Aşırı su içme isteği

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Ben kendmi bildim bileli çok su içerim.Özellikle yemek aralarında. Ama hamileliğimden beri özellikle son aylarda daha çok su içiyorum.Günde en az 3 litre içiyorum. Genelde 4 litre içiyorum. Ama her defasındada susayarak içiyorum. Suyu içince sanki içimdeki ölü hücrelerin canlandığını hissediyorum. Çok rahatlıyorum. Buna rağmen idrar enfeksiyonundaN kurtulamıyorum. Ama benim merak ettiğim su bana neden bu kadar keyif veriyor? Hamilelikten mi yoksa hastamıyım ben?

Şeker hastalığı belirtilerinden. Birden çok susuzluk çektiğini hissedersin ve çok yemek yersin, bir tahlil yaptır derim.

Son düzenleme:
Ben de çok çok su içiyorum...
Diyabet olduğumu sandık birara. Tahlilerim temiz hatta düşük bile şeker düzeyim.
Siz de bir kan verin,içiniz rahatlasın.

Aslinda 4 litre su biraz fazla,fazla su zehirlenmelere bile yol acarmis.Cok su icmenin yaninda baska belirtilerde var mi sik sik idrara cikmak ve cok acikmak gibi eger belirtileriniz varsa en yakin zamanda bir doktors giderek seker olcumu yaptirin.

Bende ayni sekilde cok su iciyorum surekli agzim kuru gibi seker olcumude normal cikti hamilelikten iciyoruz heralde.

ben hamıleyken banyo bıle zor yapıyodum okadar sudan tıksınmiiştim bebek susuz kalcak dıyorlardıda zorla içmeye çalışıyodum hamıleliktenmı bılmeme ama 4 lıtre bıraz fazla sankı

Şeker testi yaptrdım ama şekerim yok. Zaten Şeker hastalığında ağız kurur diye biliyorum benimki kurumuyor. Sadece içim yanıyor. Çok idrara çıkarım. Ayrıca bu kadar çok su içmeme rağmen hamilelikte geçirdiğim idrar enfeksiyonlarının önüne geçemiyorum

aynı beni anlatmışsın.hatta arkadaşlarım bana kurbağa derler.severim suyu çok.abartmadığın sürece sorun yok.bir de alışkanlık bu çok su içmek.iç gitsin şırıl şırıl işersin ne güzel..

Bende su'cuyum Bayılıyorum resmen her defasında da susayarak içiyorum rahatlıyorum. 4 litre değil tabi 2 litre falan :) Her şeyin azı da zararmış çoğu da.. yarıya indirmeye çalışın.. Günlük tüketmemiz gereken su miktarı 2 litre falan siz de öyle yapın..

kusura bakma merak ettim günde kaç defa wc gidiyorsun

Enfeksiyonum olduğu için çok sık gidiyorum gece bile 2-3 defa kalkıyorum. Ve her kalktığımda tekrar su içip yattığım için bu kadar fazla kalkmış oluyorum zaten hamileliğimin son aylarındayım onunda etkisi var tabii

walla söyleyebileceğim herşeyi arkadaşlar söylemiş. ( şeker olabilir, çok içme zehirler gibi gibi )

hamile hamile geece de 3 4 defa kalkmana üzüldüm zor oluyordur

ALLAH şifa versin inş

Su içmek iyidir ama 4 litre de baya fazlaymış. Başka sıvı da aldığını düşünürsek böbreklerin zorlanır diye düşünüyorum. İdrar yolu iltihabında bol su içip mikrobun idrarla dışarı atılması tavsiye edilir ancak sen bundan da kurtulamıyormuşsun. Bence bir doktora görün..hamilelikte son zamanlarda hararet olur ama 4 litre bana çok fazla geldi.

insaAllah bebegini sag saglim kucagina alirsin

Hamile kaldim cocuk icin icmeye basladim simdide emzirdigim icin icmeye calisiyorum…bu kadar cok su icemedim en cok ictigim donemlerde bile..2-2,5 lt en fazla…guzel birsey su icmek..

Canim idrar yolu enfeksyonu gebelikte cok rastlanan birseydir..bendede cikmisti gebeyken az miktardada olsa…biraz olsun gunde eksi seyler icmeye calis…iyi geliyor.

canımın annemde böyleydi şeker çıktı ama yinede baktır sen baska bişeyde olabilir. su içmende çok iyi aslında.... enfeksiyon içinde maydonoz suyu felan içebilirsin. bide galibolu suyum mu ne bşe var onu içebilirsin:) temizliğinde dikkat etmen lazım ..oranıda sabunla yıkama özel bişe al

Ben de çok su içerim kendimi bildim bileli
Çok sık su içerim ama hala susuzum hala susuzum
Test de yaptırdım birşey çıkmadı

hamılelıkten olsa gerek bende cok su ıcıyorum gece senın gıbı 3 4 kez vc ye cıkıyorum.hamılelıkte ozellıkle 6.aydan ıtıbaren 3lıtre su ıcmek gerekıyormus sen fazladan 1lıtre alıyosun bunun 1lıtresını eksıltmeye calıs bence

Amerika da doktorlar idrar yolu enfeksiyonlarına cramberry suyu veriyorlarmis.doktotuma sordum onayladı icebilirsin dedi.kiler markette var bilginize ocean marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…