- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
- Konu Sahibi perigunlugu
Evet geçmişte bir sevgilim aramızda hiç bir tartışma dahi yokken bir gün gayet soğuk konuşmaya başladı, o dönem dayım rahatsızdı (ölümcül bir hastalık) onu öğrendiğim gün zaten kafam bir dünyaydı ve ben yapamıyorum olmuyor deyip ayrıldı ki ben gerçekten kaprisli engelleyen vb. bir insan değildim asla. Bir gün olsun tartışmamız dahi olmamıştı.Önceden bişey yaşadın mı peki güvenini kıran bişey mi oldu ya da çevren de mi tanık oldun.Bunu bilinç altına iten bişey olmuştur mutlaka
Diğer sevgilim ise yine aynı şekilde uzaklaşmaya başladı ve ilişkilerin ona göre olmadığını yapamadığını ben olmasamda kimsenin olmayacağını çünkü kendisinin ilişki yürütemediğini söyleyip biz ayrıldıktan 1 ay sonra ortak tanıdığımız bir kızla çıkmaya başladılar (aralarında 12 yaş fark vardı).
Bende de şuan öyle bir düşünce var ki, ben zamanında onlar bana bu durumların sinyallerini verdiklerinde ben nasıl göremedim diye kızıyordum kendime. şimdi de aynı hataya düşmemek için sanırım daha çok inceliyorum daha çok şüpheci davranıyorum. Aynı hataları yapmayayım derken daha büyük hatalar yapıyorum