asiri stresteyim

mina060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
62
3
1
48
Ben 16 yaşındayım cuma günü uyku sırasında bayılmışım ambulansla hastaneye kaldırmışlar pazartesi günü emar flimi cektiler yarinda eeg flimi cekilicem cok stresteyim uyumam lazım uyuyamıyorum lutfen dualarinizi eksik etmemin

Uyku sırasında bayılma diye bir şey hayatımda ilk kez duyuyorum.

Ilik suyla duş al bi güzel yogurt ye ayran iç zihnini bosalt..uyursun inşallah. .bu arada telide elinden birakmalisin...uyku sirasinda bayildigini nasil anlamislar peki

Pardon ama anlayamadım uyku sırasında bayılma nasıl oluyo ve bunu kim nasıl anlayıp seni hastaneye götürüyor bi aydınlat canım sonra cvp yazcam

geçmiş olsun ,inşallah ciddi bir şey değildir.

Dua edecem bu gece sana insallah bir şey çıkmayacak

Bu bayılma değil
Çok geçmiş olsun muhtemelen strese bağlı sinirsel bir durum.... umarım tehlikeli bise değildir dualarım seninle... sonuçları paylaşırsan sevinirim

Stresli bi dönemden geçiyorsan olabilir.
Sonucun belli olunca rahatlarsın inşallah.
Bayılmamışsındır uykundan bağırarak uyanmışsındır birden. Kötü rüya anında uyanmak gibi bi şey olsa gerek.. İnşallah ciddi bir durum yoktur canım

İnşallah ablacim

Konversiyon demisler ama yinede supheli
Konversion bozukluğu geçici bi durumdur merak etme yani ben öyle biliyorum....ben de babamın kaza yapıp beyin kanaması geçirdiği dönemde benzer sorunlar yaşamıştım bayılma kasılma nöbetleri sinir krizi falan... yoğun bi stres mi yasiyorsun

Çok geçmiş olsun tatlım, uykuda bayılma olayı kardeşime de oluyor onun teşhisi belli ama seninki belli olana kadar birşey deyip korkutmak, aklını bulandırmak istemiyorum sadece korkmanı gerektirecek ciddi birşey yoktur (bence, sanıyorum) diye telkin etmek istedim bu uykuda bayılma nadir birşey degil diye.Haberlerini bekliyoruz.

Ewet yaşıyorum okul cok yoruyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…