnm sende göğüs hassasiyeti var mı?Adetimin son günün normalde bugün kan verdim 93 normal bi deger dimi kızlar internetten birsürü şey okuyorum 400falan degeri olanlar var bende mi gariplik
İnşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim cnm sağlıcakla kucağına al inşBenin çok silik çizgim var inş bende aynı duyguyu yaşarım
Evet canım var normalde adete yakınken olurdu ama 1 hafta 10 gündür geçmeyen gögüs hassasiyeti ve agrısı varCnm sende göğüs hassasiyeti var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?