- 23 Ocak 2024
- 22
- -61
- 22
- Konu Sahibi iremBozuyuk
Merhabalar kizlar,16 haftalik hamileyim. 16 haftalik hamileligimin 16 haftasi aglayarak gecti,artik piskolojim cigirindan cikmis vaziyette. Bebegime karnimda bir sey olacak diye korkuyorum ictigim sigara doktugum goz yasindan . Esimle cok mutlu bir iliskimiz vardi, ikinci evliligim ilk esimden bir kizim var 4 yasinda. Esimle gayet iyi anlasiyorlar o yonden sikinti yok. Yaklasik bir senedir cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz. En sonunda mucize bir bebegimiz oldu cok sukur. Ama ben hamile kaldiktan sonra esim cok degisti. Cok ac kaldim. Esimin kumar sorunu var her gece pavyona gitmsye basladi ben is yerinde cocugumla kayinpederimle kalirken o her gece alemden cikmamaya basladi. En sonunda cezaevine girdi. Ben her gun agliyorum tabii bu esnada laf soyleyince benim bebege guvendigimo bir taraflarimin kalktigini her seyi ona zehir ettigimi igrenc bir kadin oldugumu cekilmez oldugumu surekli dile getirmeye basladi. Artik cildirip cildirip ona saldirmaya basladkm ve bu durumdan cok utaniyorum. Bebegime bir sey olacak diyr aklim cikiyor her gece agliyorum. O iyi bir sey yapsa bile gozume batmaya basladi her aeyden suphelenmeye basladim. Yaptiklari yapmacik geliyor. Boyle hamilelik gecirenleriz varsa bebeginiz dogdu mu? Karnimda olmesinden cok korkuyorum onu cok seviyorum. Ondan pisman drgilim vardir allahin bir bildigi dedim kabul ettim. Burada anlatamayacagim cok agir seyler yasiyorum. Kendime zarar vermekten korkmaya basladim. 4 yasindaki kizim surekli bunlara maruz kaliyor ve o zamanda igrenc bir anneyim diyr kendimi sucluyorum. Ailem yok. Gidecek yerim yok. Lutfen kirici yorumlar yapmayin cok hassasim.