- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
- 13
- Konu Sahibi fitbicagla
-
Ayy yarın sabah da yapayım yine böyle olursa kan testine gideyim o zamanBen görüyorum sanki çok silik bir çizgi var gebelik yeni olunca silik çıkıyor diye biliyorum kan verebilirsiniz orda daha net çıkar
Aynen bu yaptığınız testi ilk idrarla mi yaptınızAyy yarın sabah da yapayım yine böyle olursa kan testine gideyim o zaman
Yok iftardan önce yaptım.. Daha yoğun idrar diye düşündüm ama bilemiyorum mantıklı mıAynen bu yaptığınız testi ilk idrarla mi yaptınız
Yani orucken sıvı alımı olmadığı için mantıklı olabilirYok iftardan önce yaptım.. Daha yoğun idrar diye düşündüm ama bilemiyorum mantıklı mı
Bide yarın sabah yaparsınız belki daha net çıkar ordanda kan verebilirsinizYok iftardan önce yaptım.. Daha yoğun idrar diye düşündüm ama bilemiyorum mantıklı mı
Ayy benim de inşallah kısmet bakalımYani orucken sıvı alımı olmadığı için mantıklı olabilirbende bekliyorum inşallah olursa ilk hamileliğim olucak
Amin inşallah Allah dualarımızı kabul eder inşallahAyy benim de inşallah kısmet bakalımAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ezan vakti yazıyorum
Merhaba ne yaptınız hamile misinizMerhabaa gebelik testimde aşırı silik bi çizgi çıktı adetime 5 gün var programa göre.. Bu kadar silik de olsa ilk kez çizgi gördüm.. Böyle olup da hamile olan var mıydı? (Fotoğrafta hiç belli olmuyor olabilir ama eşim de gördü)Eki Görüntüle 3048137
Gebelik var miymiş sizde ?Ayy benim de inşallah kısmet bakalımAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ezan vakti yazıyorum
Seninki daha belirgin gibi ama testlere güven olmaz tabi.. Kan verirsen daha net olurCanım benimde yedi gün kala aynı testte böyle çıktı ama birçok kişi bu test pozitfi cikartabiliyor yazmış insalalh gebeyizdir belirtin var mı canim ?
Hayırlısı inşallah bati bekliyorum bakalımSeninki daha belirgin gibi ama testlere güven olmaz tabi.. Kan verirsen daha net olurHakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?